This version of the page http://mtv.ua/news/ukraine/12044 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-03. The original page over time could change.
Новини • MTV.ua — Музичне Телебачення в Українi

Українська кінофундація

Фото: ucf.org.ua

Супутнi матерiали

Iнформацiя з'явиться найближчим часом

08.05.2008

Українська кінофундація буде представляти українське кіно в Каннах

Вперше в історії Каннського фестивалю Україна буде представлена власним павільйоном у Віллаж Інтернасьйональ, де традиційно проходитиме найбільший у світі Фестивальний кіноринок

Автор: Новини MTV

У Каннах буде представлено найбільшу кількість українських фільмів, розширено і наш каталог українського кіно, обсяг промо-продукції. Вже зараз іноземні кінопрофесіонали інформуються щодо кінопроектів, які будуть представлені на Українському павільйоні, розіслано близько 5000 запрошень на кінопокази. Під час фестивалю Українська кінофундація здійснить дуже важливий крок: разом з партнерами відкриє перший в історії Канн український павільйон і з радістю представить учасникам Фестивалю сучасне українське кіномистецтво. В рамках Каннського кінофестивалю буде проведено широку програму заходів, яка включатиме кінопокази 6 повнометражних фільмів і нових кінопроектів і щоденні заходи-презентації.

Центральним заходом роботи української делегації на Міжнародному Каннському кінофестивалі стане прийом-презентація вітчизняного кіно на набережній Круазетт. Прийом відбудеться 16 травня в ресторані Long Beach. Очікується, що на нього зберуться 300 учасників Каннського кінофестивалю, режисери, продюсери, кінозірки і журналісти.

Новини в Українi

10.06.2008

Київський гурт Etwas Unders оприлюднив альбом

Переможці українського фіналу The GBOB-2006 нарешті радують фанів матеріалом

06.06.2008

Музиканти гурту «Друга ріка» відсвяткували вихід нового альбому

Презентація платівки «Мода» відбулась по-домашньому без пафосу

30.05.2008

Анна змінює склад

Львівський гурт Анна, який видав навесні дебютник Карматреш та відвідав з туром два десятки міст України, залишив барабанник Вадим Баюк.

26.05.2008

Esthetic Education презентували новий відео кліп на пісню «With You»

Відео змонтоване з фрагментів відеороликів, відзнятих басистом Юрієм Хусточкою у різних просторово-часових площинах

19.05.2008

Електронна команда Tomato Jaws підписала контракт з Lavina Music

Tomato Jaws - унікальний електронний проект, який вже став другою електронною командою лейблу