This version of the page http://mtv.ua/news/abroad/12033 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-03. The original page over time could change.
Новини • MTV.ua — Музичне Телебачення в Українi

Radiohead

Фото: MTV
www.mtvexit.org

Супутнi матерiали

Iнформацiя з'явиться найближчим часом

06.05.2008

RADIOHEAD поділились своєю піснею з MTV

Чим підтримали боротьбу проект MTV Exit, спрямовану проти експлуатації та торгівлі дітьми

Автор: Новини MTV

Трек “All I Need” з останнього альбому гурту під назвою “In Rainbows”, слугує музичною темою до відео, яке створено для просування соціального. Головною метою своєї діяльності організатори вбачають у інформуванні молоді щодо гострих соціальних проблем сучасного світу. Відео запущене на каналах MTV у різних країнах на початку травня, та являє собою розділений на дві частини екран, у якому показують день двох хлопчаків, один з яких живе у сучасному західному суспільстві, а інший – у країні “третього світу”. Відео знімалося в Австралії під керівництвом кінематоргафіста Джона Сиала (John Seale), який працював на такими фільмами як “Англійський пацієнт” та “Холодна гора”.

Варто зазначити, що цей проект проходить на безоплатних засадах, отже гурт Radiohead надав свою пісню у розпорядження MTV абсолютно безкоштовно. «Я вважаю, що це круто, що MTV піднімає цю проблему. Це відео є дуже потужним і я сподіваюся, що емоція цієї пісні дійде до людей в контексті цих образів експлуатації», - каже Том Йорк (Thom Yorke), лідер та вокаліст гурту Radiohead, - «Я пишаюся тим, що наша пісня та відео допоможуть підвищити розуміння цієї проблеми по всьому світі».

В рамках цього співробітництва з MTV планується також проведення концертного туру Radiohead країнами Північної Америки, Європи та Азії, під час яких молоді активісти локальних організацій, що виступають проти торгівлі людьми, розповсюджуватимуть інформацію про цю проблему. Після цого в планах є також подіний концертний тур за участю американського рок-гурту R.E.M.

Новини у свiтi

01.07.2008

Lily Allen випускає другий альбом

Британська співачка передала своїм фанатам чудову новину – друга студійна платівка вже готова

01.07.2008

Gym Class Heroes оголосили дату виходу нового альбому

Хіп-хоп команда оголосила офіційну дату виходу «The Quilt», а також першого синглу з цієї платівки

27.06.2008

Не втрать «Контроль»

Вчора формація «Артхаус Трафік» презентувала кінострічку Антона Корбайна про життя Ієна Кертіса, фронтмена гурту Joy Division

27.06.2008

Брат Тома Йорка випускає дебютну платівку

Наступного місяця виходить перший альбом Енді Йорка, брата вокаліста Radiohead

25.06.2008

Boy George не зможе виступати у Америці

Скандальному співаку і ді-джею заборонено давати концерти у Штатах