This version of the page http://mtv.ua/tv/vjs/1291 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-02. The original page over time could change.
Нашi VJ • MTV.ua — Музичне Телебачення в Українi
Подивитися найперше промо-відео цього VJ в ефірі MTV Україна

Супутнi матерiали

Iнформацiя з'явиться найближчим часом

Нашi VJ

VJ Фідж

Кореспондент Новини MTV

VJ Аня

Ведуча програм День.MTV, Tuborg Partyzone та Євро ТОП-20

VJ Саня

Ведуча програм День.MTV та ТОП-20 MTV Україна

Ірена Карпа

Ведуча Новини MTV

VJ Іра

Ведуча Хіп-Хоп Чарту

VJ Аня

Ведуча програм День.MTV, Tuborg Partyzone та Євро ТОП-20

Дата народження: 14 травня 1989 року

Звідкіля: Київ

Де навчаєшся(-лася): Київський національний університет ім. Тараса Шевченка ІМВ

Де раніше працювала: на телебаченні

Стисло про себе:


    


Багато років тому моя мама на день матері отримала такий собі подаруночок у вигляді смішнючого малюка, який постійно вередував і нікому у сім’ї не давав спокою. Десь у рочки два цей карапуз знайшов пензлі та фарби, з того часу я  Ð»ÑŽÐ±Ð»ÑŽ малювати. Окрім того, що я розфарбовувала стіни, а згодом і звичайні аркуші паперу, ще я ходила до школи, отримувала п’ятірки, брала участь у всіх можливих концертах та конкурсах, займалася у театральній студії.

Згодом вступила на економічний факультет Київського університету. Але, мабуть, малюк, який сидить всередині мене, не може задовольнятися лише нудними цифрами та графіками, і саме тому штовхає мене на безперервний пошук всього нового та незвичного. Він і привів мене на MTV, за що я йому неймовірно вдячна! 


Любить & Не любить (10 речей, котрі любиш і не любиш у житті)

Люблю свою маму, бо вона найкраща , рідне місто, дивитися на світ догори ногами, солодощі (хоч і намагаюся їх не їсти). Люблю кататися по нічному місту, співаючи у весь голос, змішувати фарби, червоний та чорний кольори, дарувати подарунки, спілкуватися з яскравими особистостями, танцювати під класну музику, камерний театр.

Не люблю
неохайність та лицемірство, коли погано говорять про свою ж країну, фаст фуд, не люблю, коли дзвонить будильник, не люблю запізноватися, холодну каву, одноманітність, людей, які не відповідають за свої слова та вчинки, перестрибувати через калюжі у нових туфлях. А взагалі більш за все не люблю, коли люди з якихось причин припиняють бути самими собою і грають чужі ролі.