This version of the page http://mtv.ua/tv/show/?id=93 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-02. The original page over time could change.
MTV-Шоу • MTV.ua — Музичне Телебачення в Українi

Супутнi матерiали

Iнформацiя з'явиться найближчим часом

TRL

Після запуску на МТV у 1998 році у США, TRL став загальнонаціональним феноменом, здатним просунути поп-зірок на верхівку американських чартів. Бажаєте дізнатися наскільки це шоу важливе? Просто запитайте у Брітні Спірс, дебютний альбом якої “Baby One More Time” був уперше представлений на TRL і одразу став фаворитом.

Це шоу в ефiрi:

  • 5 Липня 16:00
  • 6 Липня 16:00
  • 12 Липня 16:00
  • 13 Липня 16:00

Якщо ви полюбляєте американських поп-зірок з великої літери, кінозірок та зірок шоубізу, тоді вам дійсно треба бути поруч з телевізором під час цього шоу.
Після його запуску на МТV у 1998 році у США, TRL став загальнонаціональним феноменом, здатним просунути поп-зірок на верхівку американських чартів. Бажаєте дізнатися наскільки це шоу важливе? Просто запитайте у Брітні Спірс, дебютний альбом якої “Baby One More Time” був уперше представлений на TRL і одразу став фаворитом.
TRL проходить у скляному офісі MTV на Таймз Сквер у Нью-Йорк Сіті. Кожного разу TRL приймає у себе в гостях мегазірок, які мають за честь завітати до студії під час своїх світових турне. На TRL можна побачити більше зірок, ніж на крутій акції від Prada, де їм можна запросто потиснути руку. Насправді не існує іншого телешоу з такою ж кількістю персон шоу-біза зі списку «А».
Дороги навколо студії на Таймз Сквер регулярно приводять до ладу та перекривають перед появою на TRL головної зірки. Звичайно, це обурює сотні таксистів. Коли на шоу з’явилися Бекстріт Бойз, поліція мала перекрити шість найближчих кварталів.
Якщо інтерв’ю для вас недостатньо, TRL гарантує найбільш інтимні та ексклюзивні зйомки наживо, надаючи як студійній публіці, так і вам – домашнім глядачам у першому ряду – те, про що ви завжди мріяли!
Коли ви маєте схильність до поп-зірок та гарячих пліток, TRL – це саме те, що вам потрібно!

Дивіться TRL лише на телеканалі MTV Україна щосуботи та щонеділі о 16:00.

MTV-Шоу

ДЕНСЛАЙФ

Яким бачать світ ті, хто не уявляє життя без танцю? Дженіфер Лопес, виконавчий продюсер проекту, намагається показати глядачеві відносини у світі професійних танцюристів, які намагаються зробити кар’єру у Голівуді в атмосфері найжорстокішої конкуренції.

Битва за тіло

Чи знайде Тіла свою любов?

Partyzone

Partyzone - це двогодинне шоу, що розповість тобі про найгарячіші вечірки та ознайомить з найсвіжішими танцювальними кліпами! Спати не доведеться!

ЧОМУ Я НЕ ТИ?

Чи була у тебе коли-небудь мрія стати таким, як, скажімо, твій друг Толік - суперзірка вашого класу? А що, як ми запросимо цього хлопця у нашу програму, і, пропонуючи йому символічну винагороду у 1000 доларів, попросимо навчити тебе бути таким, як він усього за 48 годин?

TOP-20 MTV Україна

Топ 20 MTV Україна – це хіт-парад, який представляє 20 кліпів, які найчастіше грають у нашому ефірі.