This version of the page http://mtv.ua/tv/show/?id=92 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-02. The original page over time could change.
MTV-Шоу • MTV.ua — Музичне Телебачення в Українi

Супутнi матерiали

Iнформацiя з'явиться найближчим часом

Top 10 At Ten

Дивiться нас кожного тижня i ви почуєте останні плоди працi таких гуртів як Metallica, Muse, Red Hot Chili Peppers, The Rasmus, Franz Ferdinand i The Darkness та багато багато iншого…
Не побачиш цього, не побачиш життя!

Дізнайтеся, чи посіли ваші улюбленці якесь місце у Топ 10 цього тижня.
«Топ 10 о десятій» – це культовий хіт-парад MTV, в якому до вашої уваги пропонують десятку найцікавіших та найпопулярніших відео кліпів.
Іноді це може бути десятка кліпів виключно одного вашого улюбленого виконавця.

MTV-Шоу

Новини MTV

Мото: зйомка макаронів з ваших вух

Солодкі 16

Якщо тобі пощастило бути дитиною заможних батьків, ти можеш влаштувати шикарну вечірку на честь свого вступу до дорослого життя! Але наскільки далеко зайде твоя фантазія? Круті ресторани, безліч друзів, вишукані страви, машина класу люкс у подарунок… Батьки не зупиняться ні перед чим, аби догодити своєму дитятку.

Бастамув

Брукс Бафорд, ведучий «Бастамув» вже поспішає тобі на допомогу! Декілька нескладних рухів – і наче камінь з плечей! Тих, кому пощастило потрапити у програму, Брукс познайомить з найкращими хореографами світу, які всього за 24 години підготують із щасливчиками класний номер.

МОЯ ВЛАСНА ЗІРКА

В нашому шоу найвідданіший фан за допомогою двох близьких друзів відбиратиме з шістьох претендентів того, хто найбільш схожий на його улюблену зірку. Претенденти змагатимуться у вмінні співати, рухатись, відповідатимуть на найскладніші питання і врешті-решт один з них стане «власною зіркою» нашого героя.

Довбодятли

Команда Довбодятлів – це троє хлопців з Уельсу та один лондонець, яких пов‘язала любов до катання на дошці.