This version of the page http://mtv.ua/tv/show/?id=91 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-02. The original page over time could change.
MTV-Шоу • MTV.ua — Музичне Телебачення в Українi

Супутнi матерiали

Iнформацiя з'явиться найближчим часом

Південний парк

“Південний Парк» продовжує дивувати навіть своїх найпідготовленіших фанів.
Шоу відоме своїми неймовірно швидкими та безжалісними відповідями на світові події. Гарячі новини та ікони поп-культури перетворюються на нові епізоди з життя провінційного містечка, коментовані його населенням і приправлені старим добрим гумором.

«Південний Парк» – це анімаційне шоу компаній Emmy® та Peabody® про чотирьох брутальних хлопців-порушників спокою, які мешкають у дурнуватому містечку в Колорадо, США, що на планеті Земля.

Які б всесвітні трагедії не звалювалися на містечко Сауспарк, ані батьки, ані вчителі, ані добірні знаменитості або навіть дивовижні істоти з інших планет не можуть утримати хлопців від пустощів.

Чи не завадить щось дружбі Стена та Кайла? Чи перестане колись Чізі Пуфс бути неперевершеним? Чи підросте нарешті Тавелі? Чи дійсно хтось поважає авторитет Картмана? Ці запитання загострюють повсякденні стосунки у Сауспарку.

Шоу, яке Грей Паркер і Метт Стоун створили на основі своєї мініатюри “Дух Різдва”, стартувало 13 серпня 1997 р.

«Сауспарк» продовжує дивувати навіть своїх найпідготовленіших фанів.
Шоу відоме своїми неймовірно швидкими та безжалісними відповідями на світові події. Гарячі новини та ікони поп-культури перетворюються на нові епізоди з життя провінційного містечка, коментовані його населенням і приправлені старим добрим гумором.

Життя Кайла, Картмана та Кенні сповнене дикими, надприродними та божевільними пригодами. Їх оточують друзі та сусіди містер Хенкі, різдвяний Пу, загальні улюбленці, дурнуваті Тіммі та Джиммі. Ісус Христос та Сатана – часті гості містечка. Нещодавно було перегенеровано містера та місіс Гарісон. Крім того, постійно зростає кількість спеціально запрошених гостей, серед яких Джей Ло,
Р. Келлі, Опра, сер Елтон Джон, Джон Траволта, Кід Рок, Пі Дідді та багато інших.

Дивіться "Південний Парк" з понеділка по п'ятницю о 23:00 тільки на MTV!

Обсудити на форумі

Для преси:Завантажити прес-реліз

MTV-Шоу

Повний фарш

Хильнув горя? Вже не такий закоханий у свій роздовбаний маленький Fiat? Гадаємо, що ні…
Гаразд, МТV-шоу “Повний фарш” не забудеться тобі ніколи, щойно ти побачиш, як можна трансформувати твою набридлу машину у тачку з повним фаршем.

Кімната жахів

Ви готові бути наляканими?

Зроблено

У вас коли-небудь виникали мрії стати дайвером? Парашутистом? Кулінаром? Сказане – зроблене.Наша програма доведе, що немає межи вдосконаленню.

Я З "Роллінг Стоун"

Уявіть себе одним із шістьох щасливчиків, які завдяки своїм здібностям виграли конкурс на стажування у наймоднішому музичному журналі світу – «Ролінг Стоун»! Вони отримали шанс, який трапляється раз на життя. У фіналі найбільш здібний і наполегливий отримає роботу своєї мрії!

Роб і Здоровило Блек

У цій реалістичній комедії ми спостерігаємо за пригодами Роба і Здоровили Блека та їхнім веселим життям у розкішному Голлівудську домі. У компанії крихітного бульдога М’ясця це фантастичне тріо перетворює весь оточуючий світ на власний гральний майданчик.