This version of the page http://mtv.ua/tv/show/?id=76 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-02. The original page over time could change.
MTV-Шоу • MTV.ua — Музичне Телебачення в Українi

Супутнi матерiали

Iнформацiя з'явиться найближчим часом

АЛЬТЕРНАЦІЯ

Альтернативна нація усвідомлює необхідність музики, що створюється на сцені інді та андерграунда, та визнає, що музична сцена набагато цікавіша, якщо копнути трішечки глибше. І Alternative Nation риє кігтями, доки вони не почнуть кровоточити!

Це шоу, яке охоплює усі музичні напрями - від джінгл-джінгл та інді-попу до хардкору, панку, авангарду, експеріментал нойзу, анортодокс денсу, брейкбіту, гараж-року, кітчу та психоделу. Обминаючи мейнстрім, підкреслює чарівність нової альтернативної музики.

Інформативне і швидкісне, МТV маніпулює відеокліпами так, ніби “завтра ніколи не настане”, розмірковує разом з муверами та шейкерами про андерграунд, ідеально з’єднує разом застиглих ідолів, котрих не побачиш на звичайному музичному телебаченні.

Альтернативна нація усвідомлює необхідність музики, що створюється на сцені інді та андерграунда, та визнає, що музична сцена набагато цікавіша, якщо копнути трішечки глибше. І Alternative Nation риє кігтями, доки вони не почнуть кровоточити!

На шоу представлені рідкісні кліпи, що не мали широкого розповсюдження, деякі признані перлини «oldschool», а також усі нові гарячі гостро-альтернативні відео.

MTV-Шоу

Новини MTV

Мото: зйомка макаронів з ваших вух

Бівіс і Батхед

Бівіс і Батхед як завжди роблять те, що їм вдається найкраще - сидять на кушетках та глузують з музичних відеокліпів, напнувши футболки із надписами AC/DC та Metallica.
Слідкуйте за усіма пригодами, які трапляються з ними, лише на MTV Україна!

Рок Чарт

Дивіться нас щотижня, i ви побачите останні плоди праці таких грандіозних гуртів, як Metallica, Muse, Red Hot Chili Peppers, The Rasmus, Franz Ferdinand, The Darkness та багатьох, багатьох інших…
Не побачите цього – не побачите життя!

ДЕНСЛАЙФ

Яким бачать світ ті, хто не уявляє життя без танцю? Дженіфер Лопес, виконавчий продюсер проекту, намагається показати глядачеві відносини у світі професійних танцюристів, які намагаються зробити кар’єру у Голівуді в атмосфері найжорстокішої конкуренції.

Припанковані

Ештон Кутчер, популярний актор та чоловік Демі Мур, влаштовує розіграші над відомими акторами та музикантами, застаючи їх зненацька у дуже пікантних ситуаціях, які сам же і підстроїв. Зірки, такі недосяжні у звичайному житті, поводять себе зовсім не так, як ми собі уявляли.