This version of the page http://mtv.ua/tv/show/?id=4161 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-02. The original page over time could change.
MTV-Шоу • MTV.ua — Музичне Телебачення в Українi

Супутнi матерiали

Iнформацiя з'явиться найближчим часом

Dancefloor Чарт

10 найкращих танцювальних хітів з усієї Європи!

Це шоу в ефiрi:

  • 4 Липня 20:00
  • 5 Липня 5:00
  • 7 Липня 5:00
  • 7 Липня 13:00
  • 11 Липня 20:00
  • 12 Липня 5:00

Кожен питає, хто твiй улюблений DJ? Або який новий хiт слiд чекати? Тодi MTV Dancefloor Чарт це шоу саме для тебе. Воно наповнене 10 кращими танцювальними хiтами з усiєї Європи!

Отож, яку б музику ви не слухали: hard house, commercial house, trance, break beat чи просто plain old popular dance, будте впевненi, що ви увiмкнули TV якомога гучнiше i починайте танцювати бiля екрану протягом електризуючої години!

Подивитися сходинки Dancefloor Chart

MTV-Шоу

ПОКЛИК СЛАВИ

Стрибки на батуті, змагання, хто швидше з’їсть 17 бананів, метання яєць на дальність і багато-багато іншого – це ще неповний перелік того, що доведеться побачити здивованому глядачеві. Дійсно, цим відчайдушним хлопцям усе під силу!

Мандрівка

П’ятеро команд подорожують майже без грошей на великі відстані. Потрапити з Польщі до Франції за пару Євро? Думаєте це вигадки? Переконайтеся самі

Бівіс і Батхед

Бівіс і Батхед як завжди роблять те, що їм вдається найкраще - сидять на кушетках та глузують з музичних відеокліпів, напнувши футболки із надписами AC/DC та Metallica.
Слідкуйте за усіма пригодами, які трапляються з ними, лише на MTV Україна!

АЛЬТЕРНАЦІЯ

Альтернативна нація усвідомлює необхідність музики, що створюється на сцені інді та андерграунда, та визнає, що музична сцена набагато цікавіша, якщо копнути трішечки глибше. І Alternative Nation риє кігтями, доки вони не почнуть кровоточити!

Віва Ла Бам

Доба за добою камери стежать за тим, що Бам Марджера витворяє вдома, як поводиться з батьками, що вигадує для того, щоб розвеселити друзів та кохану дівчину. Для нього не існує правил, крім одного – «я живу для того, щоб розважатися». Отже, ласкаво просимо у гості до Бама Марджери!