This version of the page http://mtv.ua/tv/show/94 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-02. The original page over time could change.
MTV-Шоу • MTV.ua — Музичне Телебачення в Українi

Супутнi матерiали

Iнформацiя з'явиться найближчим часом

Віва Ла Бам

Доба за добою камери стежать за тим, що Бам Марджера витворяє вдома, як поводиться з батьками, що вигадує для того, щоб розвеселити друзів та кохану дівчину. Для нього не існує правил, крім одного – «я живу для того, щоб розважатися». Отже, ласкаво просимо у гості до Бама Марджери!

Це шоу в ефiрi:

  • 3 Липня 22:30
  • 6 Липня 23:00
  • 7 Липня 22:30
  • 8 Липня 22:30
  • 9 Липня 22:30
  • 10 Липня 22:30
  • 13 Липня 23:00

Уявіть собі повсякденне життя одного з негідників, які брали участь у програмі «Джекесс» (Jackass). Не уявляєте? Тоді знайомтесь з Бамом Марджерою!
Доба за добою камери стежитимуть за тим, що він витворяє вдома, як поводиться з батьками, що вигадує для того, щоб розвеселити друзів та кохану дівчину. Для нього не існує правил, крім одного – «я живу для того, щоб розважатися». Отже, ласкаво просимо у гості до Бама Марджери!

MTV-Шоу

Зроблено

Наша програма доведе, що немає межи вдосконаленню. Протягом місяця наші герої робитимуть тверді кроки назустріч власній мрії, займаючись з професіоналами в обраній галузі. Вони зміняться не тільки зсередини, але і ззовні.

День.MTV

Щодня, з 14-ї по 18-у будь з нами: слухай найгарячішу музику і дивися найкращі програми від MTV

TOP-20 MTV Україна

Топ 20 MTV Україна – це хіт-парад, який представляє 20 кліпів, які найчастіше грають у нашому ефірі.

Пригоди Чіко та Гуапо

Шоу про музичний бізнес

TRL

Після запуску на МТV у 1998 році у США, TRL став загальнонаціональним феноменом, здатним просунути поп-зірок на верхівку американських чартів. Бажаєте дізнатися наскільки це шоу важливе? Просто запитайте у Брітні Спірс, дебютний альбом якої “Baby One More Time” був уперше представлений на TRL і одразу став фаворитом.