This version of the page http://mtv.ua/tv/show/92 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-02. The original page over time could change.
MTV-Шоу • MTV.ua — Музичне Телебачення в Українi

Супутнi матерiали

Iнформацiя з'явиться найближчим часом

Top 10 At Ten

Дивiться нас кожного тижня i ви почуєте останні плоди працi таких гуртів як Metallica, Muse, Red Hot Chili Peppers, The Rasmus, Franz Ferdinand i The Darkness та багато багато iншого…
Не побачиш цього, не побачиш життя!

Дізнайтеся, чи посіли ваші улюбленці якесь місце у Топ 10 цього тижня.
«Топ 10 о десятій» – це культовий хіт-парад MTV, в якому до вашої уваги пропонують десятку найцікавіших та найпопулярніших відео кліпів.
Іноді це може бути десятка кліпів виключно одного вашого улюбленого виконавця.

MTV-Шоу

Мандрівка

П’ятеро команд подорожують майже без грошей на великі відстані. Потрапити з Польщі до Франції за пару Євро? Думаєте це вигадки? Переконайтеся самі

Екс-Ефект

Шоу про розбиті серця та збережені стосунки

Rock Україна

Країна повинна знати власних героїв в обличчя, а якщо їх немає то створити їх власноруч.

Бівіс і Батхед

Бівіс і Батхед як завжди роблять те, що їм вдається найкраще - сидять на кушетках та глузують з музичних відеокліпів, напнувши футболки із надписами AC/DC та Metallica.
Слідкуйте за усіма пригодами, які трапляються з ними, лише на MTV Україна!

Зроблено

Наша програма доведе, що немає межи вдосконаленню. Протягом місяця наші герої робитимуть тверді кроки назустріч власній мрії, займаючись з професіоналами в обраній галузі. Вони зміняться не тільки зсередини, але і ззовні.