This version of the page http://mtv.ua/tv/show/2871 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-02. The original page over time could change.
MTV-Шоу • MTV.ua — Музичне Телебачення в Українi

Супутнi матерiали

Iнформацiя з'явиться найближчим часом

Новини MTV

Мото: зйомка макаронів з ваших вух

Антипафосні стьобні новини. Свіже м’ясо в препарації Ірени Карпи. Будь поінформованим, критичним та веселим.

Слідкуй за живими інтерв’ю та динамічними наїздами на суперзнаменитості. Принцеси какають, а зірки - це такі ж люди, як і ми всі. Збивання пафосу - наша улюблена розвага. Ми не злі, ми просто любимо веселитися.

Ти отримаєш тільки ту інформацію, котра варта потрапити до твоїх вух.

Дивись Новини MTV з понеділка по п'ятницю о 16:00, та на вихідних о 17:00 тільки на телеканалі MTV Україна.

MTV-Шоу

Я З "Роллінг Стоун"

Уявіть себе одним із шістьох щасливчиків, які завдяки своїм здібностям виграли конкурс на стажування у наймоднішому музичному журналі світу – «Ролінг Стоун»! Вони отримали шанс, який трапляється раз на життя. У фіналі найбільш здібний і наполегливий отримає роботу своєї мрії!

Битва за тіло

Чи знайде Тіла свою любов?

Геть зі сцени

Молоді та не зовсім відомі гурти готові позмагатися та пройти випробування, аби отримати визнання зірок

ЧОМУ Я НЕ ТИ?

Чи була у тебе коли-небудь мрія стати таким, як, скажімо, твій друг Толік - суперзірка вашого класу? А що, як ми запросимо цього хлопця у нашу програму, і, пропонуючи йому символічну винагороду у 1000 доларів, попросимо навчити тебе бути таким, як він усього за 48 годин?

Припанковані

Ештон Кутчер, популярний актор та чоловік Демі Мур, влаштовує розіграші над відомими акторами та музикантами, застаючи їх зненацька у дуже пікантних ситуаціях, які сам же і підстроїв. Зірки, такі недосяжні у звичайному житті, поводять себе зовсім не так, як ми собі уявляли.