This version of the page http://www.president.gov.ua/documents/7543.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-30. The original page over time could change.
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 186/2008 - Офiцiйне представництво Президента України

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 186/2008

Про проведення Весняної толоки з озеленення та благоустрою

З метою забезпечення збереження та примноження зелених насаджень у містах та інших населених пунктах, поліпшення естетичного, санітарного стану прибудинкових територій і об'єктів масового перебування та відпочинку населення, залучення громадськості, насамперед дітей і молоді, до вирішення цих завдань постановляю:

1. Провести в Україні з 5 березня до 20 квітня 2008 року Весняну толоку з озеленення та благоустрою.

2. Раді міністрів Автономної Республіки Крим, місцевим державним адміністраціям разом з органами місцевого самоврядування в рамках проведення Весняної толоки з озеленення та благоустрою забезпечити:

організацію та здійснення заходів із благоустрою та озеленення населених пунктів, зокрема створення в установленому порядку у кожному населеному пункті нових зелених зон, парків, скверів, висаджування саджанців дерев і чагарників;

впорядкування, в тому числі приведення до належного естетичного та санітарного стану, прибудинкових територій, дитячих та спортивних майданчиків, парків, скверів, інших об'єктів масового перебування та відпочинку населення, а також створення нових дитячих та спортивних майданчиків;

проведення у загальноосвітніх навчальних закладах акції «Посади дерево і збережи його»;

залучення до участі у зазначених заходах волонтерів, громадськості, насамперед учнівської та студентської молоді з відзначенням найбільш активних учасників Весняної толоки з їх числа.

3. Головам обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій поінформувати до 1 травня 2008 року про результати виконання цього Указу.

4. Державному комітету телебачення та радіомовлення України забезпечити широке висвітлення підготовки та проведення Весняної толоки з озеленення та благоустрою.

5. Визнати таким, що втратив чинність, Указ Президента України від 1 квітня 2005 року № 571 «Про Всеукраїнську акцію «Зелений паросток майбутнього».

6. Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Президент України Віктор ЮЩЕНКО

3 березня 2008 року


Офіційні документи

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 563/2008
Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня молоді

Графік Президента

03.07.2008
Зустріч із Президентом УЄФА Мішелем Платіні 
02.07.2008
Нарада з питань макроекономічної стабільності 
01.07.2008
Робочий візит до Грузії 
30.06.2008
Робочий візит до Азербайджанської Республіки 

Події

Офіційний візит до Португалії

Послання до парламенту

Послання Президента України до Верховної Ради України

2006

2008

Національні пріоритети

Євро 2012

Соціальні ініціативи

Антикорупційні ініціативи

Програма «Доступне житло»

«Зігрій любов'ю дитину»

Пам'яті жертв Голодомору

Фотоальбом


Покладання квітів з нагоди Дня Конституції

Віртуальна екскурсія