This version of the page http://www.president.gov.ua/documents/2446.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-25. The original page over time could change.
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 785/2005 - Офiцiйне представництво Президента України

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 785/2005

Про невідкладні заходи з підготовки України до участі у тендері на право проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні та Республіці Польща

З метою забезпечення належної підготовки України до участі у тендері на право проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні та Республіці Польща та зважаючи на значення цієї події для іміджу України, постановляю:

1. Кабінету Міністрів України:
розробити разом з Організаційним комітетом з підготовки та участі спортсменів України в Олімпійських і Параолімпійських іграх, Всесвітніх іграх глухих, Всесвітніх Універсіадах та Федерацією футболу України і затвердити план невідкладних заходів, які необхідно здійснити в рамках підготовки до участі України в першому етапі тендеру на право проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні та Республіці Польща (далі – тендер);
розробити в разі включення України та Республіки Польща до числа претендентів, що беруть участь у другому етапі тендеру, заходи з підготовки України до участі у цьому етапі та вирішити питання стосовно їх фінансування у поточному році за рахунок коштів Державного бюджету України та інших джерел, не заборонених законодавством, а також передбачити необхідні кошти під час розроблення проекту закону про Державний бюджет України на 2006 рік.

2. Державному комітету телебачення і радіомовлення України забезпечити висвітлення у засобах масової інформації заходів з підготовки України до участі в тендері.

3. Визнати таким, що втратив чинність, Указ Президента України від 19 квітня 2004 року №443 «Про деякі заходи щодо підготовки проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу».

Президент України Віктор ЮЩЕНКО

16 травня 2005 року


Офіційні документи

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 583/2008
Про відзначення 400-річчя Національного університету «Києво-Могилянська академія»

Графік Президента

26.06.2008
Церемонія вручення паспортів громадянам, що отримали громадянство України 
26.06.2008
Зустріч з випускниками вищих військових навчальних закладів 

Події

Офіційний візит до Португалії

Послання до парламенту

Послання Президента України до Верховної Ради України

2006

2008

Національні пріоритети

Євро 2012

Соціальні ініціативи

Антикорупційні ініціативи

Програма «Доступне житло»

«Зігрій любов'ю дитину»

Пам'яті жертв Голодомору

Фотоальбом


Президент взяв участь у церемонії відкриття автозаводу «Богдан»

Віртуальна екскурсія