This version of the page http://www.president.gov.ua/content/zld.html?PrintVersion (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-25. The original page over time could change.
Проект «Зігрій любов'ю дитину» - Офiцiйне представництво Президента України
Офіційне Iнтернет-представництво Президента України

Проект «Зігрій любов'ю дитину»

Спільний проект влади та бізнесу «Зігрій любов'ю дитину» - благодійництво на підтримку багатодітних родин - започатковано на зустрічі Президента України Віктора Ющенка з представниками бізнесу та влади 11 грудня 2007 року.

Проект спрямовано на вирішення найболючіших проблем багатодітних сімей, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Пріоритетним завданням проекту на 2008 рік Президент України визначив вирішення житлових та інших проблем багатодітних сімей, які виховують 10 та більше неповнолітніх дітей.

Представники великого бізнесу підтримали ініціативу Глави держави та долучились до реалізації проекту в регіонах.

Для розвитку належної правової бази для благодійницької діяльності створено консультативно-дорадчий орган при Президентові України - Національну раду з питань благодійництва «Зігрій любов'ю дитину».


УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 1205/200711 ГРУДНЯ 2007
Про проведення в Україні у 2008 році Року підтримки національного усиновлення та інших форм сімейного виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 1238/200719 ГРУДНЯ 2007
Про Національну раду з питань благодійництва «Зігрій любов'ю дитину»

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 61/200829 СІЧНЯ 2008
Про склад Національної ради з питань благодійництва «Зігрій любов'ю дитину»

Додатково:

  • Список підприємців, закріплених за регіонами України в рамках реалізації проекту «Зігрій любов'ю дитину»
  • Типова форма меморандуму про реалізацію спільного благодійного проекту «Зігрій любов'ю дитину» між місцевими органами виконавчої влади та благодійниками

 


ОСТАННІ НОВИНИ