This version of the page http://www.president.gov.ua/ru/documents/6863.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-20. The original page over time could change.
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАИНЫ № 1005/2007 - Официальное представительство Президента Украины

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАИНЫ № 1005/2007

О некоторых вопросах подготовки и проведения в Украине финальной части чемпионата Европы 2012 года по футболу

З метою належного забезпечення спортивними будівлями і спорудами та відповідною інфраструктурою підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу постановляю:

1. Кабінету Міністрів України здійснити у місячний строк у встановленому порядку заходи щодо передачі:

Міністерству України у справах сім'ї, молоді та спорту навчально-спортивної бази з літніх видів спорту (м.Львів), у власність територіальної громади міста Одеси стадіону СКА, у власність територіальної громади міста Дніпропетровська земельних ділянок та будівель 121 окремого полку зв'язку військової частини А-12/14 по вул.Короленка, 24, у власність територіальної громади міста Львова цілісного майнового комплексу державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Львів» разом із злітно-посадковою смугою за умови спільного з Міністерством оборони України використання цієї смуги до 2011 року, забезпечивши адекватну компенсацію Міністерству оборони України у зв'язку з передачею зазначених об'єктів;

у власність територіальної громади міста Львова стадіону «Сокіл», цілісного майнового комплексу державного підприємства «Львівський іподром».

2. Кабінету Міністрів України, Дніпропетровській, Донецькій, Львівській, Одеській, Харківській обласним, Київській міській державним адміністраціям передбачати у проектах державного та місцевих бюджетів на відповідні роки фінансування заходів з підготовки в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, забезпечувати залучення на ці цілі коштів з інших не заборонених законодавством джерел.

3. Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Президент України Віктор ЮЩЕНКО

24 жовтня 2007 року


Официальные документы

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАИНЫ № 571/2008
О награждении государственными наградами Украины работников акционерного общества «Запорожогнеупор»

График Президента

20.06.2008
Рабочая поездка в Черкасскую область 

События

Рабочая поездка в Днепропетровскую область

Национальные приоритеты

Евро 2012

Социальные инициативы

Антикоррупционные инициативы

Программа «Доступное жилье»

«Согрей любовью ребенка»

Фотоальбом


Виктор Ющенко ознакомился с ходом реставрационных работ в Батурине

Виртуальная экскурсия