This version of the page http://mtv.ua/tv/show/?id=6281 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-20. The original page over time could change.
MTV-Шоу • MTV.ua — Музичне Телебачення в Українi

Супутнi матерiали

Iнформацiя з'явиться найближчим часом

Гільдія Клабберів

«Гільдія Клабберів» - це програма без формату, стилю чи правил. Вам покажуть найбезглуздіші та найшокуючі вечірки. А роблять їх такими її резиденти. «Гільдія Клабберів» - це Данило, Авдій та Вольдемар. Щоразу ці троє разом з вами вигадують нові ідеї та перетворюють звичайний вечір на незабутній. Учасниками стають усі.
Сторінка Гільдії Клабберів - www.mtv.ua/cg

Це шоу в ефiрi:

  • 21 Червня 23:00

Вони – королі вечірок, які знаються на справжніх паті. Ці троє абсолютно різних особистостей вже готові показати світ клабберівського життя нашої країни, виявити найкращі місця відпочинку та познайомити вас із тими, хто не залишає клубів. Їхній девіз: «Ми бідні, але вродливі». Їхнє життя – серіал з елементами реаліті-шоу. Вони вважають, що такого на телебаченні показувати не можна. Доки ви відпочиваєте, вони працюють, щоб знайти найкраще місце вашого наступного відпочинку. Ви вже відпочиваєте? А «Гільдія Клабберів» вже їде до вас у гості.
Сторінка Гільдії Клабберів - www.mtv.ua/cg

Герої:

Даніла: Даніла завжди щось вигадує. Він може дуже просто знайти хорошу ідею, та поділитися нею з друзями. Наприклад, оригінальну ідею, як провести наступний вікенд. Але жодна вечірка ще не сподобалась йому на всі сто відсотків. Даніла сноб, він шукає оригінальне. Він клаббер.

Вольдемар: Вольдемар звичайний клерк. Вдень він працює в офісі, та кожного тижня чекає на вікенд, щоб зібратися зі своїми друзями та гарно провести час. В нього дуже багато енергії, він завжди веселий. Вольдемар просто шаленіє від гарних жінок та танців. Він клаббер.

Авдєй: Авдєй музикант. Днями він грає в якомусь панк-гурті, а на вікенд вибирається з друзями на відпочинок, який він завжди намагається перетворити на треш паті. Авдєй любить відривних людей, веселих дівчат та міцні напої. Він клаббер.

MTV-Шоу

Хата

Тільки не лопніть від заздрощів, бо зараз ви побачите, як живуть найпопулярніші зірки світового музичного Олімпу. Розкішні апартаменти, коштовні дрібнички, найсучасніші джакузі, шалені тачки – все це вони продемонструють спеціально для вас протягом півгодинного шоу.

АЛЬТЕРНАЦІЯ

Альтернативна нація усвідомлює необхідність музики, що створюється на сцені інді та андерграунда, та визнає, що музична сцена набагато цікавіша, якщо копнути трішечки глибше. І Alternative Nation риє кігтями, доки вони не почнуть кровоточити!

Барріо 19

Скейтери, фокусники, футболісти, майстри бойових мистецтв, музиканти, брейк денсери…. Ці молоді люди – справжні профі навіть у екстремальних трюках підвищеної складності. Хочеш бути схожим на них? Можливо саме ти завтра вигадаєш новий вид стріт-арту, який стане захопленням для мільйонів.

Геть зі сцени

Молоді та не зовсім відомі гурти готові позмагатися та пройти випробування, аби отримати визнання зірок

TRL

Після запуску на МТV у 1998 році у США, TRL став загальнонаціональним феноменом, здатним просунути поп-зірок на верхівку американських чартів. Бажаєте дізнатися наскільки це шоу важливе? Просто запитайте у Брітні Спірс, дебютний альбом якої “Baby One More Time” був уперше представлений на TRL і одразу став фаворитом.