This version of the page http://freehost.com.ua/domain/pr/ck/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-19. The original page over time could change.
Регистрация доменов CK.UA

Русский

Українська
Вход для клиентов Панель управления пользователя
О компании Хостинг Домены Реселлерам FAQ Сервисы Заказ Партнерская программа Сервера Контакты
region.ua/org.ua - 5 у.е.
com.ua/net.ua - 9 y.e.
.com .com.ua .info
другие доменные зоны .net .kiev.ua .biz

Домены

  • Регистрация доменов
  • Реселлерам
  • Проверить домены
  • Перенос домена
  • Рекомендации по выбору домена
  • Правила домена UA
  • Правила домена COM.UA
  • Доменный сертификат
  • Панель управления

Акции

28.05.2008Акция! VPS хостинг +1

Каждый клиент который закажет VPS хостинг получит подарок +1 месяц хостинга!

Подробнее

Регистрация доменов CK.UA

  1. Загальні положення
  2. Особливості адміністрування домену CHERKASSY.UA (CK.UA)
  3. Порядок введення в дію Правил домену CHERKASSY.UA (CK.UA)
1. Загальні положення

1.1. Ці Правила домену CHERKASSY.UA (CK.UA) розроблені відповідно до Розділу 1 п.1.13 чинних Правил домену .UA.
1.2. Терміни та визначення, вжиті в тексті цих Правил домену CHERKASSY.UA (CK.UA), використано в значенні та тлумаченні, наведеному в Правилах домену .UA, якщо інше не зазначене окремо.
1.3. Домен CHERKASSY.UA (CK.UA) є публічним доменом другого рівня - складовою частиною домену .UA.
1.4. Делегування доменних імен у домені CHERKASSY.UA (CK.UA) відбувається відповідно до розділу 2 Правил домену .UA.
1.5. Особливості адміністрування домену CHERKASSY.UA (CK.UA) передбачені розділом 2 цих Правил домену CHERKASSY.UA (CK.UA).
1.6. Інформація щодо делегування та адміністрування доменних імен в домені CHERKASSY.UA (CK.UA) зберігається в реєстраційній базі домену CHERKASSY.UA (CK.UA), в форматі та за правилами, встановленими (розділом 4 Правил домену .UA??? та п.ХХ цих Правил домену CHERKASSY.UA (CK.UA).
1.7. Перевірка технічної працездатності доменного імені в домені CHERKASSY.UA (CK.UA) проводиться відповідно до розділу 5 Правил домену .UA.
1.8. Рекомендовані істотні умови договору між реєстрантом доменного імені в домені CHERKASSY.UA (CK.UA) та реєстратором наведено в розділі 6 Правил домену .UA.
1.9. Рекомендовані істотні умови договору між реєстратором та адміністратором домену CHERKASSY.UA (CK.UA) наведено в розділі 7 Правил домену .UA.
1.10. Розв`язання доменних спорів, що можуть виникнути в зв`язку з цими Правилами домену CHERKASSY.UA (CK.UA) та їх застосуванням, відбувається відповідно до розділу 9 Правил домену .UA.

2. Особливості адміністрування домену CHERKASSY.UA (CK.UA)

2.1. Домен CHERKASSY.UA (CK.UA) делеговано в інтересах заздалегідь не визначеної спільноти користувачів, кому не байдуже існування міста Черкаси та Черкащини на Інтернет - мапі Світу. Тому публічний географічний домен CHERKASSY.UA (CK.UA) є водночас доменом загального призначення (англ. Generic Domain).
2.2. Термін обробки заявки на делегування доменного імені в домені CHERKASSY.UA (CK.UA), разом з перевіркою технічної працездатності відповідного доменного імені, становить не більше 5 (п`яти) робочих днів. Адміністратор домену CHERKASSY.UA (CK.UA) у вказаний термін зобов`язаний, згідно п.2.15.8 Правил домену .UA, повідомити електронним листом адміністративних та технічних контактних осіб відповідного реєстратора про хід та результат обробки заявки.
2.3. Заявки на делегування доменних імен в домені CHERKASSY.UA (CK.UA) обробляються в порядку їх надходження до вхідної черги реєстраційної бази домену CHERKASSY.UA (CK.UA), відповідно до п.2.4 Правил домену .UA. Період одночасності для заявок на делегування доменних імен в домені CHERKASSY.UA (CK.UA) не встановлюється (п.2.5 Правил домену .UA).

3. Порядок введення в дію Правил домену CHERKASSY.UA (CK.UA)

3.1. Ці Правила домену CHERKASSY.UA (CK.UA) вступають в дію в 0:00 годин 1 вересня (жовтня?) 2004 року.
3.2. Інформація про доменні імена третього рівня в домені CHERKASSY.UA (CK.UA), які було делеговано до 23:59 годин 31 серпня 2004 року включно (далі - "існуючі доменні імена"), вміщується в реєстраційну базу домену CHERKASSY.UA (CK.UA) зі статусом: FROZEN-OK-UNTIL 20050228235959 (див.п.4.22.8 Правил домену .UA). Це означає, що:
3.2.1. Делегування нових доменних імен в домені CHERKASSY.UA (CK.UA) з 0:00 годин 1 вересня 2004 року відбувається за цими Правилами домену CHERKASSY.UA (CK.UA), тобто виключно через реєстраторів.
3.2.2. Існуючі доменні імена продовжують функціонування до 23:59 годин 28 лютого 2005 року, згідно п.3.2 цих Правил домену CHERKASSY.UA (CK.UA). Проте, будь-які зміни до запису про існуюче доменне ім`я можуть бути внесені лише після укладення реєстрантом відповідного доменного імені договору з реєстратором згідно п.1.8 цих Правил домену CHERKASSY.UA (CK.UA).
3.2.3. У разі, якщо реєстрант існуючого доменного імені не укладе з реєстратором відповідний договір щодо цього доменного імені до 23:59 годин 28 лютого 2004 року, адміністратор домену CHERKASSY.UA (CK.UA) після 0:00 годин 1 березня 2005 року зобов`язаний відмінити делегування зазначеного доменного імені, діючи згідно процедури, наведеної в п.3.3 цих Правил домену CHERKASSY.UA (CK.UA).
3.3. В період з 1 вересня 2004 року по 1 березня 2005 року адміністратор домену CHERKASSY.UA (CK.UA) зобов`язаний:
3.3.1. Повідомляти реєстранта існуючого доменного імені, який не уклав договір з реєстратором, про необхідність укладення такого договору та про можливу відміну делегування йому доменного імені електронним листом, направленим за адресами:
- всіх адміністративних та контактних осіб, вказаних в реєстраційному запису про таке доменне ім`я;
- особи, від якої було одержано останню за часом заявку про зміну реєстраційної інформації про таке доменне ім`я;
- postmaster@доменне-ім`я
- особи, вказаної в SOA-record про доменне ім`я (якщо SOA-record існує);
- інших осіб, які, на думку адміністратора домену CHERKASSY.UA (CK.UA), можуть володіти інформацією про місцезнаходження реєстранта такого доменного імені або про його фактичну електронну адресу.
3.3.2. Надсилати повідомлення згідно п.3.3.1 цих Правил не рідше одного разу в один календарний місяць, починаючи з вересня 2004 року.
3.3.3. На протязі серпня 2004 року повідомити реєстрантів існуючих доменних імен, які не уклали договорів з реєстраторами, про необхідність укладення таких договорів та про припинення з 1 березня 2005 року надання послуг делегування та реєстрації доменних імен третього рівня в домені CHERKASSY.UA (CK.UA), реєстранти яких не уклали відповідних господарських угод.
3.3.4. Відмінити делегування доменного імені не раніше, ніж через 10 (десять) діб, та не пізніше, ніж через 30 (тридцять) діб після надсилання реєстранту останнього повідомлення електронним листом згідно п.3.3.1 цих Правил.

Стоимость домена CK.UA: 9 у.е./48.60 грн.

Заказать сейчас>>>

<<<Вернуться к списку доменов

Почему выбирают нас?

  • мы официальные регистраторы
  • регистрация домена на клиента
  • удобная панель управления
  • круглосуточная служба поддержки
  • при покупке хостинга домен бесплатно
  • опыт работы более 5 лет

Новости

09.06.2008Украинский хостинг - улучшенная система регистрации доменов!

FREEhost.com.ua, один из крупнейших регистраторов доменных имен запустил обновленную систему регистрации доменов

Подробнее

Регистрация доменов для реселлеров

Мы предлагаем 3 тарифных плана по регистрации доменов. Скидки от 10% до 50%.

Виртуальный хостинг

Надежный виртуальный UNIX хостинг, домен бесплатно во всех пакетех!

поддержка

support@freehost.com.ua

Главная|О компании|Хостинг|Домены|Реселлерам|Заказ|Контакты|FAQ|Сервисы|Сервера
Партнерская программа|Зона управления|Карта сайта

© 2001-2007 FREEhost.com.ua - украинский хостинг. Все права защищены. Нарисовано в Art Depo