This version of the page http://impuls.vstu.vinnica.ua/?news_id=92 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-16. The original page over time could change.
Сайт прес-центру ВНТУ i часопису "Iмпульс". Найсвiжiшi унiверситетськi новини !!!
     
Понедiлок 16 червня 2008р.
Ректор ВНТУ Борис Мокін призначений радником Прем’єр-міністра України   |   У рейтингу кращих ВНЗ України «Топ-200» наш університет 23-ій   |   Наш університет єдиний ВНЗ України, який має льодовий манеж   |   Команда ВНТУ у фіналі всесвітньої першості з програмування здобула 32 місце серед 100 найсильніших команд планети   |   Срібну медаль XI міжнародної виставки «Сучасна освіта в Україні» здобув наш університет   |   Розпочав роботу персональний сайт ректора www.mokin.com.ua
Головна  |  Фотогалерея ВНТУ  |  Усi новини
  Меню
    Помiчник абiтурiєнта
    Новий номер "Iмпульса"
    Все про ВНТУ
    Архiв "Iмпульса"
  Пошук в архiвi новин
  Новини
       Микола Машницький і Катерина Анохіна — переможці в «Будівництві та архітектурі»
09.06.2008p.
     Перспектива — двічі майстер
05.06.2008p.
     Дмитро Кушнір — призер Всеукраїнської олімпіади з англійської
05.06.2008p.
     ГАНДБОЛ. Чемпіонат області і спартакіада ВНТУ   
05.06.2008p.
     Поради, як не стати об'єктом торгу
28.05.2008p.
      У комплексному дипломному проекті найскладніше знайти «головного інженера»?
28.05.2008p.
     Два Кубки з одних змагань
21.05.2008p.
     Найкращі з ПЦБ в Україні — наші Юрій Бікс та Олексій Тимошенко!
19.05.2008p.
    ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ оголошує конкурс на заміщення вакантних посад
16.05.2008p.

     Перемогли, обігнавши навіть «профі», у легкоатлетичній естафеті, присвяченій Дню Перемоги, спортсмени нашого університету

 

12.05.2008p.
 
назад
БРЕНДИНГ ПО-ВІННИЦЬКОМУ    версiя для друку

    Студентська команда "Бізнес-Імпульс", що займається науково-дослідною роботою при Інституті менеджменту нашого Вінницького національного технічного університету в рамках міжнародного студентського руху SIFE (Students In Free Enterprise - Студенти у вільному підприємництві), провела "круглий стіл" "Проблеми та перспективи брендингу по-вінницькому". Це черговий проект креативної та ініціативної команди, до речі, єдиної, яка представляє Вінницю на щорічних Всеукраїнських конкурсах SIFE.

   Очолює "Бізнес-Імпульс" третьокурсник ВНТУ Сергій ХЛІВНЕНКО. Науковий керівник команди - кандидат економічних наук, доцент Микола НЕБАВА. Творча команда продовжує реалізовувати мету SIFE - навчання вільному підприємництву через пропаганду принципів ринкової економіки. "Бізнес-Імпульс" здобув неабиякий досвід командної роботи і мистецтва спілкування, що надало учасникам команди можливість розвивати свої здібності лідерів. Зусилля команди направлені на те, щоб представити якнайбільшу кількість цікавих та змістовних економічних проектів на розгляд поважного журі Всеукраїнського конкурсу SIFE. Амбіційні студенти наполегливо прямують до своєї заповітної мрії - виграти конкурс SIFE, адже вони впевнені, що майбутнє за талановитими менеджерами, справжніми лідерами та прогресивними інноваціями у сфері економіки.
   "Круглий стіл" мав на меті популяризувати такий маркетинговий процес, як брендинг. А заодно і навчити створювати сильний позитивний бренд та використовувати його переваги для збільшення об'ємів продажу. До участі у "круглому столі" були запрошені фахівці з маркетингу. Маркетолог підприємства "АВІС" Оксана СТЕЦЬ поділилась секретами розробки відомого бренду підприємства "АВІС" - масла "Корівка". Директор маркетингово-аналітичної групи "МАГ" Марина ЛАЦІС розповіла про дослідження та аналіз вінницького ринку, що здійснюються "МАГом". Заступник голови Вінницького територіального відділення Антимонопольного комітету України Микола СЛОБОДЯНЮК розказав про штрафні санкції, які накладає їх відділення у випадку недобросовісної конкуренції.
   Теоретичну частину "круглого столу" представляли викладачі ВНТУ - кандидат економічних наук Олена ШТОВБА (доповідь "Класифікація брендів як передумова зменшення помилкових рішень у брендингу") та кандидат соціологічних наук, доцент Анатолій СЛОБОДЯНЮК ("Використання символів та образів в процесі соціальної взаємодії"). Про інновації підприємства "Новітні технології" розповів недавній випускник нашого університету, а нині приватний підприємець Фелікс ВОЛКОВ. Також до участі у "круглому столі" було запрошено фахівців, наукова діяльність яких пов'язана з маркетингом, зацікавлених студентів, бізнесменів.
   Захід був проведений за рахунок коштів зацікавлених компаній та за підтримки нашого Вінницького національного технічного університету.
   "Проблеми та перспективи брендингу по-вінницькому" були висвітлені у сюжеті новин на телеканалі ВДТ-6 та в інших засобах масової інформації.

   Ірина МИКИТЮК, група 1МЗВ-04, ІнМ

26.3.2007p.
© Вiнницький нацiональний технiчний унiверситет, InterCEC. Прес-центр, 2006