This version of the page http://impuls.vstu.vinnica.ua/?news_id=91 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-16. The original page over time could change.
Сайт прес-центру ВНТУ i часопису "Iмпульс". Найсвiжiшi унiверситетськi новини !!!
     
Понедiлок 16 червня 2008р.
Ректор ВНТУ Борис Мокін призначений радником Прем’єр-міністра України   |   У рейтингу кращих ВНЗ України «Топ-200» наш університет 23-ій   |   Наш університет єдиний ВНЗ України, який має льодовий манеж   |   Команда ВНТУ у фіналі всесвітньої першості з програмування здобула 32 місце серед 100 найсильніших команд планети   |   Срібну медаль XI міжнародної виставки «Сучасна освіта в Україні» здобув наш університет   |   Розпочав роботу персональний сайт ректора www.mokin.com.ua
Головна  |  Фотогалерея ВНТУ  |  Усi новини
  Меню
    Помiчник абiтурiєнта
    Новий номер "Iмпульса"
    Все про ВНТУ
    Архiв "Iмпульса"
  Пошук в архiвi новин
  Новини
       Микола Машницький і Катерина Анохіна — переможці в «Будівництві та архітектурі»
09.06.2008p.
     Перспектива — двічі майстер
05.06.2008p.
     Дмитро Кушнір — призер Всеукраїнської олімпіади з англійської
05.06.2008p.
     ГАНДБОЛ. Чемпіонат області і спартакіада ВНТУ   
05.06.2008p.
     Поради, як не стати об'єктом торгу
28.05.2008p.
      У комплексному дипломному проекті найскладніше знайти «головного інженера»?
28.05.2008p.
     Два Кубки з одних змагань
21.05.2008p.
     Найкращі з ПЦБ в Україні — наші Юрій Бікс та Олексій Тимошенко!
19.05.2008p.
    ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ оголошує конкурс на заміщення вакантних посад
16.05.2008p.

     Перемогли, обігнавши навіть «профі», у легкоатлетичній естафеті, присвяченій Дню Перемоги, спортсмени нашого університету

 

12.05.2008p.
 
назад
ШансОN чи ШансОFF?    версiя для друку

   Сучасний шансон пропагує фальшиві грані життя, шкодить суспільству. Слід потрібно законодавче заборонити водіям маршруток слухати "блатні" пісні.

  Він займає мою увагу 1,5 години у будні, а іноді й у вихідні. Багатьом із нас доводиться користуватися маршрутними таксі. Певна, що зі мною погодитесь: музичні уподобання наших водіїв іноді псують настрій на весь день, порушують гармонію душі, налаштовують на негатив.
  ШАНСОН - це французькі естрадні пісні кінця XIX-XX ст., виконувані в стилістиці кабаре. На піснях Шарля Азнавура, Мірей Матьє, Ів Монтана, Едіт Піаф виросло не одне покоління чудових людей. Але той ШАНСОН (а іншими словами просто "БЛАТНЯК"), який прагне заполонити наш розум під час поїздки маршруткою і намагається нав'язати стереотипи: "Вор" - герой, крадіжка - професія, "ходка" - майже університет", - стає просто загальнонаціональною трагедією. За рейтингами компанії "TNS Україна" "Радіо "Шансон" та "Взрослое Радио", які полюбляють "потішити" "смачненькими" піснями, є лідерами радіоефіру України. Жах!
  Їду у маршрутці, а там радіо розривається "А у кафе "Метелица" сто мужиков метелится"! Здавалося б, купи навушники та слухай іншу музику. Але ну ніяк не вдається Моцарту заглушити пісні, які лунають на весь салон, не залишаючи вибору.
  Що ж робити? "Блатна" музика у маршрутках здається непереможною, адже контролюючі органи не мають права заборонити водіям слухати музику, навіть попри численні скарги пасажирів. Це лише на перший погляд! Але ж у київських та рівненських маршрутках заборонили слухати такий ШАНСОН? Музичний репертуар тепер там окремим пунктом в угоді про пасажирські перевезення. Якщо його не виконуватимуть, 4 тисячі водіїв ризикують втратити роботу. Задумайтеся! Інші відстоюють свої права, то може і нам варто проявити ініціативу, переконати міську владу, що варто додати таку вимогу до договору. Чи будемо продовжувати затикати вуха і слухати "Раз, два, три по почкам, раз два три по печени, не волнуйся, братец, мы тебя полечим"?
  ШансОN чи ШансОFF - обирати НАМ!
  Адже НАМ не байдуже якими будуть і блакитні руки води, і блакитні очі дітей, і день, як життя, прекрасний. Це - моє! Ні, це - наше! А все наше - це моє!

  Ксенія Білоус, ЕССмн-06

20.3.2007p.
© Вiнницький нацiональний технiчний унiверситет, InterCEC. Прес-центр, 2006