This version of the page http://impuls.vstu.vinnica.ua/?news_id=250 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-16. The original page over time could change.
Сайт прес-центру ВНТУ i часопису "Iмпульс". Найсвiжiшi унiверситетськi новини !!!
     
Понедiлок 16 червня 2008р.
Ректор ВНТУ Борис Мокін призначений радником Прем’єр-міністра України   |   У рейтингу кращих ВНЗ України «Топ-200» наш університет 23-ій   |   Наш університет єдиний ВНЗ України, який має льодовий манеж   |   Команда ВНТУ у фіналі всесвітньої першості з програмування здобула 32 місце серед 100 найсильніших команд планети   |   Срібну медаль XI міжнародної виставки «Сучасна освіта в Україні» здобув наш університет   |   Розпочав роботу персональний сайт ректора www.mokin.com.ua
Головна  |  Фотогалерея ВНТУ  |  Усi новини
  Меню
    Помiчник абiтурiєнта
    Новий номер "Iмпульса"
    Все про ВНТУ
    Архiв "Iмпульса"
  Пошук в архiвi новин
  Новини
       Микола Машницький і Катерина Анохіна — переможці в «Будівництві та архітектурі»
09.06.2008p.
     Перспектива — двічі майстер
05.06.2008p.
     Дмитро Кушнір — призер Всеукраїнської олімпіади з англійської
05.06.2008p.
     ГАНДБОЛ. Чемпіонат області і спартакіада ВНТУ   
05.06.2008p.
     Поради, як не стати об'єктом торгу
28.05.2008p.
      У комплексному дипломному проекті найскладніше знайти «головного інженера»?
28.05.2008p.
     Два Кубки з одних змагань
21.05.2008p.
     Найкращі з ПЦБ в Україні — наші Юрій Бікс та Олексій Тимошенко!
19.05.2008p.
    ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ оголошує конкурс на заміщення вакантних посад
16.05.2008p.

     Перемогли, обігнавши навіть «профі», у легкоатлетичній естафеті, присвяченій Дню Перемоги, спортсмени нашого університету

 

12.05.2008p.
 
назад
ІЗ БАНІ — БАНК    версiя для друку

    Щочетверга, почавши з листопада, вінницькі фірми, презентують себе у ВНТУ, запрошуючи старшокурсників на роботу. У нашій традиційній університетській програмі «Кар’єра розпочинається тут» уже цьогоріч взяли участь фірми «ІнноВінн», «Аксіома Аудит», поліграфічне підприємство ТОВ «Консоль».
   Сьогодні ярмарок вакансій продовжила одна з найбільших будівельних компаній Вінниці — ПБП «МУР» (Проектування, будівництво, реконструкція). «МУР» активно ярмаркував у нас і торік. І судячи з усього —дуже вдало.


   Директор «МУРу» Ігор Олексійович КОЗЛОВСЬКИЙ прийшов на презентацію свого підприємства з чималенькою командою молодих фахівців — недавніх випускників нашого Вінницького «політеху». А саме Інституту будівництва, теплоенергетики та газопостачання.
   Микола РЕМЕНЯК закінчив ІнБТЕГП 2005-го року. А в «МУРі» почав працювати ще будучи на 4 курсі.
   — Особливість нашого підприємства: воно саме молоде, багато молодих спеціалістів, але маємо і надзвичайно досвідчених фахівців, маємо в кого вчитися. В університеті я отримав хорошу базу знань, але навчатись нині слід усе життя. У «МУРі» є усі умови для розвитку. Я їздив на стажування за кордон. Маємо безлімітний Інтернет, тож, у курсі усіх новинок. Починати працювати не важко, якщо є бажання. До речі, ми не вручну креслимо — усе комп’ютеризовано.
   — Навчаюсь за спеціальністю «міське будівництво», — розповідає п’ятикурсник Тарас АНПІЛОВ, група Б-03. — А після занять працюю в «МУРі». Порекомендував мені звернутися в цю фірму наш викладач Володимир СМОЛЯК. Почав працювати ще будучи на 4-му курсі, у січні. Працюю на півставки. Навчатися і працювати не легко, але це можливо, якщо все робити вчасно.
   Максим МАЗУР, випускник 2006-го року, група 2Б-01:
   — Прийшов на співбесіду і залишився назавжди. Починав з маленьких деталей. Тепер займаюсь реконструкцією аптек, супермаркетів. Намагаємось зробити об’єкт унікальним. Хочу зауважити, що знання програм є досить важливим. Хоча б орієнтуватися повинні, далі ми навчимо. Спеціальність наша дуже цікава.
   Олена КОЛЕСНИКОВА, цьогорічна випускниця, група Б-02:
   — Я займаюсь проектуванням. Дуже подобаються умови праці — у кожного свій комп’ютер. Нині ми взялися за облаштування вінницького парку Дружби народів. Повністю розробляємо для нього аквапарк.
   Торік на ярмарку кар’єри своє підприємство разом з директором представляла Олександра КУРІЛОВА, теж випускниця ІнБТЕГП. Нині Саша теж була щирою:
   — Працюємо, отримуючи від роботи задоволення і гарну зарплату
   — Базова зарплата молодого фахівця у нас від 1000 гривень. Якщо заробляти мало, то краще загалі не працювати. — Підтримав свою юну колегу Ігор Олексійович. — Тут зібрались ті, кому цікаво, де ж після університету продовжуватиметься його кар’єра. «МУР» — енергійне і перспективне підприємство, підприємство сучасних стандартів. Приходьте на практику, аби побачити і відчути виробництво, щоб бути готовим до кар’єри.
   Саме «МУР» реставрує будинки по Соборній. Зокрема приміщення  обласної бібліотеки ім. Тімірязєва. Реставрували у П’ятничанах замок графа Грохольського (нині Вінницький обласний ендокринологічний диспансер). Спроектували і збудували деревопереробний завод «Барлінекс», завод полімерних виробів, станцію технічного обслуговування по Хмельницькому шосе, чимало дитсадків і шкіл у Вінницькій області.
   «МУР» з колишнього приміщення служб безпеки зробив філію «ІндексБанку». А з приміщення митниці, що на розі вулиць Толстого і Гоголя в обласному центрі, — філію «ПравексБанку».
   А нещодавно банк зробили із... бані. То справді завдання було не з простих — приміщення архітектури соціалістичного конструктивізму, слід було зберегти особливості стилю і кардинально змінити функціональне призначення.
   «МУР» активно застосовує нові будівельні технології. Тому у нього постійно зростають обсяги робіт. Сьогодні працює з 30 об’єктами. Нині не «МУР» шукає замовників, а замовники шукають «МУР».

22.11.2007p.
© Вiнницький нацiональний технiчний унiверситет, InterCEC. Прес-центр, 2006