This version of the page http://impuls.vstu.vinnica.ua/?news_id=244 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-16. The original page over time could change.
Сайт прес-центру ВНТУ i часопису "Iмпульс". Найсвiжiшi унiверситетськi новини !!!
     
Понедiлок 16 червня 2008р.
Ректор ВНТУ Борис Мокін призначений радником Прем’єр-міністра України   |   У рейтингу кращих ВНЗ України «Топ-200» наш університет 23-ій   |   Наш університет єдиний ВНЗ України, який має льодовий манеж   |   Команда ВНТУ у фіналі всесвітньої першості з програмування здобула 32 місце серед 100 найсильніших команд планети   |   Срібну медаль XI міжнародної виставки «Сучасна освіта в Україні» здобув наш університет   |   Розпочав роботу персональний сайт ректора www.mokin.com.ua
Головна  |  Фотогалерея ВНТУ  |  Усi новини
  Меню
    Помiчник абiтурiєнта
    Новий номер "Iмпульса"
    Все про ВНТУ
    Архiв "Iмпульса"
  Пошук в архiвi новин
  Новини
       Микола Машницький і Катерина Анохіна — переможці в «Будівництві та архітектурі»
09.06.2008p.
     Перспектива — двічі майстер
05.06.2008p.
     Дмитро Кушнір — призер Всеукраїнської олімпіади з англійської
05.06.2008p.
     ГАНДБОЛ. Чемпіонат області і спартакіада ВНТУ   
05.06.2008p.
     Поради, як не стати об'єктом торгу
28.05.2008p.
      У комплексному дипломному проекті найскладніше знайти «головного інженера»?
28.05.2008p.
     Два Кубки з одних змагань
21.05.2008p.
     Найкращі з ПЦБ в Україні — наші Юрій Бікс та Олексій Тимошенко!
19.05.2008p.
    ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ оголошує конкурс на заміщення вакантних посад
16.05.2008p.

     Перемогли, обігнавши навіть «профі», у легкоатлетичній естафеті, присвяченій Дню Перемоги, спортсмени нашого університету

 

12.05.2008p.
 
назад
ПАВЛО КОРЖИК — ПЕРЕМОЖЕЦЬ У ДВОХ УНІВЕРСИТЕТАХ    версiя для друку

   10 листопада компанія ТопКодер, що проводить особисту першість світу з програмування, зорганізувала паралельні змагання у нашому Вінницькому національному технічному університеті і в Університеті штату Флорида (США). Перше місце в загальному заліку по двох університетах посів аспірант ВНТУ Павло КОРЖИК. По ВНТУ друге місце виборов студент четвертого курсу Євген МИХАЛЕВСЬКИЙ, третє — аспірант Юрій КОНОВАЛЮК.
   Крім того ТопКодер пропонує студентам заочне працевлаштування без відриву від навчання зі значною зарплатою.


   До Вінницького національного технічного університету завітала Олена НОСОВА — менеджер компанії ТопКодер. У межах особистої першості світу ТопКодер реалізує програму Коледж-Тур, яка полягає в проведенні у кращих університетах світу паралельно з заочним всесвітнім туром, очних змагань. Саме такі змагання були проведені у Вінницькому національному технічному університеті.
   В олімпіаді взяли участь 20 студентів, аспірантів та співробітників ВНТУ. Учасникам олімпіади було роздано сувеніри з символікою компанії, а для призерів підготовлено цінні призи. Представник компанії ТопКодер провела презентацію, де повідомила про різні види змагань, які проводяться на сайті ТопКодер, щорічні очні турніри та можливості працевлаштування в компанії.
   ТопКодер розпочинає також академічну програму, в межах якої університетські викладачі отримують доступ до задач і програмних розробок компанії, які зможуть використовувати в лабораторних роботах і на контрольних заходах.
   Широке залучення до змагань ТопКодер студентів ВНТУ може стати однією з головних форм їх підготовки до командної першості світу АСМ з програмування в умовах «зміни поколінь» у нашій збірній. Крім того, пропонована ТопКодер форма заочного працевлаштування, яка дозволяє отримати значну зарплату не відриваючись від навчання, могла б також стати добрим стимулом для навчання наших студентів. Тому з представником ТопКодер було обговорено можливість проведення ще однієї презентації для всіх студентів ІнІТКІ (а не лише для олімпійців).

   Володимир МЕСЮРА,
   член журі півфіналу першості світу АСМ з програмування,
   координатор Всеукраїнської олімпіади з програмування,
   президент ВБФ «Асоціація підтримки та розвитку інформаційних технологій»,
   кандидат технічних наук, доцент кафедри інтелектуальних систем ВНТУ

   Підпис до фото: Павло КОРЖИК в змаганнях програмістів ВНТУ і Університету штату Флорида (США)
 
   Фоторепортаж п’ятикурсниці нашого університету Олесі ДЯЧОК з особистих змагань ТопКодера можна переглянути http://picasaweb.google.ru/Olesya.Dyachok/TopCoderCollegeTour

14.11.2007p.
© Вiнницький нацiональний технiчний унiверситет, InterCEC. Прес-центр, 2006