This version of the page http://impuls.vstu.vinnica.ua/?news_id=241 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-16. The original page over time could change.
Сайт прес-центру ВНТУ i часопису "Iмпульс". Найсвiжiшi унiверситетськi новини !!!
     
Понедiлок 16 червня 2008р.
Ректор ВНТУ Борис Мокін призначений радником Прем’єр-міністра України   |   У рейтингу кращих ВНЗ України «Топ-200» наш університет 23-ій   |   Наш університет єдиний ВНЗ України, який має льодовий манеж   |   Команда ВНТУ у фіналі всесвітньої першості з програмування здобула 32 місце серед 100 найсильніших команд планети   |   Срібну медаль XI міжнародної виставки «Сучасна освіта в Україні» здобув наш університет   |   Розпочав роботу персональний сайт ректора www.mokin.com.ua
Головна  |  Фотогалерея ВНТУ  |  Усi новини
  Меню
    Помiчник абiтурiєнта
    Новий номер "Iмпульса"
    Все про ВНТУ
    Архiв "Iмпульса"
  Пошук в архiвi новин
  Новини
       Микола Машницький і Катерина Анохіна — переможці в «Будівництві та архітектурі»
09.06.2008p.
     Перспектива — двічі майстер
05.06.2008p.
     Дмитро Кушнір — призер Всеукраїнської олімпіади з англійської
05.06.2008p.
     ГАНДБОЛ. Чемпіонат області і спартакіада ВНТУ   
05.06.2008p.
     Поради, як не стати об'єктом торгу
28.05.2008p.
      У комплексному дипломному проекті найскладніше знайти «головного інженера»?
28.05.2008p.
     Два Кубки з одних змагань
21.05.2008p.
     Найкращі з ПЦБ в Україні — наші Юрій Бікс та Олексій Тимошенко!
19.05.2008p.
    ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ оголошує конкурс на заміщення вакантних посад
16.05.2008p.

     Перемогли, обігнавши навіть «профі», у легкоатлетичній естафеті, присвяченій Дню Перемоги, спортсмени нашого університету

 

12.05.2008p.
 
назад
ДВАНАДЦЯТИЙ ВИПУСК МАГІСТРІВ НАУКОВОГО НАПРЯМУ ВНТУ    версiя для друку

   Відбулись урочистості з нагоди вручення дипломів магістрам наукового напрямку ВНТУ. Це вже дванадцятий випуск магістрів нашого університету.
   Навчаючись за новими планами, розробленими з урахуванням вимог Болонського процесу, кожен з магістрантів мав змогу обрати блоки дисциплін технічного та гуманітарного спрямування, більш близькі до напрямку своїх наукових досліджень. Крім того, групи магістрантів були об’єднані у потоки для вивчення спеціальних дисциплін, які відповідають напрямку спеціальності аспірантури для випускників відповідних факультетів. Такий підхід забезпечив можливість формування індивідуальних планів магістрантів, орієнтованих на напрямки їх наукових досліджень.
   Магістри цього випуску мали значні наукові та творчі досягнення. Так, Дмитро БІЛОУС та Дмитро КОРЖИК (магістри факультету комп’ютерного інтелекту) неодноразово ставали переможцями олімпіад з програмування різного рівня та захищали честь ВНТУ у збірній університетській команді з програмування,  тренером якої є доцент кафедри інтелектуальних систем Володимир МЕСЮРА. Під його керівництвом команда займали призові місця на олімпіадах у Вінниці, Одесі, Харкові, Хмельницькому, Бухаресті, Будапешті, Сан-Антоніо, Лас-Вегасі. Нещодавно в Румунії на півфіналі світу з програмування команда посіла друге місце та отримала право представляти наш університет на фінальних змаганнях з програмування, які проходитимуть у квітні 2008 року в Канаді.
   Магістранти цього потоку активно займалися науковою роботою, публікували свої статті у фахових виданнях України, брали участь у науково-технічних конференціях різного рівня, ставали переможцями у Всеукраїнських конкурсах студентських наукових робіт. Так, наші магістри Олександр РЕШЕТНІК та Володимир ГАРНАГА мають понад 30 наукових праць; староста потоку магістрантів Олена РУБАНЕНКО брала участь у 19 міжнародних науково-практичних конференціях. Слід зауважити, що навчально-виховна робота в магістратурі традиційно різнобічна. Під час навчання Дмитро ШТОФЕЛЬ неодноразово ставав переможцем поетичних конкурсів, опублікував дві поетичні збірки, Тетяна ОХРІМЕЦЬ стала кандидатам у майстри спорту зі спортивної гімнастики.
   Хочеться подякувати за хорошу роботу старості потоку магістрантів Олені РУБАНЕНКО; голові профбюро магістрантів Ксенії БІЛОУС; голові Студентської ради студмістечка Олесі КРИТЮК; першому заступнику голови президії студентської ради ВНТУ Андрію ШВЕДЮКУ, який був членом колегії Всеукраїнської Студентської ради при Міністерстві освіти  і науки України та членом комісії по міжнародному співробітництву Всеукраїнської Студентської ради; Тетяні СОКОЛЮК – голові Студентської ради ІнМАД.
   З ініціативи Романа КРИНОЧКІНА та Дмитра КОЗЛОВА магістрантами було розроблено та виготовлено значок магістранта ВНТУ.
   Окремо хочу подякувати магістрам ІнІТКІ за розробку та вдосконалення програмного забезпечення форуму ІнМАД та автоматизованої системи документообігу Інституту магістратури, аспірантури та докторантури: Михайлові СИДОРЕНКУ, Сергієві РОМАНЮКУ та Дмитрові КОРЖИКУ – розробникам веб-конструктора сайтів магістрантів ІнМАД з деталізованою інформацією про публікації, олімпіади, наукові конкурси та інші досягнення магістрантів з використанням бази даних MySQL; Сергієві ЗАХАРЕНКОВУ – розробнику інтернет-системи реєстрації оцінок та навчального рейтингу магістрантів у формі інтернет-журналу деканату та викладачів; Оксані ПАВЛЮК – розробнику модуля підрахунку наукового рейтингу магістрантів; В’ячеславу СОБЧЕНКУ – розробнику модуля електронної дошки оголошень для сайту ІнМАД, Дмитрові БІЛОУСУ – адміністратору форуму ІнМАД.
   Що ж, наш ВНТУ цього року став дорослішим ще на один випуск магістрів. На першому старостаті нового потоку магістрантів наукового напрямку ВНТУ були присутні наші випускники. Вони ділилися досвідом роботи і давали слушні поради магістрантам, які тільки почали свій науковий шлях.
   Побажаємо ж успіхів і магістрантам-початківцям, і випускникам-магістрам!

   Світлана БЕВЗ,
   заступник директора ІнМАД з магістратури

12.11.2007p.
© Вiнницький нацiональний технiчний унiверситет, InterCEC. Прес-центр, 2006