This version of the page http://impuls.vstu.vinnica.ua/?news_id=237 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-16. The original page over time could change.
Сайт прес-центру ВНТУ i часопису "Iмпульс". Найсвiжiшi унiверситетськi новини !!!
     
Понедiлок 16 червня 2008р.
Ректор ВНТУ Борис Мокін призначений радником Прем’єр-міністра України   |   У рейтингу кращих ВНЗ України «Топ-200» наш університет 23-ій   |   Наш університет єдиний ВНЗ України, який має льодовий манеж   |   Команда ВНТУ у фіналі всесвітньої першості з програмування здобула 32 місце серед 100 найсильніших команд планети   |   Срібну медаль XI міжнародної виставки «Сучасна освіта в Україні» здобув наш університет   |   Розпочав роботу персональний сайт ректора www.mokin.com.ua
Головна  |  Фотогалерея ВНТУ  |  Усi новини
  Меню
    Помiчник абiтурiєнта
    Новий номер "Iмпульса"
    Все про ВНТУ
    Архiв "Iмпульса"
  Пошук в архiвi новин
  Новини
       Микола Машницький і Катерина Анохіна — переможці в «Будівництві та архітектурі»
09.06.2008p.
     Перспектива — двічі майстер
05.06.2008p.
     Дмитро Кушнір — призер Всеукраїнської олімпіади з англійської
05.06.2008p.
     ГАНДБОЛ. Чемпіонат області і спартакіада ВНТУ   
05.06.2008p.
     Поради, як не стати об'єктом торгу
28.05.2008p.
      У комплексному дипломному проекті найскладніше знайти «головного інженера»?
28.05.2008p.
     Два Кубки з одних змагань
21.05.2008p.
     Найкращі з ПЦБ в Україні — наші Юрій Бікс та Олексій Тимошенко!
19.05.2008p.
    ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ оголошує конкурс на заміщення вакантних посад
16.05.2008p.

     Перемогли, обігнавши навіть «профі», у легкоатлетичній естафеті, присвяченій Дню Перемоги, спортсмени нашого університету

 

12.05.2008p.
 
назад
ПРОДОВЖИТИ СПРАВУ ФЕДОРОВА    версiя для друку

   У другий четвер листопада на нашому університетському ярмарку кар’єри презентувало себе поліграфічне підприємство ТОВ «Консоль». На зустріч зі студентами прийшли одразу два директори: директор «Консолю» Григорій ТАРАДАЙКО та директор ТОВ «PCL» Ігор БУРКО.

   «Консоль» виготовляє продукцію для 8 областей України — для Києва, Одеси, Миколаєва, Хмельницька... Виробництво розширюється, тому необхідні фахівці. Насамперед художники-дизайнери, верстальники, керівники підрозділів, інженери-механіки, інженери-електрики, друкарі (нові машини повністю комп’ютеризовані, на оптоволокні). Зарплата залежно від кваліфікації: 1800-2500 гривень.
   Газети з великою кількістю кольорових смуг, «RIA», «Смарт», «Місто», журнал «Капітошка» друкує саме «Консоль». Якісно і вчасно — девіз підприємства. Адже, скажімо, для газети визначальною є оперативність: сьогодні вона конче необхідна, а завтра зовсім непотрібна.
   Виготовляють також буклети, листівки, плакати, паперові коробки, паперові подарункові сумки, різноманітну іміджеві продукцію. Випускають книги у твердій палітурці. Григорій Миколайович показав сигнальний примірник «Тайны Вервольфа», перший тираж має вийти до Нового року. І книгу на івриті, яку видрукували на замовлення Ізраїлю.
   Обладнання «Консолю» видає 25 тисяч екземплярів на годину. Нове обладнання, котре щойно придбали, — 35 тисяч на годину. Переробляють 200 тонн паперу в місяць. Усе механізовано.
   — Наше виробництво екологічно чисте, адже друкуємо і дитячу літературу, і навіть обгортки для цукерок. Керосин — це найнебезпечніша речовина, яку використовуємо. Це до 80-х років при друкуванні використовувався свинець, зараз фарби на основі мінеральних масел. — Пояснив студентам Ігор Костянтинович БУРКО. — До речі, я випускник «політеху», нинішнього Інституту РТЗП. Президент корпорації «RIA» Олександр ЧОВГАН навчався зі мною на одному факультеті в паралельній групі. Ігор ДОВБНЯ, який займається радіо- і телепродукцією нашої корпорації «RIA» , теж навчався зі мною в паралельній групі. І Павло РЕВУЦЬКИЙ, провідний наш фахівець, теж випускник «політеху», він закінчив нинішній Інститут МТ. Знаходити потрібну інформацію — це головне, чого навчив нас університет. Нам потрібні люди, які думають і вміють учитися.
   — Колектив у нас молодий, — підтримав колегу Григорій Миколайович ТАРАДАЙКО. — Більшість друкарів уже тут на підприємстві навчились обслуговувати машини. Тож, запрошуємо і вас до нас. Приходьте на екскурсію подивитись виробництво. А влітку — на практику. Ймовірно, що вам сподобається і працюватимемо разом.

9.11.2007p.
© Вiнницький нацiональний технiчний унiверситет, InterCEC. Прес-центр, 2006