This version of the page http://impuls.vstu.vinnica.ua/?news_id=229 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-13. The original page over time could change.
Сайт прес-центру ВНТУ i часопису "Iмпульс". Найсвiжiшi унiверситетськi новини !!!
     
П'ятниця 13 червня 2008р.
Ректор ВНТУ Борис Мокін призначений радником Прем’єр-міністра України   |   У рейтингу кращих ВНЗ України «Топ-200» наш університет 23-ій   |   Наш університет єдиний ВНЗ України, який має льодовий манеж   |   Команда ВНТУ у фіналі всесвітньої першості з програмування здобула 32 місце серед 100 найсильніших команд планети   |   Срібну медаль XI міжнародної виставки «Сучасна освіта в Україні» здобув наш університет   |   Розпочав роботу персональний сайт ректора www.mokin.com.ua
Головна  |  Фотогалерея ВНТУ  |  Усi новини
  Меню
    Помiчник абiтурiєнта
    Новий номер "Iмпульса"
    Все про ВНТУ
    Архiв "Iмпульса"
  Пошук в архiвi новин
  Новини
       Микола Машницький і Катерина Анохіна — переможці в «Будівництві та архітектурі»
09.06.2008p.
     Перспектива — двічі майстер
05.06.2008p.
     Дмитро Кушнір — призер Всеукраїнської олімпіади з англійської
05.06.2008p.
     ГАНДБОЛ. Чемпіонат області і спартакіада ВНТУ   
05.06.2008p.
     Поради, як не стати об'єктом торгу
28.05.2008p.
      У комплексному дипломному проекті найскладніше знайти «головного інженера»?
28.05.2008p.
     Два Кубки з одних змагань
21.05.2008p.
     Найкращі з ПЦБ в Україні — наші Юрій Бікс та Олексій Тимошенко!
19.05.2008p.
    ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ оголошує конкурс на заміщення вакантних посад
16.05.2008p.

     Перемогли, обігнавши навіть «профі», у легкоатлетичній естафеті, присвяченій Дню Перемоги, спортсмени нашого університету

 

12.05.2008p.
 
назад
СТАРТ ДО ЖИТТЄВОГО УСПІХУ    версiя для друку

  
   Уже кілька років поспіль старшокурсники нашого університету мають змогу поярмаркувати, не витрачаючи на це багато свого дорогоцінного часу. І не де-небудь, а на ярмарку вакансій.
   У перший день останнього місяця осені черговий старт нашій традиційній університетській програмі «Кар’єра розпочинається тут!» дала фірма «Аксіома Аудит» — провідний партнер у Вінницькому регіоні відомої російської фірми «1С».


   Працевлаштуванням своїх випускників ВНТУ займається постійно. У базі даних нашого Інституту інтеграції навчання з виробництвом є понад 1,5 тисячі підприємств з різних регіонів України. А унікальна технологія практичної підготовки студентів — інтеграція навчання з виробництвом дає нам змогу надавати студентам повноцінну практичну підготовку. Під час робочих триместрів студенти працюють на виробництві відповідно до отриманої на перших курсах робітничої професії, яка корелюється з їхньою майбутньою інженерною спеціальністю.
   До проведення ярмарку активно долучилася університетська студентська профспілка, яку очолює Андрій ЗАПОРОЖАН, котрий водночас є і начальником відділу працевлаштування студентів ІнІНВ:
   — Торік ми проводили масштабні ярмарки, де багато фірм презентували себе і запрошували на роботу випускників. Цьогоріч щочетверга, починаючи з 1 листопада, після занять о 1415 фірми й організації Вінниці і області, в яких є вакансії, презентуватимуть себе кожна окремо. Тож, студентам слід лише активно брати участь у цих зустрічах з працедавцями.

   $150 АБО 75 ГРИВЕНЬ ЗА ГОДИНУ

   Створена фірма «1С» у 1988 році. Стартувала шістсот першою (на той час у Росії уже 600 фірм продавали бухгалтерські програми). Але два хлопці програмісти, брати Сергій і Борис Нуралієви зуміли зробили так, що вам вигідно працювати в їхніх інтересах.
   Нині фірма «1С» росте зі швидкістю 40% в рік. Її продукція успішно продається не лише в Росії, а й у Польщі, Словенії, Угорщині, Молдові. Продаж в Україні нижчий, оскільки у нас не вистачає спеціалістів і поширений неліцензований продукт.
   Оплата години часу фахівця з 1С у Москві вартує... $150.
   У Києві — $32.
   У Вінниці — 75 гривень.
   «Я можу заробити стільки, скільки я хочу, або можу заробити». Але не лише гарною зарплатою сильна 1С, а й цікавою роботою. До того ж спеціаліст 1С — сам собі господар, адже уже бізнесмен.
   — Студенти старших курсів саме той матеріал, з якого можна виростити класного фахівця 1С. — Зауважив директор фірми «Аксіома Аудит» Олег Володимирович КОЛНОГОЗЮК. — На базі Вінницького національного технічного університету організовуємо безкоштовні курси для студентів. Уже наші фахівці навчили ваших університетських викладачів, які тепер навчатимуть вас, а їхня робота оплачуватиметься фірмою «1С». Випускникам курсів видаватимемо сертифікати. Оволодіти 1С сьогодні з вашого університету може кожен, хто має бажання. Прийдіть і попробуйте! 80% вірогідність — якщо попробуєте, то залишитесь. А через рік-два, коли станете уже маститим фахівцем 1С, уже не ви проситиметесь на роботу, а вас проситимуть.

   2,5 ТИСЯЧІ ГРИВЕНЬ ЗА ТРИ ДНІ

   Олег КОЛНОГОЗЮК вручив директорові Інституту менеджменту і екології та економічної і екологічної кібернетики Миколі НЕБАВІ комплекс програм «1С: підприємство 8.0» і два ключі на 20 робочих місць. У третьому триместрі наші першокурсники вивчатимуть 1С:8. Читатиме курс доцент Вадим САХНО.
   Христина АРСЕНОВА рік тому закінчила Інститут інформаційних технологій та комп’ютерної інженерії ВНТУ, а також отримала другу вищу — економічну освіту в Інституті прогресивних освітніх технологій нашого університету. Нині вона провідний фахівець із зарплати фірми «Аксіома Аудит».
   А Сергій ДЯЧОК цьогорічний випускник ВНТУ:
   — Я теж навчався в ІнІТКІ, але 1С опанувати під силу і непрограмістам. Написано 1С дуже добре, слід лише освоїти команди. Мова програмування зовсім не складна. За рік-два будете класним програмістом. Політика фірми зобов’язує досвідчених працівників ділитись інформацією, досвідом із молодим поповненням. У нашій фірмі колектив дуже дружний, до того ж значна частина його — випускники нашого «політеху».
   Роман ГНАТИШИН навчався в Інституті будівництва, теплоенергетики та газопостачання, а нині він головний бухгалтер:
   — Я почав працювати з «Аксіома Аудит» ще будучи старшокурсником. Справді, мені усе охоче пояснювали, допомагали. В Україні, в Росії дуже великий попит на фахівців 1С. Стати ним дуже перспективно. Аби розібратись з С++ треба значно більше часу, аніж з 1С.

   Між іншим, у Києві вартість 3 днів навчання 1С — 2,5 тисячі гривень.

   Підпис до фото: Директор фірми «Аксіома Аудит» Олег Володимирович КОЛНОГОЗЮК

5.11.2007p.
© Вiнницький нацiональний технiчний унiверситет, InterCEC. Прес-центр, 2006