This version of the page http://impuls.vstu.vinnica.ua/?news_id=214 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-13. The original page over time could change.
Сайт прес-центру ВНТУ i часопису "Iмпульс". Найсвiжiшi унiверситетськi новини !!!
     
П'ятниця 13 червня 2008р.
Ректор ВНТУ Борис Мокін призначений радником Прем’єр-міністра України   |   У рейтингу кращих ВНЗ України «Топ-200» наш університет 23-ій   |   Наш університет єдиний ВНЗ України, який має льодовий манеж   |   Команда ВНТУ у фіналі всесвітньої першості з програмування здобула 32 місце серед 100 найсильніших команд планети   |   Срібну медаль XI міжнародної виставки «Сучасна освіта в Україні» здобув наш університет   |   Розпочав роботу персональний сайт ректора www.mokin.com.ua
Головна  |  Фотогалерея ВНТУ  |  Усi новини
  Меню
    Помiчник абiтурiєнта
    Новий номер "Iмпульса"
    Все про ВНТУ
    Архiв "Iмпульса"
  Пошук в архiвi новин
  Новини
       Микола Машницький і Катерина Анохіна — переможці в «Будівництві та архітектурі»
09.06.2008p.
     Перспектива — двічі майстер
05.06.2008p.
     Дмитро Кушнір — призер Всеукраїнської олімпіади з англійської
05.06.2008p.
     ГАНДБОЛ. Чемпіонат області і спартакіада ВНТУ   
05.06.2008p.
     Поради, як не стати об'єктом торгу
28.05.2008p.
      У комплексному дипломному проекті найскладніше знайти «головного інженера»?
28.05.2008p.
     Два Кубки з одних змагань
21.05.2008p.
     Найкращі з ПЦБ в Україні — наші Юрій Бікс та Олексій Тимошенко!
19.05.2008p.
    ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ оголошує конкурс на заміщення вакантних посад
16.05.2008p.

     Перемогли, обігнавши навіть «профі», у легкоатлетичній естафеті, присвяченій Дню Перемоги, спортсмени нашого університету

 

12.05.2008p.
 
назад
ОЛЕНА ЩЕБЕЛЮК, ВДЯЧНА ВСІМ, БІЛОМУ СВІТОВІ Й МИСТЕЦТВУ    версiя для друку

   Студентська Муза

   Рубрику веде член Національної спілки письменників України, доцент кафедри культурології Михайло СТРЕЛЬБИЦЬКИЙ.

  Малюнки Олени ЩЕБЕЛЮК (БМ-06) на виставці студентської образотворчості в ЦКіВС (дні університетської наукової конференції у березні 2006 р.) зібрали найбільшу кількість позитивних, а то й просто захоплених оцінок до книги глядацьких відгуків.
   Відчувалося: у деяких відгуках захоплення не тільки творами, а й авторкою. Нічого дивного! У чемної вродливиці Олени з Якушенців не бракує симпатиків, шанувальників та й зітхальників. Особливо — у її рідному ІнБТГП. Аура ж доброзичливості її пишно декорованих образів полонить і викликає активну доброзичливість у відповідь. Кольорові гами (у чорно-білому відтворенні хіба ледь угадувані) налаштовують на усе добре і світле.
   Сама Олена проміниться (й то не тільки на фотографії!) ґречністю та вдячністю. Про що й зізнається в «Автобіографії», для «Студентської Музи» написаній: «Я не маю права не назвати людей, які допомогли мені подорослішати в мистецтві. Це директор Вінницької дитячої художньої школи Петро Костянтинович СТРЕБКОВ, її викладачі Тетяна Григорівна СМАРОВОЗ, Лідія Григорівна МАЛИНІНА, Михайло Іванович ПРОКОПЕНКО, Віктор Михайлович НАЗАРОВ, Валентин Іванович ІВЛІЄВ. Цим людям я дуже вдячна і поважаю їхню працю та творчість». Далі в тексті ще окремі вдячності та подяки Якушенецькій ЗОШ, викладачам ІнБТЕГП, кураторові академгрупи... Це розчулює. Але цим не обмежується. Бо доходить Олена, додумується сформулювати свою вдячність... своїй творчості: «Саме ЗАВДЯКИ (підкр. моє — М.С.) малюванню я сприймаю світ дещо по-іншому. Можливо, у своїх роботах я створюю той світ, у якому мені затишно... Я не вважаю себе художником, а лише людиною, яка намагається додати теплих тонів у своє життя...»
   Погодьмось, звучить довірливо й переконливо. Та ще й як аргумент на користь існування «Студентської Музи» в «Імпульсі» звучить.

  

9.10.2007p.
© Вiнницький нацiональний технiчний унiверситет, InterCEC. Прес-центр, 2006