This version of the page http://impuls.vstu.vinnica.ua/?arch_id=13 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-13. The original page over time could change.
Сайт прес-центру ВНТУ i часопису "Iмпульс". Найсвiжiшi унiверситетськi новини !!!
     
П'ятниця 13 червня 2008р.
Ректор ВНТУ Борис Мокін призначений радником Прем’єр-міністра України   |   У рейтингу кращих ВНЗ України «Топ-200» наш університет 23-ій   |   Наш університет єдиний ВНЗ України, який має льодовий манеж   |   Команда ВНТУ у фіналі всесвітньої першості з програмування здобула 32 місце серед 100 найсильніших команд планети   |   Срібну медаль XI міжнародної виставки «Сучасна освіта в Україні» здобув наш університет   |   Розпочав роботу персональний сайт ректора www.mokin.com.ua
Головна  |  Фотогалерея ВНТУ  |  Усi новини
  Меню
    Помiчник абiтурiєнта
    Новий номер "Iмпульса"
    Все про ВНТУ
    Архiв "Iмпульса"
  Пошук в архiвi новин
  Новини
       Микола Машницький і Катерина Анохіна — переможці в «Будівництві та архітектурі»
09.06.2008p.
     Перспектива — двічі майстер
05.06.2008p.
     Дмитро Кушнір — призер Всеукраїнської олімпіади з англійської
05.06.2008p.
     ГАНДБОЛ. Чемпіонат області і спартакіада ВНТУ   
05.06.2008p.
     Поради, як не стати об'єктом торгу
28.05.2008p.
      У комплексному дипломному проекті найскладніше знайти «головного інженера»?
28.05.2008p.
     Два Кубки з одних змагань
21.05.2008p.
     Найкращі з ПЦБ в Україні — наші Юрій Бікс та Олексій Тимошенко!
19.05.2008p.
    ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ оголошує конкурс на заміщення вакантних посад
16.05.2008p.

     Перемогли, обігнавши навіть «профі», у легкоатлетичній естафеті, присвяченій Дню Перемоги, спортсмени нашого університету

 

12.05.2008p.
 
  Архiв № 6 за 2007
  МАРИНА САВЄЛОВА РЕЦЕНЗУВАТИ ЗМОЖЕ  29.06.2007

    Першокурсниці ІнАЕКСУ Марині САВЄЛОВІЙ (група 2АВ-06) ще на початку осені прославитися нагода була: її полемічного "Анти-Фаулза" я збирався, було, цитувати у своїй доповіді перед учасниками  конференції "Гуманізм і освіта". Не судилося доповісти. А шкода. Більш пафосного заперечення фаулзівської концепції "ніхтовності" індивіда, аніж у відгуку Марини, стіни ВНТУ ще не чули. Суть заперечення: не комплекс ніхтовності, не психологічні тортури відчуттям власної нікчемності чи малозначущості керують сучасною людиною, а - пошук щастя, бажання її, людини, бути щасливою! З отакою позитивною налаштованістю, здається, сам Бог велів панні САВЄЛОВІЙ взятися за огляд новочасних явищ літератури та мистецтва.

   РОБОТУ ДАМО - АЛЕ ПОГОДЬТЕСЬ ЇХАТИ ЗА МЕЖІ ВІННИЦІ  15.06.2007
   Проблема не в перевиробництві молодих фахівців, не у недостачі фахових робочих місць для них і не у фіктивних довідках. Проблема у вихованні у батьків здатності виховувати своїх дітей незалежними, ініціативними, готовими до зміни місця проживання і профілю роботи. Розв'яжемо цю проблему - легко вирішимо і усі проблеми, пов'язані з працевлаштуванням випускників ВНЗ.
  ТРЕТИНА ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ ОХОПЛЕНА РОЗРОБЛЕНИМИ У ВНТУ СИСТЕМАМИ УПРАВЛІННЯ ВОДНИМИ РЕСУРСАМИ  13.06.2007
   Завідувач кафедри моделювання та моніторингу складних систем нашого університету, доктор технічних наук, професор Віталій МОКІН затверджений Єврокомісією як старший експерт від України проекту TASIC "Transboundary River Basin Management. Phase 2: Seversky Donets Basin". А кандидат технічних наук, доцент кафедри ММСС Мирослав БОЦУЛА затверджений молодшим експертом цього проекту.
   Цьогоріч 5 червня світ утридцятьп'яте відзначив Міжнародний день довкілля. З нагоди ювілейного свята та за розробку Геоінформаційної аналітичної системи моніторингу довкілля Вінниччини професор Віталій МОКІН відзначений Почесною грамотою Держуправління охорони навколишнього природного середовища нашої області.
   Привітавши з новими здобутками і високим визнанням, адресуємо Віталію Борисовичу свої запитання.
  «ЗА ДВОМА ЗАЙЦЯМИ»  13.06.2007
   Традиційний звітний концерт колективів художньої самодіяльності ВНТУ цьогоріч був незвичайним - у форматі мюзиклу, який об'єднав таланти усіх юних аматорів сцени нашого університету. 6 червня на університетській сцені давали прем'єру "За двома зайцями" за п'єсою Михайла Старицького.
  РЕЙТИНГОВЕ РАНЖУВАННЯ УНІВЕРСИТЕТІВ ЯК РІЗНОВИД ІНФОРМАЦІЙНО-ІМІДЖЕВОГО РЕЙДЕРСТВА  12.06.2007
   Загальний висновок такий: формуючи власну систему показників і враховуючи одним університетам у загальній кількості професорсько-викладацького складу лише штатних викладачів, а іншим додаючи у цю кількість і сумісників, а також враховуючи одним університетам лише студентів стаціонару, а іншим приплюсовуючи до цієї суми і заочників, можна будь-який університет "витягнути" на одне із призових місць у рейтинговій таблиці і будь-який університет "опустити" у хвіст рейтингової таблиці. Тобто, складання рейтингових таблиць є однією із форм інформаційно-іміджевого рейдерства, за допомогою якого на чиєсь замовлення, використавши якийсь засіб масової інформації в якості "судового органу", у будь-якого університету можна відібрати імідж на користь іншого із спорідненої групи, або розташованого в тому ж самому регіоні.
  НА ОЛIМПI ПЦБ  07.06.2007
На всеукраїнських змаганнях олiмпiади зi спецiальностi "промислове та цивiльне будiвництво" четвертокурсники нашого унiверситету Євген ЗАГОРУЙ, Андрiй РОМАНЕНКО, Олександр РЕПЕШКО здобули третє командне мiсце серед 23 команд ВНЗ України та перше мiсце з дисциплiни "залiзобетоннi конструкцiї".
  <СПРТП-2007>  07.06.2007
Третя мiжнародна науково-технiчна конференцiя "Сучаснi проблеми радiоелектронiки, телекомунiкацiй та приладобудування" - "СПРТП-2007" проходила з 31 травня по 2 червня у нашому унiверситетi. Зорганiзований цей науковий форум Iнститутом РТЗП ВНТУ.
  Вiтаємо!  07.06.2007
Cтудентки Iнституту менеджменту ВНТУ Ольга КОВАЛЬЧУК та Олена ГIЛЬ здобули дипломи другого i третього ступенiв в Донецькому нацiональному унiверситетi економiки i торгiвлi iм. М. Туган-Барановського, де проходив пiдсумковий тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робiт.
  ДВОЄ ПЕРШИХ  07.06.2007
У Кiровоградi вiдбувся II тур Всеукраїнської олiмпiади зi спецiальностi <Технологiя i устаткування пiдвищення зносостiйкостi та вiдновлення машин i конструкцiй>, а також Всеукраїнська науково-технiчна студентська конференцiя "Надiйнiсть та довговiчнiсть машин".
  39 ГРАДУСIВ ПО DJUICE  07.06.2007
4-й етап Студентської iнтелектуальної лiги 2007 року вiдбувався у Вiнницькому унiверситетi розвитку людини "Україна".
  Перемога у проектi  07.06.2007
Протягом шести мiсяцiв тривала програма, iнiцiйована Благодiйним фондом братiв Кличко «Пiдтримаємо освiту разом!»
  ПЕРСПЕКТИВИ АЛЬТЕРНАТИВНОЇ ЕКОЛОГIЧНО ЧИСТОЇ ЕНЕРГЕТИКИ  07.06.2007
У нашому унiверситетi вiдбулась Всеукраїнська науково-технiчна конференцiя "Альтернативнi екологiчно чистi та вiдновлювальнi джерела енергiї". Проводилась вона пiд егiдою Мiнiстерства освiти i науки України та Мiнiстерства аграрної полiтики України за сприянням Вiнницької обласної державної адмiнiстрацiї.
   У роботi конференцiї взяли участь науковцi вищих навчальних i науково-дослiдних  закладiв, представники Мiнiстерства агрополiтики України, а також представники багатьох  державних та приватних пiдприємств, органiзацiй як Вiнницi i Вiнницької областi, так i iнших областей України. Цей факт свiдчить про те, що проблеми, котрi розглядались, є нинi актуальними та перспективними не тiльки для фахiвцiв у галузi альтернативних джерел енергiї, але й для пiдприємцiв, якi готовi фiнансувати розробку та впровадження новiтнiх технологiй у виробництво.
  ТРАДИЦIЯ ПЕРЕМАГАТИ  07.06.2007
Магiстранти нашого унiверситету Лiна МИМРИК та Володимир БIЛИНСЬКИЙ довели, що найкращi, на Третьому Всеукраїнському конкурсi наукових робiт серед студентської молодi.
   Приємно акцентувати: робота Володимира отримала неабияке зацiкавлення, адже на церемонiї нагородження йому першим дали змогу представити свою роботу поважнiй аудиторiї. Цього року це уже друга Володимирова перемога на всеукраїнських конкурсах студентських робiт.
  Keep on Learning! Keep on Smiling!  07.06.2007
Один з парадоксiв навчального процесу взагалi, i у вищiй школi зокрема, полягає в тому, що найбiльше часу i уваги  викладача отримують не тi студенти, якi показують найкращi результати i сумлiнно та зацiкавлено працюють, а тi, хто пропускає заняття, неодноразово перескладають залiки та переписують контрольнi. З огляду на це кафедра iноземних мов щорiчно органiзовує низку заходiв, в яких брали б участь тi студенти, якi щиро цiкавляться вивченням iноземних мов, прагнуть досягти вищого рiвня володiння мовними навичками, нiж передбачено Програмою та хочуть дiзнатися бiльше про iсторiю та культуру народiв, мову яких вивчають.
  Спортивне орiєнтування  07.06.2007
Перше мiсце на VIII лiтнiй Унiверсiадi Вiнниччини зi спортивного орiєнтування виграла команда нашого унiверситету.
  ПОСПIШАЄМО У СПРАВАХ, А СЛIД ПОСПIШАТИ РОБИТИ ДОБРО!  07.06.2007
"Фiлантропiя" - вiд грецького "людинолюбство" - благодiйнiсть, допомога й покровительство нужденним. В усi часи фiлантропiя вважалася заняттям достойним i почесним (хiба що забулося воно в радянськi часи - адже тодi вважалося, що в нашiй країнi просто не може бути нужденних, а саме слово "благодiйнiсть" навiть придбало iронiчний вiдтiнок). Сьогоднi це явище вiдроджується, i все бiльше людей розумiють: виховувати потребу творити добрi справи необхiдно у кожнiй людинi. Кожна людина повинна мати у своєму серцi куточок для милосердя i щодня усвiдомлювати потребу робити добро.
   Нещодавно, не забуваючи традицiї, небайдужi студенти Вiнницького нацiонального технiчного унiверситету за пiдтримки профкому студентiв та ректорату унiверситету влаштували свято подарункiв i радостi для дiтей Староприлуцької допомiжної школи-iнтернату та Плискiвського будинку-iнтернату. Ми, молодь, отримали можливiсть подарувати краплинку щастя тим, кого спiткала сумна сирiтська доля.
  ФАНДРАЙЗИНГ МIЖНАРОДНОГО РIВНЯ ДО ПIВВIКОВОГО ЮВIЛЕЮ ВНТУ  30.05.2007
Наш унiверситет вiдвiдала делегацiя Дрезденського технiчного унiверситету в рамках виконання проекту "European Experience in University Fundraising for Ukraine" за програмою TEMPUS. Одним iз виконавцiв даного проекту є Вiнницький нацiональний технiчний унiверситет. Торiк у жовтнi ректор ВНТУ, доктор технiчних наук, академiк Академiї педагогiчних наук України Борис МОКIН у складi делегацiї учасникiв проекту побував у Дрезденi, про що розповiдав на сторiнках унiверситетського часопису "Iмпульс".
  Сумо  30.05.2007
У Києвi вiдбувся Другий вiдкритий Кубок студентської профспiлкової асоцiацiї з боротьби сумо.
  Оголошує набiр до аспiрантури на 2007 рiк  30.05.2007
ВIННИЦЬКИЙ НАЦIОНАЛЬНИЙ ТЕХНIЧНИЙ УНIВЕРСИТЕТ оголошує набiр до аспiрантури на 2007 рiк
  Легка атлетика  30.05.2007
II мiсце на VIII Унiверсiадi з легкої атлетики виграла команда спортсменiв нашого унiверситету. Поступились лише "профi" - студентам Iнституту фiзичного виховання ВДПУ.
  СТУДЕНТИ МРIЮТЬ ПОДОРОЖУВАТИ З DJUICE  30.05.2007
Вiдбувся черговий етап Студентської iнтелектуальної лiги 2007 року.
  НАУКОВА КОНФЕРЕНЦIЯ XXI СТОЛIТТЯ  30.05.2007
У нашому унiверситетi вiдбулась перша Мiжнародна науково-практична конференцiя <Методи та засоби кодування, захисту й ущiльнення iнформацiї>. Свої доповiдi представили науковцi України, Бiлорусi, Польщi, Саудiвської Аравiї, Йорданiї.
  ДЕСЯТИКЛАСНИКА ЗАПРОСИЛИ НА ПЕРШИЙ КУРС МОСКОВСЬКОГО УНIВЕРСИТЕТУ IМЕНI ЛОМОНОСОВА  30.05.2007
Десятикласник Вiнницької спецiалiзованої школи №34 з поглибленим вивченням математики i фiзики Роман ПРИТУЛЯК, син завiдувачки вiддiлу навчальної лiтератури науково-технiчної бiблiотеки нашого ВНТУ Тетяни Євгенiївни ПРИТУЛЯК, здобув срiбну медаль на Мiжнароднiй Менделєєвськiй олiмпiадi школярiв з хiмiї.
  ПОТУРБУЙМОСЯ ПРО СВIЙ ДIМ  30.05.2007
Кафедри українознавства, полiтологiї i права зiнiцiювала проведення у нашому унiверситетi науково-просвiтницької конференцiї, присвяченої Дню Європи.
  ХАЕС РОЗКРИВАЄ СВОЇ ТАЄМНИЦІ  24.04.2007
  
   Інститут електроенергетики та електромеханіки вже багато років готує енергетичну еліту. Наші викладачі - видатні науковці України, дають студентам високий рівень теоретичних знань і практичних навичок. За 5 років навчання багато студентів мріють хоча б раз побачити ХАЕС, а ще краще отримати місце роботи на Хмельницькій АЕС. Завдяки сприянню кафедри електричних станцій та систем (завідувач - доктор технічних наук, професор Петро Дем'янович ЛЕЖНЮК), профкому студентів ВНТУ та бажанню студентства - мрія збулася!
  
 
  Анонси
   IX Мiжнародна конференцiя
«КОНТРОЛЬ I УПРАВЛIННЯ В СКЛАДНИХ СИСТЕМАХ (КУСС-2008)»
відбудеться у Вiнницькому нацiональному технiчному унiверситеті
21-24 жовтня 2008 року
27.02.2008p.

    Міжнародна науково-практична конференція «ГУМАНІЗМ ТА ОСВІТА» відбудеться 10-12 червня 2008 року у Вінницькому національному технічному університеті
29.12.2007p.

   На кафедрі ЛОТ створюється музей фототехніки.
   Подаруйте (працюючі чи безнадійно поламані) непотрібні вам (вітчизняні чи імпортні) – об’єктиви, фотоапарати, збільшувачі...
   Сергій МАРКОВ т.598-018 (внутрішній 20-18) E-mail msm@vstu.vinnica.ua
18.12.2007p.

      Якщо у вас є цікаві пропозиції стосовно покращення навчального процесу та наукових досліджень у нашому університеті, надсилайте їх на адресу ректорського сайту www.mokin.com.ua  

27.08.2007p.

   ВНТУ ОГОЛОСИВ НОВИЙ ОБЛАСНИЙ КОНКУРС СЕРЕД СТУДЕНТІВ ТА УЧНІВ. КОНКУРС З МОНІТОРИНГУ ДОВКІЛЛЯ. Переможці користуються пільгами при вступі у ВНТУ.
26.04.2007p.

  Контакти
  Адреса:
21021, м. Вiнниця, Хмельницьке шосе, 93, кiм. 218
  Телефон:
8 (0432) 59-82-68
  E-mail:
impuls@vstu.vinnica.ua
  Контакти
0day - Cофт и Видео в UA-IX 100%
© Вiнницький нацiональний технiчний унiверситет, InterCEC. Прес-центр, 2006