This version of the page http://impuls.vstu.vinnica.ua/?arch_id=12 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-13. The original page over time could change.
Сайт прес-центру ВНТУ i часопису "Iмпульс". Найсвiжiшi унiверситетськi новини !!!
     
П'ятниця 13 червня 2008р.
Ректор ВНТУ Борис Мокін призначений радником Прем’єр-міністра України   |   У рейтингу кращих ВНЗ України «Топ-200» наш університет 23-ій   |   Наш університет єдиний ВНЗ України, який має льодовий манеж   |   Команда ВНТУ у фіналі всесвітньої першості з програмування здобула 32 місце серед 100 найсильніших команд планети   |   Срібну медаль XI міжнародної виставки «Сучасна освіта в Україні» здобув наш університет   |   Розпочав роботу персональний сайт ректора www.mokin.com.ua
Головна  |  Фотогалерея ВНТУ  |  Усi новини
  Меню
    Помiчник абiтурiєнта
    Новий номер "Iмпульса"
    Все про ВНТУ
    Архiв "Iмпульса"
  Пошук в архiвi новин
  Новини
       Микола Машницький і Катерина Анохіна — переможці в «Будівництві та архітектурі»
09.06.2008p.
     Перспектива — двічі майстер
05.06.2008p.
     Дмитро Кушнір — призер Всеукраїнської олімпіади з англійської
05.06.2008p.
     ГАНДБОЛ. Чемпіонат області і спартакіада ВНТУ   
05.06.2008p.
     Поради, як не стати об'єктом торгу
28.05.2008p.
      У комплексному дипломному проекті найскладніше знайти «головного інженера»?
28.05.2008p.
     Два Кубки з одних змагань
21.05.2008p.
     Найкращі з ПЦБ в Україні — наші Юрій Бікс та Олексій Тимошенко!
19.05.2008p.
    ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ оголошує конкурс на заміщення вакантних посад
16.05.2008p.

     Перемогли, обігнавши навіть «профі», у легкоатлетичній естафеті, присвяченій Дню Перемоги, спортсмени нашого університету

 

12.05.2008p.
 
  Архiв № 5 за 2007
  ВСЕПЕРЕМАГАЮЧА ГАРМОНIЯ  30.05.2007
У Центрi культурологiї i виховання студентiв вiдкрилась нова, уже 140-ва художня експозицiя, яка презентує творчiсть подiльського художника Петра Яковича КРАВЧИКА (1947-1997). Його величний художнiй спадок потребує вивчення i дослiдження, але найголовнiше - збереження, оскiльки йдеться про своєрiдний, потужний мистецький талант. Усе його життя пов'язане з мальовничим Подiллям. Можливо, саме тому вiн працював виключно у жанрi пейзажу. Дивлячись на його полотна, розумiєш, що Природа для Петра Кравчика не тiльки джерело натхнення, не тiльки невiд'ємне життєве середовище, не тiльки гарний краєвид. Природа у П.КРАВЧИКА - це незаперечна Велич, могутня Сила, велика Таїна. Тому i фарби, i кольоровi контрасти на його полотнах як акорди Бетховенських сонат.
  ШЕВЧЕНКОМ ЖИВЕМО  30.05.2007
Весна на кафедрi мовознавства завжди спричинюється до сплеску активностi. Шевченкiвськi читання, науково практична конференцiя ВНТУ, олiмпiада з української мови, активна участь у лiтературнiй годинi, присвяченiй вiдомому байкаревi Л.Глiбову (зорганiзувала її завiдувач вiддiлу суспiльно-гуманiтарних знань НТБ унiверситету Iрина ВОЛКОВА)...
  ВНТУ - МОЄ ЖИТТЯ!  29.05.2007

Ось уже 39 рокiв працює в нашому унiверситетi Вiктор Леонiдович КОФАНОВ - кандидат технiчних наук, професор кафедри радiотехнiки Iн-ституту радiотехнiки, зв'язку та приладобудування.

Науковець, який самовiддано поринає у справу, вiддається їй на всi 200% i отримує задоволення вiд пошуку рiшень на поставленi задачi. Це лю-дина, яка залишається науковцем i дома. Це людина, яка не уявляє свого життя без науки, а ще - це людина, яка постiйно вдосконалюється i навчається. 

  ПЕРЕМОГЛИ В ІНСТИТУТСЬКОМУ КОНКУРСІ. А ПОТІМ І В МІЖНАРОДНОМУ  18.05.2007
   В Інституті машинобудування та транспорту на факультеті технології автоматизації та комп'ютеризації машинобудування відбувся конкурс студентських проектів «Моделювання в інженерній практиці - 2007». Його переможці Ігор НЕШИК та Дмитро ДІДЕНКО взяли участь у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт з САПР та комп'ютерного моделювання, що проходив у Хмельницькому. У змаганнях брали участь понад 30 університетів України та Росії. Наші студенти вибороли перше місце, ставши абсолютними переможцями.
   Рівень професіонала  18.05.2007
   Студенти Дарина ДМИТРІЄНКО та Ігор МАЗУРЕНКО у Всеукраїнській студентській олімпіаді зі спеціальності «Теплогазопостачання та вентиляція» здобули четверте місце.
  КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНИХ ПОСАД У ВНТУ  18.05.2007
   ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ оголошує конкурс на заміщення вакантних посад
  ЧЕМПІОНАТ ІнЕЕЕМ  18.05.2007
   Змагання з легкої атлетики та силових видів спорту за програмою чемпіонату Інституту електроенергетики та електромеханіки відбулись на стадіоні імені Ярослава КУЛИКА нашого університету.
  «ВІННИЦЬКІ ПЕРЦІ» - У СТУДЕНТСЬКОМУ СЕРЦІ!  16.05.2007
     Студенти Вінницького національного технічного університету вирушили до Москви, аби підтримати чемпіонів Вищої української ліги КВН «Вінницьких перців». Понад 100 студентів нашого університету у єдиному прагненні вирішили на міжнародному рівні довести, що у Вінниці КВН-у бути!
  ТРОЄ НА П\'ЄДЕСТАЛІ  16.05.2007
   Студенти Інституту ІТКІ Юрій КОНОВАЛЮК, Дмитро ЗАРЕЗЕНКО та Денис БУДЕЛЬКОВ на п'єдесталі Всеукраїнської олімпіади з інформатики
   ВАС ЗАПРОШУЄ DeSSerT Club!  16.05.2007
   Мета Клубу - об'єднати зусилля фахівців, що працюють у сфері ґарантоздатних (надійних і безпечних) комп'ютерних систем, сервісів і технологій критичного і бізнес-критичного використання й сприяти рішенню проблем у цій галузі. Одним з його осередків став Вінницький національний технічний університет. Хто хоче стати членом DeSSerT Club - звертайтесь! (Аудиторія 2121).
  КУБОК ЗНОВУ НАШ!  11.05.2007
   У профспілковому весняному легкоатлетичному кросі трудящих 2007 року колектив фізичної культури нашого ВНТУ здобув перше місце і Кубок.
  1200 САЙТІВ З КОНКУРСУ В ІНТЕРНЕТІ  11.05.2007
   Шостий відкритий обласний конкурс із web-дизайну та комп'ютерної анімації серед студентів та школярів сягнув міжнародного рівня. У ньому взяла участь юнь не лише з різних регіонів України, а й з Росії. Учора в нашому університеті, який зініціював ці новітні змагання, пишними урочистостями з ушануванням і обдаровуванням переможців завершився кількамісячний конкурсний марафон.
  А КОМУ СПОДОБАЄТЬСЯ ОБЛИЧЧЯ У ВІДДЗЕРКАЛЕННІ БОЛОТНОГО РЯБОТИННЯ?  10.05.2007

    На високих місцях у цьому рейтингу виявилися університети, які по одному з трьох комплексних показників, а саме по «Міжнародному визнанню», одержали нульові оцінки. І, що певною мірою навіть кумедно - ця методика претендує на право бути визнаною на міжнародному рівні.

  МУЗЕЙ ГРОШЕЙ ДЛЯ ЛЮДЕЙ ХОРОШИХ  04.05.2007
   Опановувати науку про гроші у Вінницькому національному технічному університеті тепер стане практичніше. На кафедрі фінансів і кредиту відкрита виставка засобу обміну товару на товар - виставка грошей. Стенди розташовано в аудиторії 2231, яка тепер стала схожа на музей.
   Активно долучились до формування цієї своєрідної експозиції студенти спеціалізації «менеджмент організацій з фінансово-кредитної діяльності», а також студенти груп МРЗ-04 та МБ-05.
  ЧАС ПИТАНЬ І ВІДПОВІДЕЙ  04.05.2007
   Досвід більшості зарубіжних країн свідчить про те, що найоб'єктивніша система оцінки знань студента - це тестування. Україна також поступово переходить до цієї системи: так, у лютому цього року з'явився наказ Міністерства освіти про обов'язкове проведення вступних випробувань на перший курс у письмовій формі за тестовими технологіями. Схоже, що повний перехід на тестування замість традиційних іспитів - справа часу.
   Що робить тестування найоб'єктивнішим?
  ЗМАГАННЯ КІБЕРНЕТИКІВ  04.05.2007
   Одне перше і два других місця здобули студенти нашого університету на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт із напрямку «Інформатика і кібернетика».
  ПРО АРМУВАННЯ ОСНОВ БУДІВЕЛЬ ТА СПОРУД  03.05.2007
   У ВНТУ відбулась міжнародна науково-технічна конференція «Армування основ при будівництві та реконструкції будівель і споруд».
   ФІЗКУЛЬТУРА І СПОРТ - ПРОТИ ЛІНОЩІВ І ХВОРОБ  26.04.2007
   Нинішній темп життя не дає забути: здоров'я - таки головна запорука успіху. Оскільки наш університет готує вдалих фахівців, конкурентноздатних і затребуваних на ринку праці, то увага фізичній культурі у ВНЗ першорядна.
   У квітні світ відзначає День здоров'я. І День довкілля, і День Землі. Цей місяць особливий і для ВНТУ - 20 квітня 1994 року  наш ВНЗ став університетом. Тож, поєднавши цю знаменну подію і всесвітні свята, започаткували власне - свято здоров'я і фізичної культури.
  ЗАГОВОРИ, ЩОБ Я ТЕБЕ ПОБАЧИВ  26.04.2007
   Відбулась університетська олімпіада з української мови.
  НАШІ - ПЕРЕМОЖЦІ!  25.04.2007
   Міністерство освіти і науки України, Харківський національний університет радіоелектроніки відзначили Дипломами переможця студентів Вінницького національного технічного університету Тетяну ОХРІМЕЦЬ та Володимира БІЛИНСЬКОГО. Наші студенти здобули два других місця у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт 2006/2007 навчального року з розділу «Радіотехніка і телекомунікації».
  НАТО: «Так!» чи «Ні!»  23.04.2007
   У Вінниці 19-20 квітня відбулися заходи в рамках проекту «Членство в НАТО і економічна безпека держави: перспективи для України з огляду на досвід членів Альянсу».
   У нашому Вінницькому національному технічному університеті проведено інтерактивний семінар, модератором якого виступив директор Інституту трансформації суспільства Олег СОСКІН.
  ЗМАГАЛИСЬ ФАХІВЦІ З «СУА»  18.04.2007
    Переможцями олімпіади стали:
     І місце: Максим МАШНИЦЬКИЙ (Вінницький національний технічний університет);
     ІІ місце: Віталій ТОМКІВ (ВНТУ) та Дмитро КАРАМАН (Національний технічний університет "ХПІ");
     ІІІ місце: Станіслав ВОДЯНИЦЬКИЙ (Національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського "ХАІ"), Дмитро ЯКУБОВСЬКИЙ (Національний технічний університет "ХПІ") та Юрій ШОВКОПЛЯС (Харківський національний університет радіоелектроніки).
 
  Анонси
   IX Мiжнародна конференцiя
«КОНТРОЛЬ I УПРАВЛIННЯ В СКЛАДНИХ СИСТЕМАХ (КУСС-2008)»
відбудеться у Вiнницькому нацiональному технiчному унiверситеті
21-24 жовтня 2008 року
27.02.2008p.

    Міжнародна науково-практична конференція «ГУМАНІЗМ ТА ОСВІТА» відбудеться 10-12 червня 2008 року у Вінницькому національному технічному університеті
29.12.2007p.

   На кафедрі ЛОТ створюється музей фототехніки.
   Подаруйте (працюючі чи безнадійно поламані) непотрібні вам (вітчизняні чи імпортні) – об’єктиви, фотоапарати, збільшувачі...
   Сергій МАРКОВ т.598-018 (внутрішній 20-18) E-mail msm@vstu.vinnica.ua
18.12.2007p.

      Якщо у вас є цікаві пропозиції стосовно покращення навчального процесу та наукових досліджень у нашому університеті, надсилайте їх на адресу ректорського сайту www.mokin.com.ua  

27.08.2007p.

   ВНТУ ОГОЛОСИВ НОВИЙ ОБЛАСНИЙ КОНКУРС СЕРЕД СТУДЕНТІВ ТА УЧНІВ. КОНКУРС З МОНІТОРИНГУ ДОВКІЛЛЯ. Переможці користуються пільгами при вступі у ВНТУ.
26.04.2007p.

  Контакти
  Адреса:
21021, м. Вiнниця, Хмельницьке шосе, 93, кiм. 218
  Телефон:
8 (0432) 59-82-68
  E-mail:
impuls@vstu.vinnica.ua
  Контакти
0day - Cофт и Видео в UA-IX 100%
© Вiнницький нацiональний технiчний унiверситет, InterCEC. Прес-центр, 2006