This version of the page http://impuls.vstu.vinnica.ua/?arch_id=11 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-13. The original page over time could change.
Сайт прес-центру ВНТУ i часопису "Iмпульс". Найсвiжiшi унiверситетськi новини !!!
     
П'ятниця 13 червня 2008р.
Ректор ВНТУ Борис Мокін призначений радником Прем’єр-міністра України   |   У рейтингу кращих ВНЗ України «Топ-200» наш університет 23-ій   |   Наш університет єдиний ВНЗ України, який має льодовий манеж   |   Команда ВНТУ у фіналі всесвітньої першості з програмування здобула 32 місце серед 100 найсильніших команд планети   |   Срібну медаль XI міжнародної виставки «Сучасна освіта в Україні» здобув наш університет   |   Розпочав роботу персональний сайт ректора www.mokin.com.ua
Головна  |  Фотогалерея ВНТУ  |  Усi новини
  Меню
    Помiчник абiтурiєнта
    Новий номер "Iмпульса"
    Все про ВНТУ
    Архiв "Iмпульса"
  Пошук в архiвi новин
  Новини
       Микола Машницький і Катерина Анохіна — переможці в «Будівництві та архітектурі»
09.06.2008p.
     Перспектива — двічі майстер
05.06.2008p.
     Дмитро Кушнір — призер Всеукраїнської олімпіади з англійської
05.06.2008p.
     ГАНДБОЛ. Чемпіонат області і спартакіада ВНТУ   
05.06.2008p.
     Поради, як не стати об'єктом торгу
28.05.2008p.
      У комплексному дипломному проекті найскладніше знайти «головного інженера»?
28.05.2008p.
     Два Кубки з одних змагань
21.05.2008p.
     Найкращі з ПЦБ в Україні — наші Юрій Бікс та Олексій Тимошенко!
19.05.2008p.
    ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ оголошує конкурс на заміщення вакантних посад
16.05.2008p.

     Перемогли, обігнавши навіть «профі», у легкоатлетичній естафеті, присвяченій Дню Перемоги, спортсмени нашого університету

 

12.05.2008p.
 
  Архiв № 4 за 2007
  ВОЇН ПЕРЕМОГИ  19.04.2007
   Андрій Дем'янович БІЛОУС — людина високого духу і щирого серця. Разом з дружиною виховав сина і дочку, має багато онуків, кожен з яких береже настанови дідуся, як найцінніші скарби.
   Дмитро та Денис БІЛОУСИ - онуки Андрія Дем'яновича - пов'язали своє життя із Вінницьким національним технічним університетом. Денис - випускник нашого університету, навчався у групі ІС-97 Інституту ІТКІ. Був відмінником, отримував стипендію Президента України. Дмитро - магістрант ІнІТКІ ВНТУ, член збірної команди нашого університету з програмування, яка здобувши третє місце у європейському півфіналі, що проходив у Бухаресті, гідно представила ВНТУ на першості світу з програмування у Сан-Антоніо (Техас, США), і наш ВНЗ потрапив у 50 кращих університетів світу, які готують фахівців в галузі інформаційних технологій.
  
  ЗАМІСТЬ КВІТІВ  19.04.2007
   Борис Аврамійович завжди приходив в університет на урочистості з нагоди великого свята Перемоги. Він був першим завідувачем кафедри теоретичної механіки нашого ВНЗ. Майже 30 років навчав майбутніх інженерів їх фаху. Кандидат технічних наук, доцент. Активний учасник художньої самодіяльності, соліст хору ветеранів, видав кілька власних поетичних збірок...
  НАШ САШКО НЕСТЕРОВ — ФІНАЛІСТ ОЛІМПІАДИ CISCO  17.04.2007
     За оцінками аналітичної компанії IDC, у 2007 році попит на мережевих фахівців в Україні складе 23300 осіб, або 18% від загальної потреби ринку праці.  У США, згідно оцінок Бюро обліку трудових ресурсів цієї країни, потреба у фахівцях з інформаційних технологій зростатиме швидше попиту на фахівців більшості інших професій аж до 2014 року.
   Зауважу, кожна кафедра нашого університету, де читаються комп'ютерні дисципліни, має викладача, який закінчив академію CISCO і успішно підтвердив рівень своїх знань, отримавши міжнародний сертифікат CISCO. До того ж нині уже 4 інструктори академії CISCO - це викладачі нашого університету.
  РЕЙТИНГ «ТОП-200 УКРАЇНА» ЯК ДЗЕРКАЛО НЕВІГЛАСТВА ТА УПЕРЕДЖЕНОСТІ ЙОГО УКЛАДАЧІВ  13.04.2007
   Подивіться на індикатори "Міжнародного визнання". Членство в Європейській асоціації університетів, до якої входить НТУУ "КПІ" і лише європейські університети, дає бали, а членство у Всесвітній асоціації університетів IUA, до якої входить ВНТУ і 7 американських університетів, які входять за міжнародними стандартами до першої світової десятки кращих, не дає балів. Не дає балів і членство у Всесвітній асоціації винахідницьких організацій IFIA, до якої входить від України лише ВНТУ, учені якого за 12 років привезли із виставок винаходів, що проводяться цією асоціацією щороку в різних містах Європи і Америки більше золотих та срібних медалей, ніж українські команди з літніх та зимових спортивних олімпіад за цей же період. Звертаю увагу на те, що спортсменам дають за ці медалі ордени, а нашому університету відмовляють навіть у рейтингових балах! А, між іншим, прапор України на цих виставках піднімається щоразу лише тому, що в них беруть участь учені з ВНТУ.
  5 ТИСЯЧ ВІД КЛИЧКІВ  13.04.2007
   10 cтудентів ВНТУ отримають стипендію в 5 тисяч гривень. Кожен
  Баскетбол  11.04.2007
   Друге місце у першості Вінниці з чоловічого баскетболу здобула команда нашого ВНТУ.
  Сумо  11.04.2007
   Перше командне місце Відкритого Кубку Вінницької обласної федерації з боротьби сумо здобули студенти нашого ВНТУ.
  Самбо  11.04.2007
   Відбулася III спартакіада Вінниці з боротьби самбо.
   ЧИ СТАНЕ «ТРАХТЕНБРОІД» КОМАНДОЮ «DJUICE»?  11.04.2007
   У рамках програми     «Студентське життя - 2007», що реалізовується Вінницьким обласним відділенням Асоціації правозахисних організацій студентів України, відбувся 2-й етап Студентської інтелектуальної ліги. Цього разу учасників змагань назбиралось аж 23 команди з різних вінницьких ВНЗ.
  ДРУГЕ ДИХАННЯ, АБО З ЧУЖОЇ ПІСНІ СЛОВА НЕ ВИКИНЕШ  10.04.2007

   В університетському видавництві «УНІВЕРСУМ-Вінниця» щойно вийшла в світ нова документально-публіцистична книга ректора ВНТУ Бориса МОКІНА «ДРУГЕ ДИХАННЯ, АБО З ЧУЖОЇ ПІСНІ СЛОВА НЕ ВИКИНЕШ».

  ХИМЕРНІ РЕАЛЬНОСТІ КАТЕРИНИ ДІДИК  06.04.2007
   «О, їх, принаймні, три, цих реальності. Всі три певною мірою від мистецьких технік залежні: графіка - реальність чорно-біла, батик - монументалізована гра барвами, олійне малярство - глибина кольорів, розворушена гномиками...
   Хоча творчу стежку свою прокладати Катруся ДІДИК (ІнАЕКСУ, 3АВ-06), торувати лише починає. Основних творів заледве півтора десятка й набереться. Але небанальність змісту і впевненість руки уже відчутні. Усмішка, що єднає зображення зі словесною назвою, як-от у картині "Ніч пристрасна", в етюді "Дегустатор", свідчить про людську і творчу зрілість» — стверджує  ведучий рубрики «Студентська Муза», член Національної спілки письменників України, доцент кафедри культурології Михайло СТРЕЛЬБИЦЬКИЙ
  СТУДЕНТИ-ІНОЗЕМЦІ ЗАСПІВАЛИ УКРАЇНСЬКОЮ!  05.04.2007
  Особливо користуються популярністю «Підманула, підвела» та «Ой, у зеленому садочку». Такий емоційний сплеск спричинили відвідини концерту ансамблю пісні і танцю «Поділля».
  АДРЕСА: www.socio-lab.osvita.com.ua  05.04.2007
   Лише за перші два місяці 2007 року сторінками сайту лабораторії соціологічних досліджень ВНТУ скористалися понад 7 тис. разів. На пошуковому сервері Віgmir в категорії "Освіта та наука" серед більше, ніж 2600 офіційно зареєстрованих сайтів, цей за популярністю не опускається нижче 280 місця в Україні. Серед користувачів крім представників пострадянського простору (Україна, Росія, Білорусія) є відвідувачі з Великобританії, Німеччини, Італії, Іспанії, Польщі, Словаччини, Болгарії, Голландії, Ізраїлю, США, Китаю, Австралії, Японії, Канади, Індії, Бразилії... Всього ж географія представлена понад 100 країн світу.
  
  Боротьба на поясах  05.04.2007
   Команда області у всеукраїнських поєдинках з боротьби на поясах посіла друге місце. У цей успіх вирішальний внесок - студентів нашого університету.
  ПРОФЕСІЙНА СПОРТИВНА ЗАЛА У СТУДЕНТСЬКОМУ ГУРТОЖИТКУ  04.04.2007
      З ініціативи студентів Вінницького національного технічного університету, зокрема Романа КУКСЮКА, студента 3 курсу Інституту АЕКСУ (група МП-04) та за підтримки адміністрації ВНТУ й профкому студентів в університетському гуртожитку №4 з'явилася нова, професійна спортивна зала, урочисте відкриття якої відбулося 2 квітня. На відкритті був присутній ректор нашого університету Борис МОКІН, який завжди відгукується на потреби студентства, адже, як освітянин і людина високого духу, вбачає у цьому своє покликання.
  НАУКА-2006  03.04.2007
   Торік наш університет отримав 142 патенти України. Це найбільше серед технічних ВНЗ держави. І окрім золотих та срібних медалей здобув Гран-Прі міжнародного ярмарку винаходів "Genius - 2006".
   Нагадаємо, ВНТУ є єдиним від України асоційованим членом Міжнародної федерації винахідницьких асоціацій (IFIA).
  ТЕОРЕТИК УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ  03.04.2007
   5 квітня виповнюється 125 років від дня народження видатного політичного діяча, історика, соціолога, публіциста, провідника ідеї української державності В'ячеслава Казимировича ЛИПИНСЬКОГО.
   Оскільки нині інтерес до цього громадського діяча зростає, видруковуємо дві найгрунтовніші і з нашого погляду найцікавіші доповіді ХХХVI регіональної науково-технічної конференції ВНТУ.
  АВТОР ТРЕТЬОГО «КОБЗАРЯ»  03.04.2007
   Дехто стверджує, що національна приналежність людини визначається виключно по крові. Проте, далеко не останню роль в цьому відіграє дух. У випадку ж із Липинським дух відіграв вирішальну роль, адже назвати цього уродженого польського шляхтича неукраїнцем просто неможливо.
  ХХХVI КОНФЕРЕНЦІЯ  27.03.2007
   У березні у нашому університеті успішно пройшла ХХХVI регіональна науково-технічна конференція професорсько-викладацького складу, співробітників та студентів ВНТУ з участю працівників науково-дослідних організацій та інженерно-технічних працівників підприємств Вінниці та області.
   БРЕНДИНГ ПО-ВІННИЦЬКОМУ  26.03.2007
   Студентська команда "Бізнес-Імпульс", що займається науково-дослідною роботою при Інституті менеджменту нашого Вінницького національного технічного університету в рамках міжнародного студентського руху SIFE (Students In Free Enterprise - Студенти у вільному підприємництві), провела "круглий стіл" "Проблеми та перспективи брендингу по-вінницькому". Це черговий проект креативної та ініціативної команди, до речі, єдиної, яка представляє Вінницю на щорічних Всеукраїнських конкурсах SIFE.
 
  Анонси
   IX Мiжнародна конференцiя
«КОНТРОЛЬ I УПРАВЛIННЯ В СКЛАДНИХ СИСТЕМАХ (КУСС-2008)»
відбудеться у Вiнницькому нацiональному технiчному унiверситеті
21-24 жовтня 2008 року
27.02.2008p.

    Міжнародна науково-практична конференція «ГУМАНІЗМ ТА ОСВІТА» відбудеться 10-12 червня 2008 року у Вінницькому національному технічному університеті
29.12.2007p.

   На кафедрі ЛОТ створюється музей фототехніки.
   Подаруйте (працюючі чи безнадійно поламані) непотрібні вам (вітчизняні чи імпортні) – об’єктиви, фотоапарати, збільшувачі...
   Сергій МАРКОВ т.598-018 (внутрішній 20-18) E-mail msm@vstu.vinnica.ua
18.12.2007p.

      Якщо у вас є цікаві пропозиції стосовно покращення навчального процесу та наукових досліджень у нашому університеті, надсилайте їх на адресу ректорського сайту www.mokin.com.ua  

27.08.2007p.

   ВНТУ ОГОЛОСИВ НОВИЙ ОБЛАСНИЙ КОНКУРС СЕРЕД СТУДЕНТІВ ТА УЧНІВ. КОНКУРС З МОНІТОРИНГУ ДОВКІЛЛЯ. Переможці користуються пільгами при вступі у ВНТУ.
26.04.2007p.

  Контакти
  Адреса:
21021, м. Вiнниця, Хмельницьке шосе, 93, кiм. 218
  Телефон:
8 (0432) 59-82-68
  E-mail:
impuls@vstu.vinnica.ua
  Контакти
0day - Cофт и Видео в UA-IX 100%
© Вiнницький нацiональний технiчний унiверситет, InterCEC. Прес-центр, 2006