This version of the page http://unian.net/ukr/comments/248746 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-11. The original page over time could change.
УНIАН
СЕРЕДА, 11 червня 2008

інформаційне агентство
рус | eng  
  НОВИНИ  |  ФОТО  |  РАДІО  |  ПРОДУКЦІЯ  |  ПОСЛУГИ  |  ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЇ  |  РЕЛІЗИ  |  КОНТАКТИ  |   ПЕРЕДПЛАТНИКАМ  |  
    
  Спецпроекти:  Культура   Здоров`я   Права людини   Харків   Крим   Одеса   Фондовий ринок   Новини ЄС   Транспорт   Енергетика   СтопСНІД   Страхування   Євро-2012  
   ОПИТУВАННЯ
Архiв голосувань

Віхи тижня: президентська «жовта картка», сутичка за Фонд держмайна, занурення в кризу


Коментарi до статтi

pik-nik : Народное творчество
Старая пословица на новый лад: -Позволь дураку указы штамповать, так он ими всю страну расшибет! Как оказалось, в Украине осталась только одна государственная тайна: чем занимается президент Ющенко и за что он реально отвечает? -Слышал, украинские геи собрали в Киеве съезд и направили Ющенко открытое письмо? -Зачем? Он и так нетрадиционно управляет Украиной.
помогу : В случае прихода тимошенко к неограниченной власти, помогу переехать на ПМЖ в страны ЕС
.
Добродушный : Магда!
Есть и третий вариант. Начать войну. Надоело всё. Крови хочу. И много.
Faultfinder : Плохая статья, потому что...
...основана на домыслах, подобных вот этому: "...Зрозуміло, що Тимошенко сьогодні мусить продати Одеський припортовий завод, щоб швидше залатати дірки в Державному бюджеті, який під тиском соціальних виплат перетворюється на “охримову свитку”. На самом деле бюджет ПЕРЕВЫПОЛНЯЕТСЯ, и существенно, и никакой необходимости "латания дыр" абсолютно нет. Смысл борьбы за приватизацию ОПЗ на условиях ПРАВИТЕЛЬСТВА (а не лично Тимошенко - не нужно преувеличивать ее роль, а, точнее, ее независимость от мнения однопартийцев и коллег) гораздо шире и глубже той "цели", которую измыслил автор. Впрочем, г-н Магда всегда отличался стремлением писать хлестко, что далеко не всегда у него получается,, и, одновременно, неисправимым пока недостатком писать чрезвычайно поверхностно.
гораздо шире и глубже той "цели", которую измыслил автор : Faultfinder: Поведай эту великую цель, бютоизбранный!
И так. Просим!
повторение : мать учения
Зацікавленість в купівлі ОПЗ виявили 15 компаній, серед яких "ЄвроХім", норвезька Yara International АSA, яку в самому Фонді називали фаворитом, естонський "Нітроферт", що входить до Group DF Дмитра Фірташа, "Дніпроазот" групи "Приват", "Азот" та "Укрінвест" Олександра Ярославського, Концерн "Стірол", банк HSBC (Великобританія), інвестиційна компанія "Конкорд Капітал", "Нафтохімімпекс" Костянтина Жеваго. Ярославський і Жеваго - люди Тимошен
перехожий : Магда"...На жаль, в українській еліті немає ..."
вірнше було б"...На жаль, української еліти немає
Кстати, : к "элитным" относятся представители флоры и фауны, так, по крайней мере, требуют правила русского и украинского языков.
Избранное общество принято считать его сливками. У нас же сейчас приближенная дворня тщится выказать себя чем-то богоизбранным. Однако, правильно определили себя "элитой", наряду с кОзлами ирастительностью.
иван : faultfinderу
А не смог бы ,уважаемый,нам всем рассказать,чем бюджет Украины так пополняется и переполняется? Просто очень интересно откуда деньги,Зин.
artem : Faultfinder
Иван +1. Мне тоже интерестно какие источники пополнения бюджета??? полный бред, денег сейчас в бюджете нету, а пополнять от приватизации и выплачивать снова - полный бред, у нас инфляция станет интерестнее чем в Нигерии.... А Юлькин ход яркий, или она продает завод и снова выплачивает подачки - и она святая, или ее снимают за ее злодияния - и она снова святая, так как выплачивала долги, а ей вставили палки в колося и сняли, а как говорят калек и обиженных у славян лЮбят...!!!
ліза : ГАРАНТ
Я переконана, що гарант вичерпав усі свої ефективні можливості, яких він мав дуже мало. Зараз це - номінальний президет, якому дуже далеко навіть до англійської королеви, бо вона важить більше. хоча знає, що вона- тільки гучний титул. Думаю, йому слід щось міняти в собі, у своєму оточенні, хоча йому це вже не допоможе. Навіщо він звя"зався з Балогою? Аби поставив на когось насправді значущого, може б щось і виграв. Але, він не має ні харизми, ні достатнього професіоналізу як для президента європейської країни. Жодної іноземної мови не знає Російська у нього - жахлива, та й українська не краща. Слід працювати над собою, вчитися, пізнавати.
Инженер : С позиции избирателей Ющенко уже давно вне закона.
Так что сколько бы он не махал карточками, хоть желтой, хоть синей, впечатления это не производит. Народ его как привёл в 2004 так и выгонит в 2009. С треском. В назидание другим.
Инженер : ивану,артёму: "Просто очень интересно откуда деньги,Зин."
Судя по злому тону иванов и артёмов, бюджет пополняется потому, что их хозяевам перекрыли каналы откачивания денег в свои карманы.
инженеру : прикол
Інженеру, ти що головою вдарився??? тиб хоча ази економіки та бюджетування вивчив, щоб за крани балакати. Бюджет був прийнятий аморальний, та і той до березня... кожний суб`єкт бюджетного процесу існує на основі бюджетного розпису - на основі якого робить видатки, коштів на фінансування поточних нормальних речей на казначейських рахунках не має, НБУ за останній квартал підняло облікову ставку на 4%, рефінансування банків на міжбанку "на перехідну дату" доходить до 40%, а ти за крани розповідаєш... зараз економіку лихорадить так, що це помітили всі громадяни в магазинах по кількості залишених коштів за товари, і не треба розповідати про інфляцію яка залишилася від попереднього уряду... пенсіонерам дали "подачку", яка призвела до того, що на цю 1000 зараз нічого путнього і не придбаєш... Відповідно до Бюджету, стипендію мали підняти з початку бюджетного року (з 1 січня), але коштів не було, а зараз коли в Києві почалась виборча гонка, зненацька почали виплачувати підвищені стипендії, так можна сказати, що відповідно до законодавства за порушення бюджетного процесу і використання коштів не у відповідності до бюджетного розпису є кримінальна відповідальність, так може хай Юлія В. відповість, за те, що студентам цілий квартал виплачували не повну стипендію..... ось тобі інженеру і крани, краще тобі їх крутити і не балакати про економіку!!!
Херсонець : Тут багато бажаючих політично закопати Президента України - не вистачить Вам чорнозему...
Тут Є.Магда в руслі російських видань тужить за Тимошенко, що ОПЗ вона продає тільки тому, що потрібно виконувати соціальні зобов`язання - примітивна інтернет-качка. Продає наша Біла пані ОПЗ тільки для того, щоб розпочати любий її серцю процес реприватизації, а також закріпити через себе ГАЗПРОМ на терені України, щоб Макаров зітхнув з полегшенням і зміг борги Ітери повернути вже в 2008, а не в майбутньому. Керченський фантомний міст і навіть наноугоди з Росією це тільки ширма для сьогоднішнього поступу БЮТ до абсолютної влади. Ви вже читали, як особисто сама Пані муштрувала журналістів, чи йшла на барикади біля ФДМУ , чи благала Швецію почекати... і все заради великої народної мрії - абсолютна влада в Україні...
два тура для БЮТ : А надо ли это Киеву?
ак, за списком БЮТ до Київради балотується Володимир Семинога – брат Анатолія Семиноги, керівника київського осередку партії "Батьківщина". Крім того, на прохідному 32 місці – Олег Куровський, син Івана Куровського, депутата від БЮТ, співвласника компанії "Житлобуд", яка почала скандальне будівництво на території "Жовтневої лікарні". На 19 місці – Денис Москаль, директор ТОВ "Каштанове місто", яке пов’язане з будівельними скандалами в Києві – місцеві мешканці організовували акції протесту проти планів ТОВ "Каштанове місто" здійснити забудову на вулицях Шамрило та Костьольній. На 21 місці – Олександр Козіс, креатура Таріела Васадзе. Козіс є головою правління корпорації "Укравто". На 29 місці – Роман Штейнас, чиє ім`я пов`язують з власниками мережі супермаркетів "Велика кишеня". Зараз Штейнас працює головою правління "VK Девелопмент", також про нього є згадки у пресі як про заступника голови наглядової ради "Рітейл груп", яка управляє мережею "Велика кишеня". На 38 місці – заступник голови правління НАК,На 38 місці – заступник голови правління НАК "Нафтогаз України" Віталій Гнатушенко, який є близьким до власників "Індрустріального союзу Донбасу" Віталія Гайдука і Сергія Тарути. Гнатушенко до призначення в "Нафтогаз" очолював Українську гірничо-металургійну компанію, яка входить в консорціум "Індустріальна група". На 9 місці в списку опинився Микола Мельник, екс-член Центрвиборчкома, зараз – права рука голови Верховного суду Василя Онопенка "

Ваше iм'я: Ваш E-mail:

Тема:
Повiдомлення:

введіть цей захисний код
   ОСТАННІ НОВИНИ
04:22   Запроваджені кінні “маршрутки”

Місце досвіду - Кіровоградщина

02:26   Міжнародний форум козаків відбудеться в Криму до Дня Росії

Про це УНІАН повідомили з Волгограда

01:50   Армія для вакцинації проти кору використовує бельгійську вакцину

Про це повідомив головний військовий лікар

01:15   Луценко дозволив шукати автомобілі, щоб забирати за борги

Спільний лист двох міністрів

00:49   Хто стане віце-президентом США?

Джон Маккейн шукає напарника за допомогою Google

00:22   Три пріоритети Чехії у відносинах з Україною

У 2009 р. країна головуватиме в ЄС

00:03   Вінський: моя справа запустити на ринок 3-4 авіакомпанії

А маршрути вони собі виберуть самі

23:39   Закінчився матч Греція – Швеція

У збірної Росії з`явився добрий шанс

23:20   Польща обіцяє ратифікувати угоду про малий прикордонний рух

Протягом місяця

22:57   Росія збільшить присутність ВМФ у трьох океанах

А підводних човнів - на Півночі

22:40   Голова Пентагону: Росія змушена збільшувати ядерний арсенал

Отже, те саме робитимуть і США

22:17   Гривня стане конвертованою ще за життя нинішніх поколінь

або Що таке дедоларизація

21:55   Обрання Олеся Довгого повинен розглянути суд

Аргументи Миколи Катеринчука

21:42   Вітренко: будь-які претензії Росії на Крим приведуть до війни

...і тоді включиться вся система НАТО

21:24   Бойко: у Росії немає чіткої політики щодо України

Особливо останнім часом

21:05   Злочинна група утримувала підпільну мережу казино

Дніпропетровська міліція зірвала банк

20:51   Закінчився матч Росія – Іспанія

Клас б`є порядок

20:35   США закликають Китай зміцнювати національну валюту

...а Китай занепокоєний кризою в США

20:19   Катеринчук спростував, що депутатів замкнули в офісі навмисно

"Двері раптово зламалися…"

20:04   Ющенко зупинив дію розпоряджень Кабміну щодо зміни складу НКРЗ

І звернувся до Конституційного суду

19:46   МЗС України та Росії відзначають ювілей Конотопської битви заявами

Що робили російські війська в Конотопі?

19:32   Помер Чінгіз Айтматов

Письменникові йшов 80-й рік

19:22   Блок Катеринчука засуджує своїх депутатів, які голосували за Довгого

А ті кажуть, мовляв, нічого не порушили

19:05   У Дніпропетровську горить торговельно-розважальний центр

Пожежа виникла в меблевому салоні

19:00   Донецьких зеків поставлять замітати вулиці поряд із студентами?

Мерія розв`язує проблему прибирання

18:47   Кріль розповів, як правильно складати партійні списки

Щоб потім не нарікали на зрадників...

18:43   Ющенко написав Тимошенко про гроші, які дарма пролежують у бюджеті

Президент просить віддавати видатки

18:34   Черновецький хоче розширити свою більшість за рахунок інших фракцій

Мер бачить кілька авторитетних фігур

18:24   Порошенко вважає політику Нацбанку небезпечною для економіки

Голова ради НБУ про природу інфляції

18:07   Довгий демонтує захисне скло перед президією

Перший крок до відкритого діалогу

18:01   Депутати Катеринчука винесли сміття зі своєї хати

З Резніковим розберуться окремо

17:57   Бригинець: блок Литвина в Київраді став дівчинкою за викликом

У кого будет "разбор полётов"?

17:45   Довгий знову став секретарем Київради

За проголосували 62 депутати

17:36   Литвин закликав чуму на голови Черновецького і БЮТ

Він нікому "штани не підтримуватиме"

17:30   Кличку запропонували перелічити депутатів Київради по головах

У міськраді голосують за Довгого

усі новини »»»

    АНОНСИ ПОДІЙ
10:30   Відбудеться брифінг «Дотримання прав людей з інвалідністю в Україні»
11:00   «Чи можливі дострокові вибори в Харкові?». Прес-конференція у Києві
усі події »»»   
прес-анонс »»»   теле-анонс »»»   радіо-анонс »»»

   АРХІВ
Червень 2008
ПнВтСрЧтПтСбНд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
«««  •  »»» 

Голос Плюща коштує два-три мільярди?

Експорт в RSS/JS |  ФОРУМ |  КОНТАКТИ |  УНІАН-монітор  |  ПЕРЕДПЛАТНИКАМ


weblog.com.ua