This version of the page http://meteoprog.com.ua/ua/showtext.php?text=6 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-11. The original page over time could change.
УЦЕВП - Український Центр екологічних і водних проектів
 

ТОЧНИЙ ПРОГНОЗ ПОГОДИ ДЛЯ БУДЬ-ЯКО ТОЧКИ УКРАЇНИ

Метеорологічний веб-портал чисельного прогнозу погоди для території України

   Головна   
   Карти погоди   
   Про проект   
   Новини погоди в Україні та свiтi   
   Погоднi iнформери   
   Метеобюро   
   WAP.Meteoprog   
   Нашi послуги
   Погода по SMS
Погода закордоном: Погода в Україні
  РЕКЛАМА


   КАТАЛОГ ПОГОДИ
Регіони світу
Країни світу
Міста світу
Міста України
Погода на курортах
 
   КАРТИ ПОГОДИ
Карти погоди на 4 дні
Супутникові знімки
  ІНФО та КОНТАКТИ
Керівник проекту
Адміністратор і
     веб-дизайнер
Часто запитують
Для агропідприємств
 

Український центр екологічних і водних проектів (УЦЕВП) засновано у 1999 році Академією технологічних наук України та співробітниками Інституту проблем математичних машин і систем НАН України як науковий, інженерний та інформаційний центр, що спеціалізується на розробці програмних систем підтримки прийняття рішень із проблем прогнозування погоди, гідрологічного режиму річок і повеней, динаміки прибережної зони моря, забруднення навколишнього середовища, радіаційної безпеки, екологічного менеджменту, управління водними системами. Штат УЦЕВП складають фахівці в галузі гідродинаміки навколишнього середовища, гідрометеорології, математичного моделювання природних процесів, програмування.

УЦЕВП проводить дослідження та розробки в тісній взаємодії з організаціями, що визначають рівень гідрометеорологічних досліджень в Україні - Українським гідрометеорологічним інститутом, Українським Гідрометцентром, Одеським державним екологічним університетом, Київським національним університетом ім. Т.Г.Шевченка, Морським гідрофізичним інститутом НАН України, Інститутом гідромеханіки НАН України, Інститутом проблем математичних машин і систем НАН України.

В 2003 році УЦЕВП виконував проекти зі створення програмних систем для прогнозу розповсюдження радіонуклідів і хімічних забруднюючих речовин у навколишньому середовищі, теплового забруднення водойм, наслідків розливів нафти в морях і річкових системах, впливу смерчів на екологічно небезпечні об'єкти, прогнозування повеней, підтримки раціонального управління річковими водосховищами, оцінки ефективності споруд, що захищають береги від розмиву. Ці проекти виконувалися в рамках науково-дослідних і технічних програм Європейської Комісії, в рамках проекту ЄБРД по створенню Нової Безпечної Покрівлі над об'єктом "Укриття" Чорнобильської АЕС, у рамках проектів дослідницьких центрів і фірм Нідерландів, Швеції, Данії, Німеччини, Великобританії, Чехії, Греції, Словаччини, Малайзії, Росії. Проекти УЦЕВП 2003 року в Україні, виконані у співробітництві з українськими та зарубіжними організаціями, - оцінка впливу нового судноплавного каналу в усті Дунаю на екологічний стан рукава "Бистрий" і прогноз його заносимості, комплекс задач екологічного моделювання для регіону ЧАЕС, розробка автоматизованої системи управління Дніпровським каскадом водосховищ АСУД2, розробка систем прогнозування якості води Дніпровсько-Бузького лиману та р. Інгулець, системи прогнозування повеней у Закарпатті.

При зацікавленості в проведенні робіт із прогнозування екологічної ситуації у Вашому регіоні, з оцінки впливу Вашого підприємства на навколишнє середовище, будь ласка, звертайтеся за адресою contact@ucewp.kiev.ua.

Copyright © 2002-2008, UCEWP. Реклама та консалтинг
Технічна підтримка : Software development support Shift Labs Inc.
Умови використання інформації сайта