This version of the page http://impuls.vstu.vinnica.ua/?news_id=107 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-11. The original page over time could change.
Сайт прес-центру ВНТУ i часопису "Iмпульс". Найсвiжiшi унiверситетськi новини !!!
     
Середа 11 червня 2008р.
Ректор ВНТУ Борис Мокін призначений радником Прем’єр-міністра України   |   У рейтингу кращих ВНЗ України «Топ-200» наш університет 23-ій   |   Наш університет єдиний ВНЗ України, який має льодовий манеж   |   Команда ВНТУ у фіналі всесвітньої першості з програмування здобула 32 місце серед 100 найсильніших команд планети   |   Срібну медаль XI міжнародної виставки «Сучасна освіта в Україні» здобув наш університет   |   Розпочав роботу персональний сайт ректора www.mokin.com.ua
Головна  |  Фотогалерея ВНТУ  |  Усi новини
  Меню
    Помiчник абiтурiєнта
    Новий номер "Iмпульса"
    Все про ВНТУ
    Архiв "Iмпульса"
  Пошук в архiвi новин
  Новини
       Микола Машницький і Катерина Анохіна — переможці в «Будівництві та архітектурі»
09.06.2008p.
     Перспектива — двічі майстер
05.06.2008p.
     Дмитро Кушнір — призер Всеукраїнської олімпіади з англійської
05.06.2008p.
     ГАНДБОЛ. Чемпіонат області і спартакіада ВНТУ   
05.06.2008p.
     Поради, як не стати об'єктом торгу
28.05.2008p.
      У комплексному дипломному проекті найскладніше знайти «головного інженера»?
28.05.2008p.
     Два Кубки з одних змагань
21.05.2008p.
     Найкращі з ПЦБ в Україні — наші Юрій Бікс та Олексій Тимошенко!
19.05.2008p.
    ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ оголошує конкурс на заміщення вакантних посад
16.05.2008p.

     Перемогли, обігнавши навіть «профі», у легкоатлетичній естафеті, присвяченій Дню Перемоги, спортсмени нашого університету

 

12.05.2008p.
 
назад
ЧИ СТАНЕ «ТРАХТЕНБРОІД» КОМАНДОЮ «DJUICE»?    версiя для друку

   У рамках програми "Студентське життя - 2007", що реалізовується Вінницьким обласним відділенням Асоціації правозахисних організацій студентів України, відбувся 2-й етап Студентської інтелектуальної ліги. Цього разу учасників змагань назбиралось аж 23 команди з різних вінницьких ВНЗ.

   Головний стимул для команд-учасниць змагань зі "Що? Де? Коли?" - анонсована генеральним спонсором молодіжним брендом "DJUICE" поїздка для переможця ліги в одну з країн Західної Європи. Проте поїде лише одна команда, а задоволення від вирішення інтелектуальних завдань може отримати кожна команда, що бере участь "Студентській інтелектуальній лізі", віднаходячи правильні відповіді на хитромудрі запитання ведучого.
   Необділені учасники й призами на кожному окремому етапі. Одразу п'ять кращих команд полишають гру не з порожніми руками, маючи лише згадку про свої інтелектуальні звитяги над суперниками із вінницьких університетів. Але окрім призів гравці команд отримують масу позитивних емоцій від несподіваних запитань, цікавих фактів і дотепних відповідей, що лунають під час гри. Хоча б на таке запитання: "Віталія і його колегу 18 діб потому винесли на ношах. Валерій через 438 діб вийшов самостійно. Яка професія цих людей?" Дехто відповідав, що це шахтарі, дехто - футболісти, а найбільше сміху викликала відповідь команди, яка сказала, що дегустатори, хоча насправді це космонавти.
   Ряд запитань гри була присвячена Тарасові Шевченку, день пам'яті якого традиційно відзначається в березні. Таким чином організатори турніру ненав'язливо привертають увагу студентської молоді до визначних подій та особистостей української культури.
   За підсумками ж гри 2-го етапу Студентської інтелектуальної ліги призи отримали команди "Ердінгер" (ВНТУ), "Hello" (ВДПУ), "TOST" (ВФЕУ), які поділили 4-6 місця. "Шалені негатрони" (ВНТУ) - 3 місце, "Трахтенброід" (ВНТУ) - 2 місце, а першість виборола "Збірна імені ВДПУ".
   Саме команда педагогічного університету й лідирує після двох етапів змагань в боротьбі за путівку від "DJUICE". Проте зарано говорити про переможця, оскільки попереду ще шість етапів змагань і виграти може навіть та команда, яка долучиться до гри з наступного етапу, який пройде в квітні.

   Анатолій ТЕКЛЮК, старший викладач кафедри філософії

   Підпис до фото:
   Друге місце у другому етапі здобув "Трахтенброід" (Вінницький національний технічний університет)

11.4.2007p.
© Вiнницький нацiональний технiчний унiверситет, InterCEC. Прес-центр, 2006