This version of the page http://byut.com.ua/ukr/news?p=98 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-11. The original page over time could change.
Новини

  |       Головна  |  Карта сайту  |  Зробити стартовою
Українською  |  English


Наша команда
Про блок
Вступити в партію
Публікації та промови
Новини
Мультимедіа
Напишіть нам
Проголосуй
Політичний гумор
Прес-центр
Регіони



Ви підтримуєте дострокові вибори мера Києва та Київради?






Новини

  Команда Донецької обласної організації "Батьківщини молодої" створила кадровий резерв

15 жовтня 2007  13:51:24

Донецька обласна організація ВМГО "Батьківщина молода" створила кадровий резерв для Донецької обласної державної адміністрації та місцевих адміністрацій. Про це повідомив голова обласної організації Олексій Мацука.

  Коаліційна угода між БЮТ та НУ-НС повністю готова

15 жовтня 2007  12:27:41

Її підписання відбудеться відразу після оголошення Центральною виборчою комісією офіційних результатів дострокових виборів. Прес-служба БЮТ також повідомляє, що сьогодні на 15.00 запланована зустріч Президента України та лідерів демократичних сил.

  БЮТ створив штаб, де надаватиметься допомога постраждалим від вибуху газу у багатоповерховому будинку Дніпропетровська

14 жовтня 2007  16:38:39

Сьогодні БЮТ разом з представниками місцевої влади Дніпропетровська створив штаб, де надаватиметься допомога постраждалим від вибуху газу у багатоповерховому будинку. Про це на прес-конференції повідомила Юлія Тимошенко. «Завтра з 8-ї години розпочинає свою роботу постійно діючий штаб – його адреси ми роздали людям. Він матиме три групи», - сказала вона.

  Постраждалі від вибуху газу у Дніпропетровську повинні отримати повну ринкову вартість втраченого житла, - Юлія Тимошенко

14 жовтня 2007  16:26:27

Людям, які постраждали від вибуху газу у багатоповерховому житловому будинку в Дніпропетровську, необхідно терміново надати або гроші, адекватні вартості квартири, або квартири. Про це Юлія Тимошенко заявила на прес-конференції у Дніпропетровську. «Наша команда не дозволить владі ухилитися від дотримання зобов’язань перед людьми», - наголосила лідер БЮТ.

  Юлія Тимошенко: Вибух газу у багатоповерховому житловому будинку Дніпропетровська є наслідком втрати контролю держави над системою газо- і електропостачання

14 жовтня 2007  14:23:04

Юлія Тимошенко, зокрема, сказала, що «всі структури передані у приватні руки і багато років знімають кошти, які платять люди за електроенергію і природній газ, але нічого не витрачають на підтримання технічного стану газових мереж, на те, щоб здійснювати їхню профілактику і дотримуватися всіх технічних процедур по обслуговуванню».

  Відкрито рахунок «Фонду допомоги постраждалим від вибуху газу по вулиці Мандриківській» в Дніпропетровську

14 жовтня 2007  13:11:45

Відкрито рахунок «Фонду допомоги постраждалим від вибуху газу по вулиці Мандриківській» в Дніпропетровському облуправлінні Ощадбанку на р/р 260083015278 код МФО 305482, ОКПО 35496631.

  Юлія Тимошенко привітала українців з Днем Покрови Пречистої Богородиці

14 жовтня 2007  09:10:33

Дорогі українці! Світлий День Покрови Пречистої Богородиці українські козаки завжди вважали своїм храмовим святом. Вони були переконані, що саме Пресвята Богородиця є їхньою покровителькою і заступницею, яка дає силу і наснагу в справедливій боротьбі.

  Юлія Тимошенко у Дніпропетровську зустрічається з потерпілими від вибуху газу у багатоповерховому будинку

13 жовтня 2007  20:31:38

Юлія Тимошенко зустрічається з потерпілими і їх родинами у Дніпропетровську у штабі з ліквідації наслідків вибуху побутового газу у 10-поверховому будинку.

  Формування професійної відповідальної влади на регіональному рівні – це проблема усього суспільства

12 жовтня 2007  19:05:41

Микола Томенко вважає, що при формуванні місцевої виконавчої влади необхідно враховувати два принципи: – принцип довіри місцевої громади до керівника регіону і результати його діяльності за показниками соціально-економічного розвитку області.

  Ветерани УПА Рівненщини вимагають утворення демократичної коаліції

12 жовтня 2007  18:36:28

Ветерани УПА, громадськість та інтелектуальна, культурна еліта Рівненщини закликає Президента Віктора Ющенка дотриматися передвиборчих обіцянок і гарантувати утворення демократичної коаліції без участі в ній Партії регіонів.


  Архів новин
«  97  98  99  100  101  »

  Повернутися
«Не можна віддавати тисячі квадратних кілометрів шельфу офшоркам»

Інтерв’ю Першого віце-прем’єр-міністра України Олександра Турчинова тижневику «Дзеркало тижня».
усі публікації


Раїса Сорочинська-Кириленко: Кожну нашу дію оцінюють як люди, так і Бог 

Луцькі БЮТівці підтримали юні таланти 

Володимира Полохало: Громадська приймальня – це елемент, який зв'язує громадян і владу 

Микола Томенко: Миколаївський приклад допомоги дітям повинні наслідувати усі області 

Рівенські БЮТівці привітали журналістів 



Ваше ім'я 
Ваш email *
 підписатися
 відписатися
  


© 2005 ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина"

При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" обов'язкове.


Кадровий резерв

rss   Головна  |  Карта сайту  |  Зробити стартовою