This version of the page http://ostriv.in.ua/index.php?option=com_testb (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-07. The original page over time could change.
Острів Знань






Головна) Блоги) Навчання) Посилання) Про портал)

Випадкова стаття) Файли) Тести) Погода) Форум) Карта)
Головна | форум | посилання
  


 
  користувач

пароль


реєстрація
запам'ятати
( нагадати пароль )
Головна


Конструктор тестів


Конструктор тестів дозволяє кожному зареєстрованому користувачу створювати та редагувати свої тести. Після створення тесту, або зробивши якісь зміни, тест переходить у стан 'Не опубліковано'. Потрібно помітити такі тести та натиснути кнопку 'Запит на публікацію'. Коли адміністратори сайту перевірять його на цензурність, він буде опублікований, а Вам надіслано приватне повідомлення про публікацію певного тесту

Конструктор дозволяє створити два типа тестів: оцінка та бали.

В тесті типу 'Оцінка' існують правильні та не правильні відповіді. Результат тесту - це оцінка виставлена по 12 бальній шкалі в залежності від кількості правильних відповідей.

Тест типу 'Бали' кожна відповідь оцінюється в певну кількість балів. Відповідаючи на запитання, людина збирає бали. Результат тесту визначається з таблиці результатів. Нариклад: від 10 до 20 балів - інтроверт.

 



Тільки для зареєстрованих користувачів. Зареєструйтесь

 

Вiдкриємо разом наш "Острiв знань"!
e-mail: admin@ostriv.in.ua