This version of the page http://maup.com.ua/news/news.php?idn=561 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-07. The original page over time could change.
В МАУП відбулась науково-практична конференція «Криміналістична тактика та методика розслідування окремих видів злочинів» Новини МАУП
           
  
ІНСТИТУТИ
ГЕОГРАФІЯ
АКАДЕМІЧНИЙ ЛІЦЕЙ
ТЕХНІКУМИ
АБІТУРІЄНТАМ
6 червня о 17.00 в ККЗ «Україна» відбудеться зустріч випускників ІМЕФ зі студентами, керівництвом МАУП та професорсько-викладацьким складом.











головна / новини / Наукові заходи

В МАУП відбулась науково-практична конференція «Криміналістична тактика та методика розслідування окремих видів злочинів»

05.04.2007 | 14:05

 Напередодні, в Міжрегіональній Академії управління персоналом, відбулась Міжвузівська науково-практична конференція на тему «Криміналістична тактика та методика розслідування окремих видів злочинів», яка була організована та проведена кафедрою правоохоронної діяльності Інституту Права імені князя Володимира Великого.

У науково-практичній конференції взяли участь громадські діячі, науковці, криміналісти, курсанти та студенти молодших і старших курсів Академії.

Зокрема, виконувач обов’язків директора Інституту Права Віктор Доманський, завідувач кафедри правоохоронної діяльності, кандидат юридичних наук Геннадій Семаков.

 Під час конференції, усіх присутніх ознайомили з основами криміналістичної тактики, розповіли про хід розслідування та методику розкриття окремих видів злочинів з метою роз’яснення прямих та безпосередніх обов’язків працівників правоохоронних відомств.




Україна, 03039 Київ-39,
Фрометівська, 2
тел. (044) 490-95-00
Приймальна комісія:
(044) 490-95-05, (044) 494-47-47
iapm@iapm.edu.ua
 
Інтернет maup.com.ua
© Міжрегіональна академія управління персоналом (МАУП)