This version of the page http://byut.com.ua/ukr/news-5953 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-03. The original page over time could change.
Новини

  |       Головна  |  Карта сайту  |  Зробити стартовою
Українською  |  English


Наша команда
Про блок
Вступити в партію
Публікації та промови
Новини
Мультимедіа
Напишіть нам
Проголосуй
Політичний гумор
Прес-центр
Регіони



Ви підтримуєте дострокові вибори мера Києва та Київради?






БЮТівці Міжгірської райради просять уряд захистити "Синевир"

29 травня 2008
17:50:29


У зверненні, яке підтримали більшість депутатів райради, зазначено: «12 березня 2008 року Закарпатською обласною радою прийняте рішення № 514 про передачу музею Лісу і сплаву в ур. «Чорна ріка» Міжгірського району та об’єктів інфраструктури озера Синевир на правах повного господарського рівня фонду комунального майна Закарпатської області. Всі об’єкти є державною власністю й перебувають на балансі Національного природного парку «Синевир». Для цих рейдерських цілей рішенням обласної ради створено комунальні підприємства «Синевирське озеро» та «Чорна ріка». Передача даного майна відбулася всупереч вимогам закону та без погодження з територіальними громадами, на території яких знаходяться дані об’єкти, та депутатського корпусу Міжгірської районної ради. Просимо вас вжити заходів з відміни даних незаконних рішень Закарпатської обласної ради та притягненням до відповідальності винних осіб».

Голова фракції БЮТ в Міжгірській районній раді Михайло Буришин прокоментував це звернення так: «Ми чудово знаємо, що першим кроком до дерибану власності та майна в області є створення саме комунальних підприємств, після чого вони успішно переходять у власність усім відомих персон шляхом тіньової приватизації. Ми знаємо, що таким шляхом можна прибрати до рук не лише озеро, а й  багато гектарів лісу навколо нього. Подібне рішення було проведене в Мукачівському районі, яке стосувалося земель 350 гектарів землі навколо санаторію «Синяк».  Тож, якщо не вдалося взяти землю на Мукачівщині, то з’явилась ідея забрати землі Міжгірщини».

Прес-служба Блоку Юлії Тимошенко в Закарпатській області



  Архів новин

  Повернутися
Турчинов: Проти БЮТ використовують дозволені і недозволені методи

Інтерв’ю кандидата на посаду мера Києва від БЮТ Олександра Турчинова агентству «Інтерфакс-Україна».
усі публікації


Іван КУРОВСЬКИЙ: Те, що ми декларуємо, ми виконуємо 

Бютівці Черкащини засуджують цинічні наклепи на Уряд з боку Секретаріату Президента 

Старт літа на Поділлі дав БЮТ 

БЮТ надав фінансову підтримку пологовому будинку 

Заява Луганської фракції БЮТ щодо доступу до комунальних ЗМІ 



Ваше ім'я 
Ваш email *
 підписатися
 відписатися
  


© 2005 ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина"

При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" обов'язкове.


Кадровий резерв

rss   Головна  |  Карта сайту  |  Зробити стартовою