This version of the page http://20minut.ua/event/1508 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-05-27. The original page over time could change.
Новости
Авто
Недвижимость
Работа
Почта
Интернет-радио
Вход | Зарегистрироваться
Над постановкою театральної прем’єри "Жахливі батьки" працював відомий український актор
c 2008-04-03 по 2008-04-26

Ще не встигли вінницькі шанувальники театрального мистецтва як слід обговорити нещодавню прем’єру  „Осінньої мелодії”, як на сцені театру Садовського з’явився черговий прем’єрний шедевр.
Спектакль „Жахливі батьки”, поставлений за твором Жана Кокто, особливий. Більше двох місяців над ним працював відомий актор, киянин Анатолій Суханов. До речі, познайомившись із нашою трупою, він відзначив, що якби в Києві хоча б 70 % акторів працювали так, як у Вінниці, столичні спектаклі були б абсолютно іншими, з унікальними театральними традиціями. Спільну мову знайшли одразу. Задля постановки „Жахливих батьків” актор перервав зйомки у серіалі „Рідні люди”.  
„Жахливі батьки” з’явилися на світ завдяки французькому драматургу Жану Кокто, який майже 60 років тому запропонував публіці своє творіння „Важкі батьки”, що принесло йому нашумілий скандальний успіх.
Сюжет спектаклю переносить глядача в дім однієї родини і той моментально починає відчувати себе учасником усіх подій – таких знайомих і близьких... Це історія матері, яка любить свого 22-річного сина мало не до божевілля і ніяк не змириться з романом її „дитини”. Це проблема поколінь, через яку батьки і діти часто перестають розуміти один одного. Це заплутані любовні стосунки. Це зрештою трагедія, але чи дійсно вона така страшна – кожен зробить власний висновок. 
Оскільки сам Жан Кокто був супермодерністом в усьому, в оформленні спектаклю також присутній модерн: зокрема оригінальна павутина, яка символізує заплутані родинні стосунки.
У виставі задіяні: Івонна - народна артистка України Клавдія Барил та заслужена артистка України Таїсія Славінська, Жорж – заслужений артист України Анатолій Вольський і Анатолій Книшук, Леоні - Олена Пархоменко і Валентина Наталушко, Мішель — Олександр Радько та Максим Какаркін, Мадлен — Любов Остапчук і Наталія Шолом.
Дивіться прем’єру „Жахливі батьки” у театрі Садовського п’ятого, 11, 16 і 26 квітня. Початок о 18.30.

Город: Винница
Вінницький обласний академічний український музично-драматичний театр ім. М. Садовського
Якщо ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Оцените Спектакль Над постановкою театральної прем’єри "Жахливі батьки" працював відомий український актор

Оцените новость:

Рейтинг: 0
Голосов: 0
Просмотров:298

Добавить комментарий(0)