This version of the page http://1043.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-05-19. The original page over time could change.
ЗАХІДНИЙ ПОЛЮС Офіційний веб-сайт радіостанції ЗАХІДНИЙ ПОЛЮС - Головна









День міста для мене...
 






Український IT блог

Головна
Про нас
Новини
Програми
Хіт-парад
Реклама
Контакти
Downloads
Гостьова

  • "Західний полюс" презентує "Євшанзілля"
  • Зміни в ефірній сітці
  • Новий сезон на "Західному полюсі". Беремо інтелектом
  • День незалежності на "Західному полюсі"
  • Приємна дрібничка для інтернет-слухачів
  • Розклад трансляції програм Польського радіо
Чарт станом на понеділок, 12 травня
1Lama-Знаєш Як Болить
2ТНМК-Мушу Йти
3Тік-Прощайте Дівчата
4Океан Ельзи-Хочу Напитись Тобою
5Тік-Прощайте Дівчата
6Тартак-Ти Дуже Гарна
7Океан Ельзи-Зелені Очі
8Тартак та А. Підлужний-За Україну
9Друга Ріка-Кінець Світу
10С.К.А.Й.-Тетяночка
Цього тижня у боротьбу за вашу прихильність вступає Свєта Лобода із треком «Не Мачо»
Голосуємо за улюблених виконавців ТУТ
Результати - у понеділок, після 21:05



Ранкове шоу «Спросоння»
16.05.2008

Щосуботи та неділі з 8 ранку до 12 дня на радіо “Західний полюс” готельно-ресторанний комплекс “Атріум” представляє ранкове шоу «Спросоння».

Незмінні ведучі Вікторія Хіггінс та Андрій Санрайс впродовж ефіру розважатимуть «Темою дня», «Спросонівським сніданком», «Траєкторією підйому», «Політінформацією», астрологічним прогнозом, інтерактивною грою «Приємні дрібнички!», а також «жартами на двох».

Ранкове шоу «Спросоння» незмінно викличе у вас позитивні емоції, а доброзичливий настрій спросонівського дуету додасть позитивний заряд на цілий день.

Не пропустіть своє «Спросоння» - почніть день з посмішки.

Детальніше...
 
У нас в гостях місцеві комуністи
15.05.2008
Сьогоднішнім гостем програми «Право знати» буде перший секретар обкому КПУ Михайло Стула. Тема програма - останні політичні події у столиці України та на Прикарпатті. Початок - о 19:05, як завжди запрошуємо до спілкування за номером студії 775272
 
День Європи у Івано-Франківську
08.05.2008
З 2003 року кожної третьої неділі травня в Україні відзначається День Європи. Про відзначення його у Івано-Франківську говоритимемо сьогодні, 8 травня, о 19:05 у ток-шоу "Право знати". Гостем програми буде начальник відділу міжнародних зв'язків Управління економічно-інтеграційного розвитку міськвиконкому Оксана Шийчук. Свої запитання гості студії ви зможете задати під час ефіру за телефоном (0342) 77 52 72. Запрошуємо до спілкування!
 
10 квітня говоритимемо про вибори до місцевих рад
10.04.2008
Рівно два роки тому відбулися чергові вибори до обласної і міської рад. Їхньою особливістю було запровадження нової виборчої системи – пропорційної.Про плюси і мінуси цього нововведення через призму часу говоритимемо із директором Центру політичного моніторингу Прикарпатського національного університету Василем Климончуком та директором Центру соціологічних досліджень цього ж ВУЗу Ігорем Доцяком.
Детальніше...
 
І знову про податки
19.03.2008
Гостями програми "Право знати" у четвер, 20 березня будуть заступник начальника ДПІ в Івано-Франківську Галина Гнатів та начальник відділу масово-розяснювальної роботи і звернень громадян Галина Яремкою. Тема зустрічі - компанія декларування доходів громадян-2007
 

Новини партнерів:

Завантаження ...
Реклама: | Гарри Поттер (Эмма Уотсон, Дэниэл Рэдклифф, Руперт Гринт)