This version of the page http://hpclub.com.ua/hp-club/list1.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-05-18. The original page over time could change.
Український фан-клуб Гаррі Поттера
Зробити стартовою сторінкою
Русская версия сайта
English Version of web-site
 
Ласкаво прошу до сайту Українського фан-клубу Гаррі Поттера. Сайт творений для того, щоб об'єднати шанувальників книг та фільмів "Гаррі Поттер"
Якщо ви фан книг та фільмів то обов'якзково дайте про себе знати, надіславши мені сову.
(Мою Гедвігу ви бачите справа, в неї є всі відповідні координати)
Допоможіть фан-клубу піднятися в світовому рейтингу сайтів "Гаррі Поттера"
(з вас клік в день)
Залишайте там свої коментарі до сайту

Фан-клуб
-Список фанів України
-Історія UA HPclub
-Досягнення UA HPclub
-Сувеніри UA HPclub

Наші проекти
-Массове розсилання
-Віртуальний Гогвортс
-Зустріч фан-клубу
-Знавець ГП
-Ловець ельфів

Матеріали ©
-Статті, твори

-Малюнки
-Фан-фікшн

-Відео-кліпи
-Аватарки
-Юзербари
-DVD-disk

 

  • Артем Дейкун, Artemius
  • Вікторія, ЛУНА
  • Михайло Грабовський, aRhiMag
  • Таня, Лавініель
  • ICTV
  • Кірова Катерина, ДжиннКа
  • Наконечна Вікторія, Santjaga
  • Лиходійка
  • Габриэль, Гиена Берта
  • Бродяга
  • Аврен
  • Оля, Eriol
  • Тарас, Ksardas
  • Паша,PIFer
  • Оля, Nalaio (Nao)
  • Оля,Темна
  • Діма, Hendalf
  • Синіока Галина, Stella
  • Сергій, hellveen
  • Марина, imarina
  • Кравченко Євген, Nayg
  • Марія, Feride
  • Андрей Ярмолинский,Harry James Potter
  • Юлія, Reggie86
  • Настя, Annastasya
  • Настя, Солоденька
  • Іван, Idol
  • Груць Микола, gnick1
  • Богдан, Bohdan
  • Вадім, Teodorius
Артем Дейкун, Artemius

Ранг: Адміністратор
Контакти: harrypotter2004rambler.ru, icq 290119336
Вік: 18
Місто: с.Довжик
Фото: Архів, Гаррі Поттер, CS
Кілька слів про себе: Захоплююся спортом, переглядом фільмів, комп'ютерними іграми. Люблю відпочивати на свіжому повітрі, та все ж більшу частину свого часу сиджу за комп'ютером. Навчаюсь на хімікотехнологічному факультеті НТУУ КПІ.
Гаррі Поттер: Гаррі Поттером захоплююсь з 13-ти років.
Одразу хотілося не просто захоплюватися цією "культурою", але й зробити й свій внесок. Спочатку малював комікси, а вже потім почав робити сайти.

Вікторія, ЛУНА
Контакти: Julsi2006ukr.net, icq: 324971504
Вік: 16
Місто: Львів
Фото: Луна 1, Луна 2
Кілька слів про себе: Я неформальна дівчина, погано вчилась в школі та чудово знаю Гаррі Поттера. Читала всі книги про нього. Мене можна побачити і поговорити про Поттера кожної суботи(з 17:00)та неділі(з 15:00), у Львові, в парку культури(біля літньої сцени).Вчуся в медичному коледжі "Монада", група 0ФМ-1
Гаррі Поттер:Гаррі Поттером почала захоплюватися вже давно. На теперішній час прочитала всі книжки, продивилася всі фільми, грала у всі ігри(диски з фільмами та іграми, а також всі книжки мої власні) маю багато постерів на стіні в кімнаті,статтей з журналу "Експес Cool", маю безліч наклейок в колекції, також багато фоток акторів і декілька малюнків в комп"ютерній пам"яті. Ненавиджу людей які пишуть Гаррі з однією [р], або Поттер з однією-[т].
Михайло Грабовський, aRhiMag
Контакти: 2. astarotukr.net
Вік: 17
Місто: Лемберг, Леополіс, Львів
Фото: Архімаг
Кілька слів про себе: Непосидючий хлопець, вчусь на прикладній математиці, за спеціальністю - інформатика і спеціалізацією - штучний інтелект. Люблю дикі компанії, рок-музику (стилі різноманітні, але лиш не люблю хард-кору), іграю на гітарі.... і Т. Д. і Ч. П.!!

Гаррі Поттер: Прекрасне ставлення моє до Гаррі Поттера
Люблю його за те що він у нас є,
Що не подібний нінаякого Гроттера
І що тайком вночі у Львові москалів б*є!!!!!!!!!! :)
Таня, Лавініель
Контакти: Lilu_0000mail.ru, icq 212-415-336
Вік: 14
Місто: Київ
Фото: Лавініель з мамою (Лаві праворуч)
Кілька слів про себе: а що казати? Ну я дуже захоплююсь суперницею Гаррі Поттера - Танею Гроттер, люблю їздити верхи, плавати. Обожнюю читати. Мрію поїхати до Японії. Просто не можу жити без аніме! Особливо без Хеллсінга. Весела, задумлива, чутлива, розумна... З музики люблю готичний метал та рок. Пишу розповіді.
Гаррі Поттер: а тут що писати? Я вже ним не захоплююсь, але можу сказати - це цікава, серйозна книга. Сумна, але з чудовими описами персонажів, місцевості, подій т.п. Взагалі , меня вона подобається, але я не фанатик :)
ICTV
Контакти: ictvbk.ru ICQ#243415442 тел.
Вік: 17
Місто: Львів
Фото: -
Кілька слів про себе: Люблю спілкуватись
Гаррі Поттер: Я якось прочитав пригоди Гаррі Поттера - сподобалось. Забрів на форум - сподобалось. Зараз йти н куди зв там нехочу - подоба ться там. Гп люблю напевно до к нця 7 книги любитиму
Кірова Катерина, ДжиннКа
Контакти: katuamedia-link.info
Вік: 13
Місто: Запоріжжя
Гаррі Поттер: Звичайно цікавлюсь ГП, Єммою Уотсон, люблю малювати.Зовнішність
звичайна, риже волосся, кругленьке обличчя, сірозелені очі
ГП - це супер! Обожнюю все, що з ним пов"язане! Збираю про нього інфо,
постери. Також про акторів з ГП, особливо Ємму Уотсон. Перечитала багато
раз всі книжки. Чекаю нестерпно вихіда останньої книги. З одного боку
радісно, а з іншого сумно назавжди розлучатися з цією магічною казкою))
Наконечна Вікторія, Santjaga
Контакти: santjaga86list.ru
Вік: 20
Місто: Львів
Фото: -
Кілька слів про себе:Навчюся на біологічному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка. Люблю прогулянки на природі, спорт (особливо футбол), і спостерігати як брат проходить стелси та стратегії . Сама люблю поганяти вантажівку чи м'яч :).
Гаррі Поттер: Гаррі Поттером захоплююся з 15 чи 16 років. Класно поринути у світ, де магія звична справа...
Лиходійка
Контакти: luxodijkaukr.net; icq: 225-354-520
Вік: 16
Місто: Полтава
Фото: -
Кілька слів про себе: Вивчаю англійську та німецьку мови, обожнюю український рок та укр. літературу (Особливо Л.Дереша)
Гаррі Поттер: Гаррі Поттером захоплююся з 14 років. Перечитала всі книжки та передивилася кіно (яке, чесно кажучи, не дуже вразило)
Габриэль, Гиена Берта
Контакти: icq:214090517; e-mail: hyena_laughsonline.ua
Вік: 16
Місто: Київ
Фото: Гієна №1
Кілька слів про себе: Художник, психопат (не шучу, у меня есть справка), девушка (на это тоже). Обожаю: гиен, собак (кобелей, больший и мощьных^_^), кенгуру, драконов, кофе, сигареты "Luky Strike" и мини-сигары "Captain Black" шокладный, свои берцы, музыку (в часности Folk Metal, Black Metal и Melodic Death Metal, но могу послушать и джаз, латино, классику), Гарри Поттера (книгу, а не самого Гарека XD), холодное молоко, пиво, квас, жаренные свинные рёбра в меду, природу (особенно леса, поля), мультипликацию. Желающим посмотреть мои худ. работы - www.infostore.org/user/Spotted_Hyena
Гаррі Поттер: Не смотрите так на крест у меня на шее - я его до Поттера носила))) Так что, мамы, ваши дети могут и не быть похожими на меня) А вообще я Гарепоттыром серьёзно начала увлекаться с 2003-го года, когда мне родители подарили набор книг про юного волшебника. За две недели каникул проглотила все 4 части. Но моё самое первое знакомство с миром Ролинг было тогда, когда выпустили первую игру (которую я люблю больше чем все что после 3 - вторая тож пелоха).
Бродяга
Контакти: pashkamailinbox.ru
Вік: 15
Місто: Харків
Фото: -
Кілька слів про себе: Я навчаюсь, займався великим тенісом, обожнюю лазити у всесвітній павутині, інше ви можете дізнатися при спілкуванні =)
Гаррі Поттер: Гаррі Поттером захоплююсь з 11 років (вже 4 роки). велика колекція з ГП, починаючи з DVD та книг до колеція інфи та наклейок. Не уявляю життя без світу Гаррі Поттера.
Арвен
Контакти: bmykytyukgmail.com
Місто: Львів
Фото: Арвен
Кілька слів про себе: Живу у Львові. Обожнюю Гаррі Поттера. Сама пишу книжки, вірші на сумні теми. нерозділену любов та фентезі. Повністю не довіряю нікому, не боюся образ та приниження. Гордо ступаю у бій з ворогом та життям, з якого виходжу переможцем! Знаю, що таке біль та зло, знаю, що означає втратити друга та його зрада... Найбільше боюся неволі та клітки! Люблю прогулюватися зимовим лісом в товаристві плеєра та собаки, обожнюю небезпеку, не маю кордонів! Слухаю рок! Патріотка1 Неймовірно люблю бити москалів! СЛАВА УКРАЇНІ!!!!=)))
Гаррі Поттер: - це книжка, яка дала мені новий погляд на життя, нових друзів те нову "мене"! респект Артему за цей чудовий форум!!!
Оля, Eriol
Контакти: Eriol2006yandex.ru
Вік: 14
Місто Львів
Фото: -
Кілька слів про себе: Вчуся в 54. Недуже добре. Читаю Гаррі Поттера. Слухаю музику майже всю крім російської.
Також граю на піаніно. Ходжу в ШАГ, читаю журнал Chip.
Гаррі Поттер: Просто клас. Без коментарів
Тарас, Ksardas
Контакти: Roonyamail.ru
Вік: 15 років
Місто: Львів
Фото: Ksardas
Кілька слів про себе: Фан REAL MADRID з 7 років,вчусь у 10 класі, люблю грати у футбол, комп'ютерні ігри(FIFA, Gothic, LOTR-war of the ring...)
Гаррі Поттер: читаю з моменту появи, до ГП не вважав, що книжка може так
захоплювати
Паша,PIFer
Контакти: mail: piferyandex.ru ,icq-228476221
Вік: 18
Місто: Київ
Фото: -
Кілька слів про себе: Захоплююся технікою особливо автомобільчиками, ну і тим, шо здаеться мені цікавим... =) В музиці перевагу віддаю Rock'n'Roll'у, але і інші стилі не лишаю без уваги (шанувальник Океану Ельзи).
Гаррі Поттер: Книжки, які не лишать байдужими більшість людей, і принусуть купу емоцій і думок :) Відволіче від буденності, і дасть повід розгулятись вашій уяві;)
Оля, Nalaio (Nao)
Контакти: icq- 260-937-733
Вік: 15
Місто: Київ
Фото: -
Кілька слів про себе: Проста киянка. Маю різноманітні смаки та захоплення. Обожнюю слухати музику (Nightwish, The Queen, The Rasmus, Юту, Арию, ТАТУ, Другу Ріку, ОЕ та ін.)читати книжки (але останнім часом не знаходжу на це часу). Люблю свою державу, інколи мене називають патріоткою. Обожнюю прогулянки на свіжому повітрі. Навчаюсь в Авіакосмічному ліцеї НАУ.
Гаррі Поттер: У світі Гаррі Поттера вже 3 роки. Знаю у цьому світі кожну дрібничку. Люблю читати ГП-фанфи, робити/перегладати кліпи про ГП. Не вважаю ГП дитячим захопленням, думаю, що кожен має вірити в чудеса.
Оля,Темна
Контакти: icq - 338653984.
Вік: 15
Місто: Чернівці
Фото: Темна
Кілька слів про себе: Неформалка та скажена меломанка.Обожнюю Псіхею.Пишу вірші та твори.Люблю чорних котів. Люблю темних янголів. "Я - панк по своїй природі.
Я сама по себе, я не большинство.
Я не согласна по своей породе.
Что посеешь то и пожнешь.
Я типичная особь человеческой расы.
Я всегда рядом пока ты живешь.
Потом ты сдохнешь, я буду стоять улыбаться"
Гаррі Поттер: Дуже подоба ться книги про ГП адже читаючи х забува ш про "злих тварей" та про буденний одноман тний св т.
Діма, Hendalf
Контакти: hendalfnm.ru
Вік: 16
Місто: Львів
Фото-
Кілька слів про себе: Вчуся в 11 класі. Записався на курси в Політехніку (хочу поступити на Компютерну інженерію). Цікавлюсь Фентезі.
Гаррі Поттер: Він допомагає мені переживати сладні моменти життя, І я за це вдячний Дж.К.Ролінг. Знетерпінням чекаю 7-ї книги та 5-го фільму.
Синіока Галина, Stella
Контакти: crevanlist.ru , icq 212246397
Вік: 19
Місто: Львів
Фото: -
Кілька слів про себе: Вчуся на біологічному факультеті (4 курс), в одній груп з Сантьягою. Захоплююся середньовіччям, отрутами та музикою. Граю в "Що?Де?Коли?", секретар Львівсько обласної ліги інтелектуальної творчості , сподіваюсь скоро кваліфікуватися на суддю.
Гаррі Поттер: це МАГ Я. Не нудотно-правильна, як у "Володар перснів". Не болісно-еротична, як у "Відьмаку". Не брудно-запилюжена, як у "Дозорах". А тому - справжня. Тільки не треба боятися простягнути руку з паличкою сказати "Алогомора!"
Сергій, hellveen
Контакти: hellveenmail.ru, http://hellveen.googlepages.com
Вік: 17 років
Місто: Мукачево.
Фото: Скоро буде:)
Кілька слів про себе: Навчаюсь на географічному факультеті Ужгородського національного університета. Люблю спілкуватись, знайомитись з новими друзями, фотографувати, подорожувати. Обожнюю інтернет, цікаві сайти, форуми. Мрію створити свій сайт (вже майже готовий) та об"єднати Україну (детальніше на http://hellveen.googlepages.com/together )/ Шалений патріот України та її національних інтересів. Люблю читати цікаву літературу і слухати музику (абсолютно всі напрями). Сам пишу трохи.:)
Гаррі Поттер: Гаррі Поттером захоплююсь з 11 років, збираю всіляку інфу про нього (вже нема де складувати), з нетерпінням чекаю кожного нового фільму чи книги. Планую коли-небудь закінчити свій фан-фік: тиц. Дуже радий за такий чудовий сайт, як наш.
Марина, imarina
Контакти: marinaissrambler.ru
Вік
: 17
Місто: Київ
Фото: imarina
Кілька слів про себе: Недавно переехала в Киев. Раньше жила в России, но потянула к родной земле. Учусь в КПИ на 1 курсе. Увлекаюсь ГП с 11 лет. Первая
прочитанная книга была Узник Азбакана. Первые две так и не прочитала,
все руки не доходят, да и после просмотра фильма читать не интересно. В
прошлом году ездила в Англию. Специально чтобы посетить замки, в которых
проходили съемки фильмов. Была там в июле, когда вышла 6 книга. Прочла
ее, единственную на родном языке, за 4 месяца (долго, но вдумчиво).
Любимый герой Северус Снейп... Ну, естественно и Алан Рикман который его
играет, прекрасно прочувствовав персонаж, заработал мою симпатию.
Гаррі Поттер: Ничего нового не скажу, я не Роулинг.
Кравченко Євген, Nayg
Контакти: Trust_No_Oneukr.net ; icq: 324788847.
Вік: 18 років
Місто: Київ.
Фото: -
Кілька слів про себе: Навіть не знаю з чого розпочати. Вчуся на другому курсі НАУ, обожнюю стару, добру музику. Таку як Чайф, Пикник, Наутилус Помпилиус, Сплин... Хворію літературою. Починав з фентезі та казок, а зараз перейшов більш на містику. Приймав участь у таких літ. заходах як ПОРТАЛ, Еврокон. Захоплююсь вивченням різних містичних подій у нашому житті, так вивчаю самостійно психологію та етику людини. Взагалі не люблю себе PRити, так шо стукайтесь до АСІ, там й побалакаємо.
Гаррі Поттер: Почав захопленя ГП, після перегляду 2гого фільму. Потім почав листуватися з Еммою Уотсон. Завдяки муз. каналу М1, дізнався про фан клуб, і зразуж прийшов сюди.
Марія, Feride

Контакти: marisyjgmail.com icq: 431612015
Вік: 18
Місто: Київ
Фото: ось
Кілька слів про себе: Мій характер може бути дуже різним. Я спокійна, врівноважена, але водночас дуже імпульсивна, емоційна і самокритична. З 8 років професійно займаюся музикою. Граю на віолончелі і фортепіано. Мета мого життя – самовдосконалення.Хоббі: писати музику та збирати фільми Джекі Чана.Слухаю: Blackmore`s Night, Secret Garden, Apocaliptica, Dido, Enya, Gregorian. Але взагалі-то я меломанка.
Гаррі Поттер: У 2002 році в липні, за декілька днів до свого дня народження, подивилася перший фільм і одразу попросила подарувати мені книжки. За 5 днів ковтнула 4 книги. І ось до сьогоднішнього дня інтерес до нього не зник. Маю 4 перші томи «Росменівського» перекладу, а 5-й і 6-й придбала вже українською, бо наша рідна мова найкраща.

Андрей Ярмолинский,Harry James Potter

Контакти: NightBLOOMbigmir.net ,icq475512278
Вік: 13
Місто: Киев
Фото: -
Кілька слів про себе: Весёлый,общительный,спортивный и умный,ну и красивый конечно же:-))
Гаррі Поттер: читал как только появился в мире,на английском и русском,обожаю эту историю и считаю её действия вполне реальными.

Юлія, Reggie86
Контакти: reggie86mail.ru, icq 449272315
Вік: 15
Місто: Луцьк
Фото: -
Кілька слів про себе: Вчуся в 21 гімназії. Минулого року закінчила муз. школу по класу фортепіано. Люблю читати, особливо фантастику і детективи. Найбільше подобаються Жуль Верн та Айзек Азімов. З музики слухаю абсолютно все, особливо поважаю Океан Ельзи та The Rasmus. Не терплю тільки дешеву російську попсу. Трохи цікавлюся соціонікою (галузь соціальної психології) і іноді граю в шахи. Ну це, мабуть, і все.
Гаррі Поттер: Цікава, серйозна і водночас весела книга. Перший раз пробувала читати „Філософський камінь” десь класі в п'ятому, як і всі. Мені він не сподобався, і я на це діло забила. А потім, десь через кілька років, я випадково бачила фільм. Після того прочитала всі книги – вони тоді вже повиходили українською. Тепер не знаю, як колись мені ця книжка могла не подобатись.
Настя, Annastasya
Контакти: annastasiiia@rambler.ru, icq 493368529
Вік: 16
Місто: Червоноград
Фото: 1, 2, 3
Кілька слів про себе: Я вчусь в школі в 11 класі. Займаюся сучасними танцями, закінчила муз. школу. Непогано малюю картини, особливо пейзажі))) Люблю слухати музику- різну. В майбутньому буду психологом))) Дуже люблю тварин, особливо собак)))
Гаррі Поттер: Гарріком захоплююся років з 12... Першою я прочитала другу книгу, як не дивно, але мені вона сподобалася, хоть все булу запутано... Тоді прочитала першу)) а скороі третя вийшла. Післе перегляду фільму, я серьйозно захопилася Гарріком. В мене ціла куча інфи про нього. Давно шукала нормальний сайт про нього і от знайшла)))
Настя, Солоденька
Контакти: -
Вік: 17
Місто: Київ
Фото: фото 1, фото 2
Кілька слів про себе: Я весела, люблю поприкалуватися та по-доброму "познущатися" з людей. Не люблю коли роблять те, що мені не до вподоби. Я не егоїстка, але люблю бути в центрі уваги. Не люблю сваритися, але доводиться дуже часто. Вчитись теж не люблю, я б все життя
гуляла і відпочивала - на дискотечці чи десь просто пошвендяти. Обожнюю солодке та маленьких діточок - коли вони сплять. Не поважаю людей, що вихваляються, брешуть і пи...ть за спиною.От і все! P.S.: мій улюблений колір - рожевий)))
Гаррі Поттер: Не пам"ятаю коли почала захоплюватися ГП та і впринципі це не важливо. Мені це цікаво і це головне. Книжки ГП одні з небагатьох які я прочитала повністю))) Роулінг фантазерка ще та, і думаю вона порадує нас ще багатенько раз!!!
Іван, Idol
Контакти: I_d_O_L@bigmir.net ; icq 271001107
Вік: 16
Місто: Київ
Фото: -
Кілька слів про себе: Захоплююся майже усім, чим можна захоплюватись: шахами, баскетболом, комп. іграми, фільмами(у домашньому кінотеатрі [і не тільки у домашньому]); прогулююся з товаришами по вулицях Києва, та іноді й інших міст(вже не пішки). По матаматиці маю високий бал, що мені в собі й подобається, але подобається не лише це, але й усе інше (не лише в шкільному плані) =).
Також розвиваю себе в культурному житті: ходжу в театри, в музеї і т.д. Іноді пишу вірші. Захоплююся клубною музикою, обов'язково слухаю Kiss Fm (радіо №1 в Україні http://www.kissfm.ua/v2/ ) Рок не слухаю...
Гаррі Поттер: Гаррі Поттер - це супер людина, Деніел Редкліф - супер [вже не] дитина, Можу дивитися фільми сто раз, Не набридне він ні на раз...
Перечитав всі книги крім 7-ої на укр. і рос. мовах. Буду читати їх раз за разом.
Для мене його пригоди не закінчаться ніколи... =)
Груць Микола, gnick1
Контакти: gnick1@rambler.ru Тернопіль
Вік: 14
Місто: Тернопіль
Фото: Фото1
Кілька слів про себе: Я ОСОБЛИВИ, ПРОСТО ГЕНІЙ.... і трішки СКАЖЕНИЙ!!!
Гаррі Поттер: Це просто.... НЕ МАЄ СЛІВ!!!!
Богдан, Bohdan
Контакти: Bohdan_92@mail.ru
Село: Бобли
Вік: 15 рокiв
Фото: -
Про себе: Люблю читати книжки, особливо дефективи.
Гаррі Поттер: Гаррi Поттера почав читати з 11 рокiв з цiкавостi. З того часу прочитав всi книжки ? подивився всi фiльми.
Вадім, Teodorius
Контакти: teodorius777@rambler.ru
Вік: 15
Місто: Київ
Фото: -
Кілька слів про себе: Полюбляю таємниці. Вважаю, що вони формуюють наше життя. Навчаюсь
добре. Читаю багато книг. Серед них виділяю два улюбленних жанри:
фентезі і детективи. Маю багатьох друзів, люблю жарти, часом серйозний,
часом легкомисленний. Thats all.
Гаррі Поттер: Тітонька купила мені другу книгу, коли мені було...еее...десь 11-12 років. Прочитав і понеслося)) Спочатку просто насолоджувався книгами і
історіями, а після шостої книги почав все досліджувати, висувати власні
теорії і писати фанфіки. Вважаю, що світ, вигаданий Ролінг- це
сукупність всього того, чого не вистачає нам, маглам. Там є справжня
дружба, кохання, справедливість і магія. Гогвортс- це наш дім, де нам є
місце.
 
 
 
 
   
   
   
Увага! Всі права сайту захищені в суді Візингамот.
Той, хто буде копіювати інформацію на інші сторінки,
без вказівки інформації, буде покараний до 3-х років
заточення у в'язниці Азкабан.
дизайн та кодування сайта: Артем Дейкун.
www.hpclub.com.ua© (2005-2007)