This version of the page http://hpclub.com.ua/a-sept.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-05-18. The original page over time could change.
Гаррі Поттер - Український фан-клуб ГП. ::: Книги Фільми Ігри Фан-клуб !!!!

Новини, Вересень

Роулінг відчиняє двері!!!

автор Артеміус
джерело: Дж.К.Р.
29.09.2006

Аааааа... В світі паніка. Джоан Роулінг не тільки цікаво оновила сайт в розділах але й ВІДЧИНИЛА ДВЕРІ !!! Якщо ви хоч раз бували на сайті www.jkrowling.com, то розумієте причину радості. Завжди на дверях висить табличка "Не турбувати" і двері не відчиняються. Але надзвичайно рідко на деякий час двері відчиняються і Роулінг повідає нам якусь таємницю. Минулого разу двері відчинилися і фани могли прочитати декілька абзаців 6-ї книги (за рік до її публікації). Можливо цього року саме ви повідаєте таємницю (але для цього потрібно в кімнаті розгадати секрет)

Пам'яті Річарда Гаріса

автор Артеміус
джерело: BBC
29.09.2006

Буде спорудженний пам'ятник Річарду Гарісу-що помер 25 жовтня. Видатний актор, який зіграв в 70-ти фільмах, продюсував, був режисером і навіть сценаристом. А видатніший він для нас тим, що став першим Альбусом Дамблодором. Ми знаємо, що вже в Потаємній Кімнаті Річард Гаріс себе погано почував і в багатьох сценах його замінював дублер.
Отже пам'ятник буде зведений цими вихідними. Сподіваюся, що незабаром ми покажемо вам фото.

На сайті створена галерея фотографій з Ордена феніксу (8 фото)

автор Артеміус
джерело: Укр фан-клуб ГП ;)
29.09.2006

Вашій увазі всі офіційні фото, що на даний момент маємо зі зйомок фільму Гаррі Поттер та Орден Феніксу. Фото відмінної якось розміром 2100*1398, розміром до 1 мб.

  • Дурслі (Петунья, Вернон, Дадлі)
  • Гаррі Поттер спасається від дементорів
  • Луна Лавгуд (нова акторка)
  • Гаррі Поттер
  • Звільнення з посади Трелоні (на фото Амбрідж, Трелоні, МакГонагал)
  • Армія Дамблдора (15 членів)
  • Рон, Гаррі, Герміона
  • Долорес Амбрідж за своїм робочім місцем
Шквал перших фото з ГП та ОФ

автор Бродяга, редактор Артеміус
джерело: HPFZ
25.09.2006

іНевже ми дочекалися! Warner Bros нарешті опублікував перші офіційьні фотографії з "Ордену" показавши на першому скріну Гаррі який обороняється від Дементора на початку фільму , на другому скріну зображена сцена вигнання професора Трелоні з Гогвортсу. Побачити ці фото можно тут: форум

Додаток 26.09.2006: Warner Bros не перестає нас радувати. Сьогодні з"явились нові високоякісні скіни з довгоочіканого " Ордена". На нових фото ви побачите Армію Дамблдора, Кабінет прфесора Амбрідж та наше улюблене тріо. Ще ви побачите вчорашні фото у високій якості. Дивіться! фото

З"явилися нові фото зі зйомок. Ми уперше можемо побачити Хогсмід так як він буде виглядати у п"ятому фільмі, а точніше як він будуеться на знімальному майданчику фото

Щойно з"явилася новє фото Єванни Лінч ( Луни Лавгуд) з п"ятого фільму. Сподіваюсь вам сподобається: фото

Найкращі актори

автор Бродяга, редактор Артеміус
джерело: Veritaserum
25.09.2006

Ден та Ємма найкращі актори, так вважаємо не тільки ми, так вважае журнал XPress Magazine який їх називає найкращими акторами другий рік поспіль!
Переглянути скан журналу можна за наступною адресою: http://www.veritaserum.com