This version of the page http://mtv.ua/music/artists/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-05-17. The original page over time could change.
Музиканти • MTV.ua — Музичне Телебачення в Українi

Музиканти за алфавiтом

A Б В Г Д Е Ж З I Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Усi музиканти

MTV-Шоу

Вандершоузен

Пам’ятаєте, як багато років тому ви любили ранкові дитячі передачі? З яким нетерпінням чекали їх біля своїх телевізорів?.. Вони повертаються!!! Але такими, які не наснилися б вам навіть у найжахливіших снах!

Геть зі сцени

Молоді та не зовсім відомі гурти готові позмагатися та пройти випробування, аби отримати визнання зірок

ТРЕТІЙ ЗАЙВИЙ

Це скандал. Це конкуренція. Цьому немає виправдання. Шоу «Третій зайвий» - боротьба за кохання без правил і обмежень!

Дорогами життя

Нові пригоди і виклики чекають героїв, які готові на все, аби досягнути бажаної мети – кінця маршруту.

Екс-Ефект

Шоу про розбиті серця та збережені стосунки

ПОКЛИК СЛАВИ

Стрибки на батуті, змагання, хто швидше з’їсть 17 бананів, метання яєць на дальність і багато-багато іншого – це ще неповний перелік того, що доведеться побачити здивованому глядачеві. Дійсно, цим відчайдушним хлопцям усе під силу!

Хата

Тільки не лопніть від заздрощів, бо зараз ви побачите, як живуть найпопулярніші зірки світового музичного Олімпу. Розкішні апартаменти, коштовні дрібнички, найсучасніші джакузі, шалені тачки – все це вони продемонструють спеціально для вас протягом півгодинного шоу.

ДЕНСЛАЙФ

Яким бачать світ ті, хто не уявляє життя без танцю? Дженіфер Лопес, виконавчий продюсер проекту, намагається показати глядачеві відносини у світі професійних танцюристів, які намагаються зробити кар’єру у Голівуді в атмосфері найжорстокішої конкуренції.

Віва Ла Бам

Доба за добою камери стежать за тим, що Бам Марджера витворяє вдома, як поводиться з батьками, що вигадує для того, щоб розвеселити друзів та кохану дівчину. Для нього не існує правил, крім одного – «я живу для того, щоб розважатися». Отже, ласкаво просимо у гості до Бама Марджери!

Зроблено

У вас коли-небудь виникали мрії стати дайвером? Парашутистом? Кулінаром? Сказане – зроблене.Наша програма доведе, що немає межи вдосконаленню.

Музиканти

Iнформацiя з'явиться найближчим часом