This version of the page http://hpclub.com.ua/a-sept2.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-05-16. The original page over time could change.
Український фан-клуб Гаррі Поттера, Гарри Поттер, Harry Potter
Зробити стартовою сторінкою
Русская версия сайта
English Version of web-site
- Про фан-клуб
- Додати анкету
- Реєстрація на форумі, чаті
- Сувеніри
- Допомога
- Запис на прем'єру
 
Ласкаво прошу до сайту Українського фан-клубу Гаррі Поттера. Сайт творений для того, щоб об'єднати шанувальників книг та фільмів "Гаррі Поттер"
Якщо ви фан книг та фільмів то обов'якзково дайте про себе знати, надіславши мені сову.
(Мою Гедвігу ви бачите справа, в неї є всі відповідні координати)
 
 





Фан-клубу 2 роки UA HPclub!!!!

Фан-клубу 2 роки UA HPclub
Автор статті: Artemius
29.09.2007

Ура-Ура-Ура!!!
Сьогодні виповнилося рівно два роки з того часу, як був зареєстрований перший користувач на форумі www.hpclub.com.ua/forumhp

Вітання з Днем Народження:
http://www.hpclub.com.ua/forumhp/index.php?showtopic=5237

Перше лого форуму:

Презентація книги Гаррі Поттер та Смертельні Реліквії

Презентація книги Гаррі Поттер та Смертельні Реліквії
Автор статті: Artemius
25.09.2007

Сьогодні, в Українському Домі о 16:30 відбулася презентація книги "Гаррі Поттер та Смертельні реліквії".
А-Ба-Ба-Га-Ла-Ма-Га зробила всі фанам книг про Гаррі Поттера справжнє свято з виставою та подарунками.
Фото з презентації вже скоро можна буде побачити в нашій галереї.

Видавництво ще не збирається прощатися з пригодами Гаррі Поттера і вже скоро новим проектом буде - запис аудіокниг та публікація "Квідич крізь Віки" та "Магічні істоти та де їх шукати".

На прочитання книги всім дається тиждень, а тоді ми переносимо з запароленого розділу про обговорення ГП7 всі теми до загального форуму.

Конкурс знавців ГП

Конкурс знавців ГП
Автор статті: S@juka
22.09.2007

По численним проханням та взагалі для повернення до старих добрих традицій, цього тижня буде відновлено конкурс знавців книг та фільмів про Гаррі Поттера на UAhpclub. Як і раніше, конкурс буде проходити в чаті.

http://hpclub.com.ua/chat/flashchat.php
Для того, щоб зайти в чат, потрібно зареєструватися на форумі. І для входу в чат використовувати логін (не ім'я) та пароль.

Всіх бажаючих запрошуємо в неділю 23 вересня о 18:00 в той таки чат. Сподіваємося на вашу активність.

Конференція ГП на ТВ

Конференція
Автор статті: Artemius
20.09.2007

Сьогодні по таким каналам, як 1+1, 5, Новий,24, а особливо ТОНІС, та СІТІ можна буде побачити репортаж про прес-конференцію.
Телеканал СІТІ побував у видавництві АБАГАЛАМАГА, інтерв"ю з Малковичем та Artemius'ом.

Нагадую, що презентація книги відбудеться 25-го вересня.
Ваші увазі повна обкладиннка ГП7.

1023*683 pixels 955 КБ
3450*2502 pixels 5.73 МБ
При покупці обов"язково звертайте увагу на наявність ліцейнзійної наклейку-галограми "АБАБАГАЛАМАГА" !
Обговорення прес-конференції на форумі

Стаття в Cool Експрес

Стаття в Cool Експрес
Автор статті: Artemius
18.09.2007

В черговий раз видавництво "Експрес" цікавиться новинами світу Гаррі Поттера, і, як завжди, фан-клуб Гаррі Поттера (UA HPclub) не стоїть осторонь.
Цікаву статтю можна було спостерігати в останньому літньому номері, що потрапила до моєї пошти лише сьогодні.

Автором статті "Ласкаво просимо до Товариства Поттероголіків" є Марічка Яворницька. На мою думку, це - найкраща друкована в прессі стаття про Гаррі Поттера.
Калоритності тексту надало те, що Марічка дійсно є фанаткою книг про Гаррі Поттера.

В написанні статті допомагали: учасниця нашого фан-клубу
GiPiNiTi (в статті - Євгенія Процька) та я (в статті - Артем Дейкун).

Дуже приємно, що в статті згадується не лише адреса нашого сайту, але й посилання на наших сайтів-партнерів potterrus.hpn.ru, www.orden-feniksa.org.ru www.snapetales.com, www.grimmauldplace.ru

 

Гаррі Поттер: фільм шостий

Гаррі Поттер: фільм шостий
Автор статті:S@juka
17.09.2007

Цими днями команда творців фільмів про Гаррі Поттера знову береться за роботу. Починаються зйомки чергового, вже шостого фільму - "Гаррі Поттер та Напівкровний Принц".

Режисером картини виступить знайомий фанам Девід Єйтс, котрий працював над "Орденом Фенікса". Незмінними залишаться і більшість акторів. Зокрема головна трійця - Ден Редкліф, Емма Вотсон та Руперт Грінт, які завершили позапоттерські проекти і вже підписали контракти на зйомки у всіх семи фільмах, звичайно ж засвітяться у "Напівкровному Принці". Проте не з усіма акторами все так ясно. До того ж у шостій частині поттеріани з"являється чимало нових персонажів (міністр Скрімджер, професор Слизоріг) та забутих у фільмі старих (наприклад Нарциса Мелфой, яка так і не була втиснута у четвертий фільм).

На ролі Лаванди Браун та Тома Редла (юного Волдеморта) влітку в Британії проводилися відкриті кастинги. Покищо остаточні кандидатури вибраних акторів не розголошуються. Щодо кандидатури Тома Редла ситуація була особливо загострена, адже фани по всьому світу почали оформлення петицій, щоб залишити актора, що грав Тома у "Таємній кімнаті" Коламбуса. Напевно, нічого вони не добилися... Крім того, як повідомив нещодавно Деніель Редкліф, вибрано і актора, що зіграє Горація Слизорога, проте кіношний ГП відмовився назвати ім"я поповнення в команду. Одначе, поки писалася ця стаття, стало відомо, що місце нового професора Настійок займе Джим Бродбент (фотка вже в Галереї).

Чутки навколо нових акторів у поттеріані накочуються хвилями вже кілька місяців, але покищо тільки одна з них (саме про Слизорога) закінчилася офіційним підтвердженням.

Також тривогу серед поттероманів викликали попередні заяви режисера Єйтса про можливість вирізати з фільму чимало сцен. Зокрема, під підозрою існування на екрані нового міністра магії, адже основна увага буде приділена спогадам про життя Волдеморта та подіям у школі.

Визначена вже попередня дата виходу фільму у США. Це має статися 21 листопада 2008 року. Це безперечно вдаліша дата, ніж дісталася "Ордену Фенікса", адже влітку цікавість до фільмів традиційно невисока. Якщо зважити, що неофіційно робота над шостим фільмом почалася ще взимку (ми писали про роботу художника по декораціям, який вже створив у своїй уяві сцену на Астрономічній вежі), то строки до листопада наступного року видаються досить реальними.

В одному з останніх інтерв"ю Ден Редкліф зазначив, що команда, яка працюватиме над "Гаррі Поттер та Напівкровний Принц", настроєна зробити цей фільм найкращим з усіх знятих, а він сам особисто буде викладатися для цього на повну. Щож, нам залишається тільки чекати перших вісточок зі знімального майданчика..

Гогвортс. Третій рік

Гогвортс. Третій рік
Автор статті: Artemius
17.09.2007

Третій рік підряд, разом з навчальним роком стартує наш проект - Гогвортс, що є невід'ємною частиною нашого сайту.

Зміст лекцій є дуже цікавий і пізнавальний. Основна частина матеріалів базуються на реальних науках, таких як історія, астрономія, біологія, географія, математика, філософія, соціологія, що викладено в ігровій формі, тому час проведений на лекціях ніколи не буде марним.

Вітаємо нових та старих викладачів школи, що в котрий раз добровільно беруться за цю нелегку роботу - написання лекцій: Stella, Міна, Blonde, S@juka, Квітка, Cleopatra, Avail, Gothica, Gekata, Nalaio, Captain Lee, Гермі.

Сортувальний капелюх все ще може відсортувати вас на факультет, але вам доведеться наздоганяти своїх однакласників.

Та навіть, якщо у вас немає часу постійно слідкувати за Гогвортсом, то коли є час, не відмовте собі у задоволенні і почитайте Бібліотеку з архівом попередніх лекцій.

Відродження чату

Відродження чату
Автор статті: Artemius
16.09.2007

До відома любителів он-лайн спілкування в чатах.
Сьогодні ввечері в чаті був аншлаг, тому ми домовилися зробити традицію - зустрічатися щовечора після важкого дня і обговорювати свої справи :)
Запрошуються всі. Щоб зайти до чату, ви маєте бути попередньо зареєстровані на форумі, і для входу використувувати такий самий логін та пароль.

Краще всього ча працює в Internet Explorer. Якщо ви не можете зайти до чату, то переконайтеся, що у вас встановлений flash player. Безкоштовно його завантажити можна з сайту Adobe.

Приємного спілкування.
P.S. Якщо виникатумуть питання, звертайтеся як завжди до мене на мейл чи icq.

Презентація книги

Презентація книги
Автор статті: Artemius
3.09.2007

Вітаю! Став відомий точний день та час презентації книги "Harry Potter and Deathly Hallows" українською.
Це відбудеться опівночі з 28 на 29 вересня в Українському домі.
Назва книги українською: "ГП і Смертельні реліквії"

Владислав Єрко: «Я малюю для себе, але маленького»

Владислав Єрко: «Я малюю для себе, але маленького»
Автор статті: Norbie
2.09.2007

Владислав Єрко – всесвітньовідомий художник-ілюстратор, який живе і працює в Києві. Недарма він отримав титул «Людина книги»
на московській виставці «Нон-Фікшн» у 2003 році. Дитячі книжки
«А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-Ги» в оформленні Єрко регулярно отримують всеукраїнські та міжнародні призи.

Ілюстрування творів Карлоса Кастанеди та Пауло Коельо (видавництво «Софія») вже відносять до класики жанру. Про нього кажуть: «художник зі своїм Всесвітом» або «ілюстратор від Бога та без диплома»… (взято зі статті газети "Поліграф")

Обкладинки до українського перекладу Гаррі Поттера визнані кращими не тільки у нас а й за теренами України.
Джоан Роулінг же не приховує, що ілюстрації Владислава до книг про Гаррі Поттера- для неї найкращі, тому на робочому столі пані Роулінг можна побачити саме український варіант книги, як прикрасу.

Владислав Єрко є моїм улюбленим ілюстратором, адже мені довелося побачити його роботи на ранніх курсах, вони були найкраші з усіх.
Я зараз вчуся на другому курсі ВПІ кафедра Графіки і з нетерпінням чекаю коли майстер української обкладинки знов прийде до нас у гості з лекцією (нагадаю, що перший раз це було 13 лютого 2007 року).

Інтервью з Владиславом Єрком дивіться у розділі "Новини" на форумі


 
 
 
 
   
   
   
Увага! Всі права сайту захищені в суді Візингамот.
Той, хто буде копіювати інформацію на інші сторінки,
без вказівки інформації, буде покараний до 3-х років
заточення у в'язниці Азкабан.
дизайн та кодування сайта: Артем Дейкун.
www.hpclub.com.ua© (2005-2007)