This version of the page http://korrespondent.net/books/431235 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-05-05. The original page over time could change.
Корреспондент » Книги
bigmir)net  Почта   Поиск:        
По-русски Українською
 Вход   Регистрация
Корреспондент рекомендует

Мідний король

Жанр: Фэнтези

Якщо ти — річ, і тебе кидають за борт як непотріб, — що ро­бити? Змиритися та піти на дно? Або ж все-таки виплисти, вижити, пройти крізь безліч випробувань та небезпечних пригод? Чи можна пізнати цей світ, чи можна знайти в ньому друзів та кохання? Чи допоможе тобі в цьому книга, написана чоловіком на ім'я Варан (ті хто добре знайомий з творчістю Дяченків, одразу здогадаються, про кого йде мова). І головне — яку ціну варто заплатити Мідному королю, щоб самому стати володарем?

Новий роман-фентезі Марини та Сергія Дяченків «Мідний король» — це нова грань їх творчості, епічна сага, сповнена битв, блукань і, головне, пошуків сенсу життя. Зауважимо, що роман спочатку виходить друком українською мовою.

Комментариев (0)
Добавить 
Добавьте ваш комментарий
Сменить картинку
Если вы не видите картинку с контрольными символами, это означает, что в вашем браузере отключена поддержка графики. Включите ее и перегрузите страницу.

Комментариев нет

Погода
 
Валюта:
  1USD  5.05     1EUR 7.85

UkrJob - VIP Вакансии

Шелл Ритейл Украина
Концерн «Ройял Датч Шелл» («Шелл») является одним из мировых лидеров в сфере ...
Grey Group
Grey Group is a communication agency which was founded in 1917 in USA. The ...
InterObject
InterObject is a leading developer of mobile and embedded multimedia and ...
Winner Imports Uktaine LTD
Компанiя "Вiннер Імпортс Україна" - офіційний iмпортер і ...