This version of the page http://korrespondent.net/books/406726 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-05-05. The original page over time could change.
Корреспондент » Книги
bigmir)net  Почта   Поиск:        
По-русски Українською
 Вход   Регистрация
Корреспондент рекомендует

Андріївський узвіз

Автор: Володимир Діброва
Жанр: Приключения

На початку твору його головний герой, потрапивши на свято міста, піднімається Андріївським узвозом. Там він опиняється в критичній ситуації, непритомніє і ніби подорожує в бік дитинства. Він робить п'ять зупинок у ключових моментах свого життя, де ще раз переживає кохання й хворобу, стає свідком суспільних змін, просувається по службі, робить ті самі помилки й перші дитячі кроки у пізнанні світу. Цього разу він бачить та розуміє все, але нічого не може змінити. А ще він дізнається, що в його житті була таємниця, про яку він, виявляється, знав, починаючи із п'яти років. Ця таємниця ніколи не залишала його, особливо в ситуаціях небезпеки та скрути.

Події цієї подорожі охоплюють 1948—2002 роки й відбуваються на тлі Андріївського узвозу — вулиці, яка з'єднує низ міста з верхом, дитинство героя — зі зрілістю, скороминуще — із вічним.

Роман «Андріївський узвіз» розрахований не лише на шанувальників рідного слова, але й на всіх, хто звик читати.

Комментариев (0)
Добавить 
Добавьте ваш комментарий
Сменить картинку
Если вы не видите картинку с контрольными символами, это означает, что в вашем браузере отключена поддержка графики. Включите ее и перегрузите страницу.

Комментариев нет

Погода
 
Валюта:
  1USD  5.05     1EUR 7.85

UkrJob - VIP Вакансии

Winner Imports Uktaine LTD
Компанiя "Вiннер Імпортс Україна" - офіційний iмпортер і ...
DataArt
Компания DataArt с 1997 года занимается разработкой заказного программного ...
MANPOWER
м. Київ, вул. Предславинська, 34-Б
CyberVision, Inc.
CyberVision,Inc. is a U.S. software development company, whose professionals ...