This version of the page http://aldenvet.kiev.ua/medicine/Combi_kel40.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-04-19. The original page over time could change.
Комбі - кел 40 Л. А. - Ветеринарні препарати "Трифар"
ПОСТАЧАЛЬНИК
КАТАЛОГ ЛІКІВ
ПРАЙС
КОНТАКТИ

 

Комбі - кел 40 Л. А.
Антибактеріальний препарат   
      

Стерильна водорозчинна суспензия - ін'єкція


СКЛАД:

Прокаїн бензилпеніцилін 120 000 I.U. - Бензатин бензилпеніцилін 80 000 I.U. -Дигідрострептоміцин сульфат екв. 200 мг основа - Наповнювачі до 1 мл.


ВЛАСТИВОСТІ:
Бензилпеніцилін демонструє суттєву бактерицидну дію проти більшості Грам-позитивних кокків, бацилл та анаеробних інфекцій, а також проти деяких Грам-негативних збудників (напр. Актинобацили, Гемофілус, Лептоспіра, деякі ланцюги Пастеурела, анаеробні інфекції такі як Ф'юзобактерії та Бактероїди). Шляхом використання прокаїнової солі пеніциліну G, досягається високий рівень пеніциліну у крові. Бензатинова сіль, що абсорбується повільніше, забезпечує пролонгований терапевтичний рівень у крові протягом 72 год. Дигідрострептоміцин є аміноглікоцидним антибіотиком, що в основному активний проти Грам-негативних кокків та бацилл, а також проти деяких Грам-позитивних бактерій (напр.Золотистий стафілокок, Мікобактерія).

Комбінація Дигідрострептоміцин та пеніциліну забезпечує бактерицидну синергічну дію широкого спектру.


ПОКАЗАННЯ:
Попередження та лікування інфекцій викликаних пеніцилін G та/або Дигідрострептоміцин чутливими мікроорганізмами такими як респіраторні інфекції шлункового тракту (лихоманка, бронхопневмонія, респіраторні інфекції верхніх дихальних шляхів), інфекції уро-генітального тракту (напр. пієлонефрит шляхом Corynebacterium renale, ендометрит), шкірні інфекції та рани, інфекції стрептококу у коней (мит, епідемії, інфекції у лошат), рожисте запалення у свиней, копитна гниль, некробацилліоз у телят та поросят, анаеробні інфекцій (клостридіальні інфекції, столбняк,сибірська язва), поліартрит, мастит, септицемія, бактеріальні інфекції вторинні до вірусних.

Ліки також можуть бути використані як постопераційне попередження інфекцій.


ДОЗУВАННЯ ТА ВЖИВАННЯ:
Перед використанням стряхнути. Шляхом внутріщньом'язового або підшкірного введення.

Доза:

- велика рогата худоба: 5 - 10 мл КОМБІ-кел Л.А.40 на 100 кг маси тіла.
- коні, свині, кози, вівці: 5 мл КОМБІ-кел Л.А. 40 на 50 кг маси тіла.
- собаки, коти: 0.5 мл КОМБІ-кел Л.А. 40 на 5 кг маси тіла.
При необхідності лікування повторюється через 3 дні.


ПОБІЧНІ ЕФЕКТИ, ПРОТИПОКАЗАННЯ, ЗАСТЕРЕЖЕННЯ:
Алергічні реакції можуть виникати у тварин надчутливих до пеніцилінів, цефалоспоринів та аміноглікозидів (антидот: кортикостероїди та/або антигістамінні препарати). Іноді прокаїн може викликати викиди плоду у корів та нервові реакції у свиней.


ПЕРІОД ВИВЕДЕННЯ: М'ясо: ЗО днів, Молоко: 10 днів

ЗБЕРІГАННЯ: Зберігати при низькій температурі (8-15 °С), захищати від світла.

УПАКОВКА: Флакони 100 мл, 250 мл.

 

ВИРОБНИК:
КЕЛА Н.В.
вул. Ленаартсевег 48
2320 Хоогстратен, Бельгія