This version of the page http://vasyaimmortal.ho.com.ua/0091.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-04-18. The original page over time could change.
:порахуй:


:гулувне меню:

Анонси(он 13.4.2008!!!)
Архів новин
Закачка йобт
Афіша
Пантеон слави
Гостьова книга
Наш Метал Чат)
Наш Метал Форум

:мега статті:

Tribute to PINK FLOYD. ЗВІТ
Tribute to PINK FLOYD
METAL ETERNITY pt.1. ЗВІТ
METAL ETERNITY pt.1
Дубно 2007. Фото
КОВЕЛЬ МЕТАЛЕВИЙ або КАЗКА
Форумівка Городоцького Метал Форума
Постпостмодерна Астрально-Метальова Новела "ВОЛОДАРКА"

:репортажі, концерти,
рецензії, фотозвіти:

Інтерв'ю з гуртом Riff Inc.
Фліт в Одне Все
Металеві Патріоти Де?СЕНС повернулися у золотому складі...
Dali in Rock
ЖЕСТЬ
Ірій акустичний.
СПРАГА. ФОТОзвіт
Метелики в гостях у СБЛП
Lee Konitz & Trio Mencel. 4 Грудня Філармонія
Вечір Олдового Металу в Одне Все 2 Грудня
WEST-EAST SIDE TOUR 2007
Інкунабула у гостях в СБЛП
Ken Vandermark “Resonance” Project
Погулянка Рок 10.11.07
Фліт ін Лялька 1/11/07
Готік-індастріал фест в Одне Все
Children of Bodom party
Riff Inc, Метелики та Брем Стокер у Ляльці
Фестиваль пірсингу і тату 2007
Лялька 27.09.07 Вечір-память Віталіка
Підкамінь 2007
Бескиди 2007
Лялька 26.07.07
Славське рок-фест. ФОТО
Славське рок-фест
Лялька 5.07.07
Beatleas Party у Ляльці 18.06.07
VV у Ляльці
Рок-Марафон
Свято Івана Купала
Зашків 2007
MASS METAL ATTACK
Лемберг у Ляльці - OldSchool живий
Арія знов у Львові
Metal Rebellion pt. 1
Шевченко Фест
Лялька 16.05.2007
Рок у парку культури. День Львова
IІІ Руйнація
Кефір
Шевченко Фест - Фінальний гала концерт
Лялька 25.04.2007
Лялька 11.04.2007 Nirvana Party
Лялька 27.03.2007
Лялька 07.03.2007
Лялька 04.03.2007
Лялька 27.01.2007
ІІ Руйнація
Лялька 15.01.2007
Лялька 21.12.2006
Лялька 16.12.2006
РУЙНАЦіЯ
Лялька 7.12.2006
Лялька 29.11.2006
Концерт Арії
Колгоспний дум в Городку
Рокотека Rock.Lviv
11-та РОКОТЕКА

:різне:

Фурумівка №3
Фурумівка №2
Похід на Боржаву і Шипіт
Санта Баррбара серія 5
Санта Баррбара серія 4
Санта Баррбара серія 3
Санта Баррбара серія 2
Фотовиставка Андрійка
Санта Баррбара серія 1
Поїздка на Ключ
Файному хлопу 18 років і десь 6 днів
КІ-13 на Маківці. Маса вражень та екстріму
Файній дівчинці вже 18 років і тиждень...
MetalParty...10.02.07 - файному хлопу вже 18 років і 3 дня
шАНСОН IS DEAD
Канікули на Гуцульщині
Як богатирі на цитадель ходили
КІ і друзі(онов 8.06.07)
Горгани 2006
Баскетбол під музику
//Зашків 2007
Городоцький Метал Сайт Tribute to PINK FLOYD. Етап II. Фінальне Дійство. Фото, відео, враження, резонанс.

Масштабністю проект Tribute to Pink Floyd, ініціатором організації якого виступив, вже сам по собі культовий vasyaimmortal.ho.com.ua, вражав вже з самого початку. На мові PR все почалось з великого інформаційного приводу. Попередній план, концепція і запрошення груп до участі розмістились на численних музичних порталах. Загалом історія трибютів у Львові має не таку довгу, але досить яскраву історію. І якщо попередні концерти були маленькими іскорками то цього разу можна було побачити справжній вогонь, який не просто освітлював але і зігрівав. Всього так от погрітись прийшло близько 350 людей зі Львова, Києва, Франківська, Луцька та Тернополя

Зі слів організаторів ставало зрозуміло, що акція присвячена тридцятип’ятиріччю виходу у світ найтиражованішого альбому Dark Said of the Moon, не в останню чергу робилась для тих хто слухав і бавився психоделією в андерграунді в буремні радянські часи, хто вистоював черги до магазинів «мелодія» , а також не дбаючи про ніяке к бісу авторське право переписували такі дорогі для себе треки, на платівки. На вході таких слухачів і цінителів було справді багато. І хоча доводилось чути якісь побутові розмови про перекриття дахівкою чогось там, дух, як би голосно воно не звучало, нонконформізму, відчувався без зайвих рецепторних напружень. Виглядало на те, що ніхто з них не пожалів, що таки вибрався поглянути на молоде покоління музикантів і насититись Флойдами пропущеним крізь юні і вопіющі душі.

А на мій обивательський шанувальницький погляд подивитись і послухати справді було що. Перш за все хотілось би відзначити, що навіть в такому буржуазному місці як клуб Далі, організаторам вдалось створити мінімальний антураж. Так само як колись флойди, на вході всім бажаючим роздавали «цукор». Всі весело вірили, що воно таки просякнуте ЛСД. Зала в клубі трохи скидалась на індустріальний склад. Маленька сцена оптично вдало розміщена виглядала і далеко, як на політисячному концерті, але водночас і достатньо близько, щоб енергія виконавців не розсіювалась по сторонах. За сценою висить великий білий екран, саме туди цілий весь концерт проектор що висів у люду над головою. Згодом все заллється пивом і засиплеться недопалками, що створить незабутню фестивальну атмосферу. Проте до певного часу всі таки викидатимуть бляшанки з пива у смітник і гаситимуть цигарки у попільничках. Ведучий ретельно підібрав гардероб до атмосфери. Старанно розпатлане волосся, розщібнена груба сорочка і найбільша фішка — капці на ногах. Добре підготувався інформаційно і філософськи настроївся. Власне разом з ним будемо поринати в історію і залишатись у нереальному теперішньому, і від нього почуємо про відрив від буденності.

Тож першими на сцену потрапили львів’яни під іменем Lemberg. Запропонували вони не нав’язливе і досить якісне виконання композицій Shine On You Crazy Diamond, Time, та Young Lust. Іхній виступ був досить таки не поганою майже копією оригіналу, що важливо, із збереженою естетикою. Бути першими важко, мало випито ще пива і повітря не прогріте тілами та криками. Тим не менше хлопці покидають сцену під оплески. Київські гості, команда Pulse, підхоплюють почату справу і тішать всіх піснями Hey You, Brain Damage. Це вже починало розпікати підсолоджену і гарячу публіку, а Money та Сomfortably Numb у їхньому виконанні красиво досмажують м’ясце на повільному, але впевненому вогні.

Здавалось можна би вже було публіку подавати з гарніром. Проте, наступні хлопці з FireHead, довгим саундчеком трохи втрачають накал. Після ефектного виконання One of these Days, в гітариста тріскає струна. Схоже вони таки справді багато вкладають в свою енергію на сцені. В композиції High Hopes трохи бракує дзвонів. З значною долею суб’єктивності хочеться сказати, що FireHead трохи не впіймали нитку оригінального тексту, щоб звити цілісний гобелен у притаманній їм манері.

Метелики того вечора запропонували нам для прослуховування ніжний металевий варіант класичних пісень Have A Cigar, Wish You Were Here та Is There Anybody Out There. Вийшло справді красиво і запаморочливо. Жіночий вокал видається мені винятковою родзинкою у таких шедеврах. Wish You Were Here справді навіював сум за ким не будь, втраченим чи не знайденим. А атоми звуку від Have A Cigar, змусили закурити китайця, що насолоджувався поруч.

Ще одні гості, правда цього разу ближче ніж із столиці, під назвою На Зламі Дня заспівали справді надламуючи час і далеко не провінційно. Навіть без одного гітариста, що залишився хворий вдома в Ковелі, вони зуміли створити незабутнє враження. Космічно перетворили на свій манір Astronomy Domine, пекельно відіграли бондівський мотив Lucifer Sam, виконавши більшість мелодії на басі. В поєднанні з крикучим вокалом і кайфом від пісні, картинку описати простими словами неможливо. Сценічні наступники Riff. Inc., добре продумали свій виступ. Для початку збіса талановитий вокаліст виконав акустичну композицію. А потім почали палити вплетеним в пінк флойд своїм справжнім стилем. Органічно, вичерпно і пристрасно відіграли Sorrow, The Dogs Of War, Paranoid Eyes. Першу навіть через сильний гул «на біс» зіграли вдруге. Змучені але задоволені віддали сцену далі для естетичних пошуків у нетрях ліверпульців.

No Animals, м. Харків в цілому видався мені панківський. Та й за оцінками бороданів, також на те виглядало. Тим не менше, панк не означає погано чи просто. Пінк Флойд боровся зі стереотипами, тому мали би в принципі схвалити підготовану роботу над Goodbye blue sky, Arnold Layne, Interstellar Overdrive, See Emily Play. На біс No Animals не кликали, але загалом їхній виступ залишився не позбавлений щирих і теплих овацій. Останніми серед цілісних груп виступали Swamp FM зі Львова. Колоритної зовнішності і таланту вокалістка, окрім всього виконувала клавішні партії. Попри зовнішню агресивність вона ніжно витягувала великі висоти і водночас чисто ричала гроулом. Воно не всюди пасувало але їхні Comfortably Numb, High Hopes та To Fly допекли в олії з пива і недопалків публіку для того, щоб сповна відчути кайф від знесення стіни.

Збірна команда мусила зносити її двічі. Та зносили не так самі музиканти як публіка. Майже всі знали слова і хто як вмів завдавав свій удар по системі. Вдруге лідерам навіть майже не прийшлось надривати горлянки. Все йшло само по собі, а уламки The Wall розлітались повсюдно і назавжди.

Не хотілось звісно повертатись до сірих буднів після такого дійства та все непересічне колись закінчується. Закінчилось і Pink Floyd Tribute Show. Але завдяки Васі Іморталовичу, Петрику (Грізлі), Насті (мо) та Колі, а також Студентському Братству Політеху - в прийдешніх та і в нашого покоління залишається надія бути поглинутими цим світом повністю. Для цього в нас є ми і друзі які за даними опитування були головним джерелом розповсюдження інформації 50%, Інтернет на другому 40% та інша подібна рекламна фігня 10%. + організатори пообіцяли за кілька тижнів випустити у люди хороше DVD ( хто не замітив - весь концерт 2 дядьки знімали на камеру)

Після концерту атмосфера була по левандівськи напруженою, але все обійшлося без конфліктів. Організатори добре подбали про артистів, які доїхали собі спокійненько додому на таксі. Та і самі організатори залишились задоволені. Вони гарно та плідно попрацювали, доставили всім задоволення, не багато втратили але дістали свою дозу кайфу.

Автор: GWise.

фотки від Mephisto

Lemberg





Pulse














FireHead










Метелики







На Зламі Дня







Riff Inc.












No Animals








Swamp FM












Зібраний проект з львівських музикантів... Десерт.




















Пан ведучий і народ...













тема на форумі

*Ваш нік:
e-mail:
Що на колонках:
Місце дислокації:
*Повідомлення:













Середа, 26 березня 2008 | 17:19:10 -> Тарас(хата)
e-mail: g-o-g-imail.ru Що на колонках: звук
Повідомлення:
Неспорю! гурти плідно поопрацювали але щодо FireHead то мені стругати хотілось! Враження що вони вийшли з запою день перед тим і згадали шо у них виступ!!! таку херню грали і нічого подібного до пінкфлойда!! Загалом виступ був надзвичайно шикарний!!!! Підготовка то організація шикарні!!!

Середа, 19 березня 2008 | 14:33:41 -> Mephisto
e-mail: нема Що на колонках: нема
Повідомлення:
Дяка

Середа, 19 березня 2008 | 00:52:26 -> IRASAN(дома)
e-mail: missyirarambler.ru Що на колонках: нема
Повідомлення:
фото залу під час останього виступу просто спер!!!

Понеділок, 17 березня 2008 | 23:18:08 -> vasyaimmortal(глйібьока...)
e-mail: нема Що на колонках: пінк фльойд
Повідомлення:
Коли слухаєш музику на звичайному обриганському концерті, то усвідомлюєш шо він повториться, ті самі банди, той самий настрій, та сама атмосфера, а цей був унікальний, він був раз і усе... але ми передбачили машину часу)))!!!! через 2-3 тижні буде відео...

Понеділок, 17 березня 2008 | 17:08:32 -> Velvet(Львів)
e-mail: velvet87ukr.net Що на колонках: Pink Floyd ))
Повідомлення:
ЯК УЧАСНИК ВИСТУПУ ВПЕВНЕНО МОЖУ СКАЗАТИ ЩО ОРГАНІЗОВАНО, ЯК ДЛЯ ЛЬВОВА, БУЛО ВСЕ ПРОСТО ЧУДОВО. ЗА ЦЕ ПОДЯКА ВАСІ І ПЄТІ !!! НАДІЮСЬ В МАЙБУТНЬОМУ НАС ЧЕКАЄ ТАКА Ж ІНІЦІАТИВА В ПРОВЕДЕННІ ПОДІБНИХ ЗАХОДІВ.

Понеділок, 17 березня 2008 | 16:03:00 -> liminspace
e-mail: нема Що на колонках: нема
Повідомлення:
Сорі шо мене не було. Бачу я багато втратив...((

Понеділок, 17 березня 2008 | 12:24:39 -> Matvik
e-mail: mshkotnyaryandex.ru Що на колонках: нема
Повідомлення:
Ееее... І до речі, а хіба в Аскета була рожева гітара?

Понеділок, 17 березня 2008 | 12:23:03 -> Matvik
e-mail: mshkotnyaryandex.ru Що на колонках: нема
Повідомлення:
Мітооол! До речі, мені казали навпаки, що друга пісня була краще зіграна... А стосовно дзвону, то признаюсь чесно, я шукав, але шось не було ніде

Понеділок, 17 березня 2008 | 10:55:28 -> Гоца Драла
e-mail: volunjankaukr.net Що на колонках: нема
Повідомлення:
була!ще й як була! тільки ми навряд чи знайомі....бо я тебе теж не бачила))

Понеділок, 17 березня 2008 | 09:06:29 -> Gwise
e-mail: yurko.mudryygmail.com Що на колонках: нема
Повідомлення:
Я не писав шо файер хед грає херню. Я написав що власне на цьому концерті вони виступили не найкрще. І трохи не вийшло поєднати Флойдів і з трешом

Понеділок, 17 березня 2008 | 03:35:40 -> Артегр
e-mail: нема Що на колонках: нема
Повідомлення:
гоца Драла а ты что там была? я тебя чтото невидел)))
и пля скок можно нелюбить фаерхед)) они тоже блин всьоже музыканты имейте каплю уважение, кстать Аскет тебе розовая гитара к лицу)))) и мне лично ваша музыка нормально воспринимаетса
КОНЦ УДАЛСЯ НА СЛАВУ)) 1\4зала были мои знакомые

Понеділок, 17 березня 2008 | 01:22:51 -> Mephisto(workplace)
e-mail: orestkalynyakgmail.com Що на колонках: High Hopes
Повідомлення:
Фотограф прийме в подарунок для подальшого розвитку своєї майстерності будь-які пожертви як у грошовому вигляді, так і у вигляді аксесуарів до дзеркальних камер Nikon. Також приймається в необмеженій кількості пиво (тіки не світле міцне), якісне біле та червоне сухе вино, лікери: Старий Ринок (оригінальний), Vana Tallinn, твердий сир різних сортів.

Неділя, 16 березня 2008 | 22:34:27 -> vasyaimmortal
e-mail: нема Що на колонках: нема
Повідомлення:
На концерті ацстоя не було! Всі готувалися і виклалися на повню

Неділя, 16 березня 2008 | 22:21:05 -> Тарас(Львів)
e-mail: g-o-g-imail.ru Що на колонках: ніц
Повідомлення:
FireHead жосткий атстой!!! лабали херню якусь а не Пінкфлойд

Неділя, 16 березня 2008 | 19:30:06 -> Гоца Драла
e-mail: volunjankaukr.net Що на колонках: нема
Повідомлення:
той Вечір - Цукор.....

Неділя, 16 березня 2008 | 17:48:11 -> SATYR
e-mail: нема Що на колонках: нема
Повідомлення:
Кра-со-та!

Неділя, 16 березня 2008 | 17:47:50 -> SATYR
e-mail: нема Що на колонках: нема
Повідомлення:
Кра-со-та!

:афіша:



:наша кнопка:




:контакти:
e-mail vasyaimmortal@gmail.com
icq# 293463844
моб. 80685107413


:обмін банерами в асю:


скачати лого для афіш



:наші друзі та партнери:



















:Рекомендуємо:


"Стильний Львів"- андеграунд взуття, одяг, аксесуари м.Львів, вул.Вагова, 15

"Компакт-сервіс"
м. Городок
м-н. Гайдамаків 28/1,
2-ий поверх
(напроти брами військомату)



Хост на халяву




<<<© VASYAIMMORTAL.HO.COM.UA 2006-2008>>>