This version of the page http://20minut.ua/news/120885 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-04-17. The original page over time could change.
Правоохоронці зупинили "не жиголо, а просто проститута з Гнівані"
Новости
Авто
Недвижимость
Работа
Почта
Интернет-радио
Вход | Зарегистрироваться

Правоохоронці зупинили "не жиголо, а просто проститута з Гнівані"

A A A
Размер шрифта:
Клієнти до нього приїжджали з Вінниці, з райцентрів... Часто сам "процес" відбувався в автомобілі, здебільшого з чоловіками. За статевий контакт такса - 100 гривень

"Чоловік легкої поведінки" - не звучить. Та й за міліцейською статистикою їх так і називають - проститутками, адже є такий термін у кодексі - "зайняття проституцією". У вінницькій базі всього таких 57 жителів області з них троє - чоловіки. Одного днями "накрили". Тільки не по гарячих слідах, а лише за допомогою розісланих ним мультимедійних повідомлень - ММS із порнозображеннями. Це вже встановлено експертами.

"Сам себе він теж знімав"

- Отримали інформацію про те, що невідомий чоловік дав оголошення по телебаченню про те, що пропонує секс-послуги за плату і також пропонує розповсюдження порнографічних сюжетів - доволі примітивна комбінація, - розповідає начальник відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми та незаконною міграцією УМВС у Вінницькій області Микола Байзан. - Послуги свої він надавав і чоловікам, і жінкам. Вилучили в нього мобільний телефон із тими фото.

- Він сам себе фотографував?

- І сам себе теж. Відправляв як ММS, аби розповсюдити, щоб схилити клієнтів, - така собі самореклама. А потім, коли вони вступали з ним у контакт, відповідно отримував кошти: за статеві контакти - по 100 гривень, в основному з чоловіками... На мою думку, у нього нездорова психіка.

Як пояснював він сам, перший досвід отримав на заробітках у Чехії, років вісім тому. Десь так склалися обставини, що він там став бісексуалом - мав контакти і з чоловіками, і з жінками. Згодом зрозумів, що на цьому можна заробляти гроші. А п'ять років, як повернувся додому, у Гнівань, свій "бізнес" не припинив, а навпаки...

Інтимне питання - "комерційна таємниця" за 100 гривень

Наскільки той бізнес був прибутковим, Микола Байзан сказати не може, бо правду ж ніхто не каже, "надто інтимне питання, яке є комерційною таємницею". Живе чоловік із тіткою у Гнівані, дружини немає і ніколи не було. Клієнти до нього приїжджали з Вінниці, з райцентрів. Часто сам "процес" відбувався в автомобілі, здебільшого з чоловіками. За статевий контакт такса - 100 гривень.

Самих клієнтів правоохоронці встановили небагато.

- Змогли задокументувати тільки двох, а кому ще він послав повідомлення, важко сказати, - пояснює Микола Іванович. - Це злочин відноситься до категорії латентних, а це значить, що ми можемо довести лише п'яту частину айсберга. Ніхто ж не скаже, що він "клієнт". Отримавши такі зображення, дехто зрозумів, що у людини не все нормально з головою, і звернулися в міліцію. Тепер до нього треба придивлятися постійно, аби ця розбещеність не переросла у педофілію, як у Шаргородському районі, а там уже дев'ять фактів. Йому пред'явили обвинувачення за розповсюдження порнографії та за зайняття проституцією. А він саме проститут, а не жиголо, як дехто неправильно його називає. Він раніше не судимий, а зазвичай наші суди у таких справах ідуть назустріч, тому навряд чи йому "світить" жорстока міра покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років, як це передбачає стаття, тільки штраф. 

Довідка

Ще кілька років вінницькі правоохоронці не мали експерта за такою спеціалізацією - експертом у порнопитаннях був директор художнього музею Ілля Безбах, він визначав "порно" як мистецтвознавець, точніше, відрізняв від еротики.

Тепер спеціаліст Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру УМВС у Вінницькій області визначає "порнуху" - це "вульгарно натуралістична, цинічна, непристойна фіксація статевих актів, самоцільна спеціальна демонстрація геніталій, антиетичних сцен статевого акту, сексуальних збочень, замальовок із натури, які не відповідають моральним критеріям, які ображають честь і гідність та спонукають на негідні інстинкти". Фільми експерти переглядають у прискореному режимі - удвічі коротшому. Якщо ж на початку фільму вже все зрозуміло, то цей етап може бути скорочений, тоді експерт робить стоп-кадри, які б проілюстрували висновок експертизи. У кого яка робота...

Оксана ПУСТОВІТ

Винница 2008-04-16 14:01:15
Версия для печати    Отправить на email
Если Вы увидели ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
зайняття проституцією  чоловік  секс-послуги 
Статьи автора Оксана ПУСТОВІТ:

Оцените новость:

Рейтинг: 0
Голосов: 0
Просмотров:117

Оксана ПУСТОВІТ
8(067)7992206
Написать письмо автору

Добавить комментарий (2)
IREN 16/04/2008 16:17 0
Брєд!!!!
Ответить
Seaman 16/04/2008 16:58 +2
Да в той же "РИА" в кождом номере полно таких объявлений. Ментам слабо?
Ответить
Также в рубрике:
13:07Зловмисник скоїв аварію на викраденому авто
18:24Гроші на аквапарк заробляли крадіжками
18:12Інспектори ДАІ попалися на хабарі
14:01Правоохоронці зупинили "не жиголо, а просто проститута з Гнівані"
13:59Двадцятирічному студенту вузу загрожує до п’яти років ув’язнення
13:43Випадки підробки банківських документів частішають
11:05П’яний молодик травмував дружину та правоохоронця
20:19Боротьба за збереження рибних запасів: ніч, засідка, погоня, стрілянина
18:12“Допінг” для вінницького таксиста
17:20Судитимуть за “зекономлений” мільйон
Статьи автора Оксана ПУСТОВІТ:
14:01 Правоохоронці зупинили "не жиголо, а просто проститута з Гнівані"
13:45 Вінниця безПАМ’ЯТНА
13:39 Пятнадцять тисяч вінничан розстріляли на П'ятничанах
13:32 Ціна номінації "Регіональний лідер року - 2007"
12:11 У ліжку Юлії Тимошенко за 400 гривень
11:49 На тестування 22 квітня добирайтесь, діти, хто як може
11:39 Хлібного монополіста за ціну не штрафуватимуть
13:13 У вінницькому селі "накрили" виробництво "ікри"
13:10 Сергій Татусяк: "Нам у Європі дорікають пасивністю"
13:04 Діти-"мажори" у вінницькому мінорі