This version of the page http://www.osp.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-03-17. The original page over time could change.
Портал Олега Соскіна - аналітика, статті, коментарі, новини в Україні та за кордоном українська english
Українські міста  •Алушта   •Алчевськ   •Бердичів   •Біла Церква   •Бориспіль   •Бровари   •Васильків   •Вишгород   •Вінниця  
•Вознесенськ   •Гадяч   •Городня   •Житомир   •Золотоноша   •Калуш   •Київ   •Ковель   •Коростень  
•Куп'янськ   •Куп'янський район   •Миколаїв   •Миргород   •Нетішин   •Ніжин   •Нікополь  
•Пирятин   •Прилуки   •Прилуцький район   •Сарни   •Світловодськ   •Сєвєродонецьк   •Скадовськ  
•Севастополь   •Сміла   •Фастів   •Черкаси   •Чернігів   •Хмільник   •Южноукраїнськ
Сайти холдІнгу <Сайт Олега Соскіна>  <Сайт УНКП>  <Вибори в Україні>  <Сайт Інституту Трансформації Суспільства>   <Інтернет-конференції>  <Сайт Івана Салія>   <Міські оголошення> <Робота і навчання в Україні>
<Управління освіти Первомайської міської ради> <Мій вибір - NATO>





Актуально
Ющенко у безвиході

10.03.2008 Скоріше за все, на нас таки чекають дострокові вибори. Але не парламентські, а парламентсько-президентські. Цю думку висловив у бесіді з кореспондентом "ОБОЗу" Володимиром Заманським директор Інституту трансформації суспільства Олег Соскін.  "Головна подія, яка очікується в Україні, це вибори нового Президента. І часу на це залишається менше й менше. З мого досвіду, коли я був одним з тих, хто вдруге робив Леоніда Кучму Президентом, можу сказати, що цикл підготовки й проведення президентських виборів уже розпочався. Він становить півтора року. І ось-ось розпочнеться президентський проект. Його тривалість 15-16 місяців. Нині ми перебуваємо у фазі, яку я б назвав... "

 
Аналітичні матеріали, події, коментарі
ІТС11 березня 2008
Інформаційна складова євроатлантичної інтеграції України
11 березня 2008 року відбувся круглий стіл „Інформаційна складова євроатлантичної інтеграції України”. Організатори заходу: ВГО „Демократична дія”, Громадська Ліга Україна – НАТО, Центр інформації та документації НАТО в Україні. У роботі круглого столу взяв участь та виступив із доповіддю Олег Соскін, директор інституту трансформації суспільства, професор Національної академії менеджменту.
 
ITC10 березня 2008
Співчуття з приводу передчасної кончини міського голови Феодосії Володимира Шайдерова

Колектив Інституту трансформації суспільства висловлює співчуття з приводу тяжкої втрати — передчасної кончини міського голови Феодосії Володимира Шайдерова. Володимир Олександрович був знаковою фігурою для міста, шанованим керівником і господарником. Його розум, вміння, невичерпна енергія дозволили здійснити в місті багато цікавих задумів, втілити безліч проектів. Своїми справами він заслужив вдячність, повагу й авторитет колег, партнерів, жителів міста. Пам’ять про Володимира Олександровича надовго залишиться у наших серцях.

 
ІТС5 березня 2008
Семінар-тренінг для активістів Житомирського центру євроатлантичної інтеграції

5 березня 2008 року у Житомирі відбувся семінар-тренінг для активістів новоствореного Житомирського центру євроатлантичної інтеграції. Центр утворено Інститутом трансформації суспільства на базі Житомирського національного університету ім. І.Франка за підтримки Посольства Королівства Норвегія в Україні за сприяння Міністерства закордонних справ України у співпраці з Громадською Лігою Україна – НАТО та Національним центром з питань євроатлантичної інтеграції України.

 
ІТС5 березня 2008
Презентація книги „Україна та Росія на шляху до демократії” у Брянську (Росія)

У Брянську відбулася презентація книги „Україна та Росія на шляху до демократії: особливості перехідного періоду», виданої Інститутом трансформації суспільства (ІТС). В основу книги покладені матеріали міжнародного проекту«Україна та Росія: роль вищої школи в утвердженні сталої демократії», який у 2007 році був реалізований ІТС за сприяння Національного фонду в підтримку демократії (NED).

 
ITC4 березня 2008
Євроатлантична інтеграція України: можливості та перспективи

4 березня 2008 року у Вінниці відбулася міжнародна науково-практична конференція „Євроатлантична інтеграція України: можливості та перспективи”. У заході взяв участь та виступив із доповіддю Олег Соскін, директор Інституту трансформації суспільства, завідувач кафедри міжнародної економіки та підприємництва Національної академії управління.

 
УНКП29 лютого 2008
Звернення Олега Соскіна до голови Держкомітету телебачення та радіомовлення України

Звертаюся до Вас з приводу надзвичайної події, яка сталася на підпорядкованій Вам Київській державній регіональній телерадіокомпанії (КДРТРК). 21 і 28 лютого 2008 року не вийшла наживо в ефір телепрограма „Український інтерес”, що транслюється КДРТРК щочетверга о 19.45, автором та ведучим якої є Ігор Хсів. Вихід на каналі зазначеної телепрограми припинився після ефіру 14 лютого 2008 року, коли учасниками програми були народний депутат України Ярослав Джоджик та я. Українська Національна Консервативна партія вважає, що зняття таких телепрограм, як „Український інтерес”, неприпустиме і є свідченням того, що особи, які здійснюють подібні заходи, проводять антидержавну, антиукраїнську політику і є угодовцями московитів.

 
ITC29 лютого 2008
Інститут трансформації суспільства звернувся до Івана Вакарчука
Інститут трансформації суспільства (ІТС) звернувся до Міністра освіти і науки України Івана Вакарчука з проханням підтримати діяльність ІТС спрямовану на створення Центрів євроатлантичної інтеграції в регіонах України.
 
АМИ "Новости-Украина", 27.02.0828 лютого 2008
Эксперты заявляют, что в инфляции виноваты не потребители, а государственная машина

В Украине была неправильно определена природа инфляции. Как передает корреспондент АМИ "Новости-Украина", такое мнение в ходе круглого стола "Украина: деньги, финансы, валюта. Что есть и чего ожидать. Экономические оценки и прогнозы" высказал главный научный сотрудник Института законодательства ВР Владимир Черняк. Ректор Национальной академии управления Сергей Ерохин в ходе круглого стола заявил, что Украине необходимо выходить на уровень инфляции не выше 5% годовых, поскольку показатель выше 5% во всех странах с развитой экономикой считается большой неудачей. Директор Института трансформации общества, заведующий кафедрой международной экономики и предпринимательства Национальной академии управления Олег Соскин согласился с коллегами и добавил, что "экономика не терпит популизма. Нельзя делать никаких прорывов и разрывов".

 

Україна та Росія на шляху до демократії: особливості перехідного періоду


Україна: політика, економіка
Україна погодилася купувати російський газ за $321?
11 березня 2008 10:46

Родовища нафти і газу пустять з молотка
11 березня 2008 10:38

Росія просить ООН не визнавати Голодомор геноцидом
11 березня 2008 10:10

Юлія Тимошенко головуватиме на Дванадцятому засіданні Ради з питань співпраці між Україною та ЄС у Брюсселі
11 березня 2008 10:08

Найкомпроміснішою і найвдалішою для України залишається мішана форма правління - Ющенко
11 березня 2008 09:56

Ющенка розгнівили інтриги біля горла
10 березня 2008 10:36

ПР і КПУ критикують порядок включення до порядку денного законопроекту про депутатську недоторканність
10 березня 2008 10:28

Мій вибір - NATO
НАТО - Україна
12 березня 2008 15:18

Засідання ПАР
12 березня 2008 15:16

Діяльність Генерального секретаря НАТО
12 березня 2008 15:15

Міністри закордонних справ країн НАТО обговорюють перспективи розширення і поточних операцій
12 березня 2008 15:11

Заява Генерального секретаря НАТО з приводу обрання Дмитра Медвєдєва президентом Росії
12 березня 2008 15:09

Генеральний секретар НАТО зустрівся з президентом Бушем у Вашингтоні
12 березня 2008 15:07

Візит керівника громадської дипломатії НАТО до США
12 березня 2008 15:05


Партнерство заради безпеки: Досвід країн НАТО та Українська перспектива


 
                      
         
       
 
  : : : Проект ІТС: Українські міста в Інтернеті : : :
         
 
Новини українських міст
 
Новини Києва
 
 
Куп'янський район12 березня 2008

Управління агропромислового розвитку райдержадміністрації інформує

4 березня в управлінні агропромислового розвитку відбулося засідання, на якому розглянуто стан справ у тваринництві по ТОВ СП „Ягідне”. Цього ж дня за участю засновника ЗАТ АФ „8 Березня” Статівка С. В. та заступника голови райдержадміністрації Ситника М. М. проведено засідання з керівництвом ЗАТ АФ „8 Березня” з питання виготовлення державних актів на землю та виплати дивідендів акціонером.

 
Нетішин12 березня 2008

Управління праці та соціального захисту виконавчого комітету Нетішинської міської ради інформує

Урядом здійснюються заходи для розвитку третього рівня пенсійної системи, що є важливим чинником покращення пенсійного забезпечення громадян та прискорення соціально-економічного розвитку держави. Система недержавного пенсійного забезпечення, яка започаткована з січня 2004 року є складовою частиною системи накопичувального пенсійного забезпечення, яка ґрунтується на засадах добровільної участі фізичних та юридичних осіб у формуванні пенсійних накопичень з метою отримання учасниками цієї системи додаткових до загальнообов’язкового державного пенсійного страхування пенсійних виплат.

 
Ковель12 березня 2008

Громадянам похилого віку та інвалідам надаватиметься допомога

З ініціативи міської влади одиноким громадянам похилого віку, інвалідам, які за станом здоров’я не можуть самостійно отримати виплати заощаджених коштів в Ощадбанку, надаватиметься допомога. Ряд питань щодо організації відповідної роботи обговорено під час наради при заступнику міського голови Ігорю Прокопіву. Оформити відповідні документи на отримання заощаджень можна, звернувшись в територіальний центр обслуговування одиноких непрацездатних громадян за адресою: вулиця Нова, 9 (т. 3-14-54).

 
Ковель12 березня 2008

З нагоди Міжнародного дня прав жінок та миру

З нагоди Міжнародного дня прав жінок та миру У Ковелі відбулись урочистості. В Народному домі «Просвіта» вшановували жінок святковим концертом за участю колективів художньої самодіяльності навчальних закладів міста. Міський голова Сергій Кошарук вручив Подяки та матеріальні винагороди 25-ти працівницям різних підприємств, установ та організацій за активну громадську діяльність, за високі досягнення в роботі, творчий підхід до справи та професійну майстерність.

 
Ковель12 березня 2008

З нагоди 194-ої річниці з дня народження Т.Г.Шевченка

У Ковелі відбулось ряд заходів з нагоди 194-ої річниці з дня народження Т.Г.Шевченка та 147-ї річниці з дня смерті поета. 9 березня за участю представників влади та громадськості міста відбулось покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку. Благочинний Ковеля УПЦ КП, настоятель собору Святого Дмитрія Солунського Анатолій Александрук відслужив панахиду.

 
Влада і політика11 березня 2008

Луценко упевнений, що для Черновецького почався зворотний відлік

Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко впевнений, що Кабінет міністрів звернеться до Президента України Віктора Ющенка з проханням звільнити Леоніда Черновецького з посади голови КМДА. Про це він заявив в інтерв`ю газеті «Деловая столица» (№ 10/356 від 10 березня). Ю.Луценко зазначив, що Кабінет міністрів наступного тижня має намір заслухати звіт мера Києва Л.Черновецького і його 16-ти заступників щодо діяльності КМДА. За його словами, йдеться про порушення бюджетної дисципліни при виплаті зарплат своїм підлеглим, незаконну приватизацію землі через підставних осіб, руйнування історичних пам`ятників, знищення зеленої зони, незаконну приватизацію підприємств.
 
Влада і політика11 березня 2008

Черновецкий согласен на мэрские перевыборы

Черновецкий заверил, что обязательно будет принимать участие в выборах. При этом градоначальник убежден, что они повредят Киеву. Напомним, 7 марта Верховная Рада создала временную следственную комиссию по вопросам расследования фактов нарушения Конституции и законов Украины при принятии противоправных решений Киевским горсоветом, городским головой Черновецким, должностными лицами органов местного управления и исполнительными властями Киева.
 
Влада і політика11 березня 2008

ЦВК має сьогодні зареєструвати нових депутатів Київради від БЮТу замість тих, що вийшли з фракції

Згідно зі змінами, внесеними до виборчого законодавства, місцеві депутати позбавляються повноважень після виходу з фракції і відповідного рішення з’їзду партії чи блоку. Таке рішення ухвалили у червні 2007 року стосовно 15 депутатів-бютівців у Київській міській раді.
 
Події11 березня 2008

Апеляційний суд Києва має оголосити сьогодні вирок підсудним у справі про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе

У виконанні вбивства звинувачують колишніх працівників міліції Миколу Протасова, Олександра Поповича та Валерія Костенка. Підсудним загрожує понад 10 років позбавлення волі. Усі вони – колишні службовці Департаменту внутрішнього спостереження і кримінальної розвідки МВС України. Іще один звинувачуваний, колишній керівник цього департаменту Олексій Пукач, перебуває у розшуку.
 
Події10 березня 2008

Довгий хоче взяти під опіку слона з Київського зоопарку

Заступник мера Києва, секретар Київської міської ради Олесь Довгий хоче взяти під свою опіку слона з Київського зоопарку. Про це він сказав в інтерв'ю газеті "Факти". "Хочу взяти під свою опіку слона з Київського зоопарку й забезпечити йому додаткове харчування й утримування, щоб йому було веселіше", - сказав Довгий.
 
 
Сайт проекту - Українські міста в Інтернеті
 
Сайт проекту - Київ - аналітичний сервіс столиці
 
         
   
     
 
Copyright © Інститут Трансформації Суспільства, 1998-2008.
При повному або частковому використаннi матерiалiв посилання на soskin.info є обов'язковим.
Вiдповiдальнiсть за достовiрнiсть матерiалiв покладається на їх авторів.
Наша адреса: Україна, 01034, м. Київ-34, а/с 297, тел./факс: (044) 235-98-28, 235-98-27, 235-80-23.