This version of the page http://www.ednu.kiev.ua/grant/enterp.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-03-13. The original page over time could change.
Програми Великої Британії

Програми Великої Британії



Українська Банерна Мережа

Програма стажування для молодих громадян України, що проводиться фондом “Ентерпрайз Юроп”

“Ентерпрайз Юроп” – це британський фонд, створений молодими бізнесменами Британії. Фонд проводить програму оплачуваних навчальних стажувань у провідних британських компаніях. Починаючи з літа 1998 року, програма є відкритою для молодих менеджерів і бізнесменів з України. Всі витрати, пов'язані зі стажуванням, покриває “Ентерпрайз Юроп” – завдяки спонсорській підтримці британського урядового фонду “Ноу-Хау”. Для стажування будуть відібрані кандидати, котрі мають досвід роботи у тій галузі, в якій працює компанія, що їх прийматиме, отож і здобутий досвід буде абсолютно доречним. Програми стажувань розробляються компанією та фондом “Ентерпрайз Юроп” і мають на меті збагатити учасника програми якомога більшим досвідом. Чимало таких стажувань призводять до встановлення довготермінових ділових стосунків.

Загальні вимоги для всіх кандидатів:

  • Володіння усною і письмовою англійською на достатньому рівні
  • Вік – приблизно 25-35 років
  • Принаймні 2 роки досвіду практичної роботи – фонд не надає можливостей навчання або проведення наукових досліджень
  • Перевагу буде віддано тим кандидатам, котрі ще не проходили тренінг у сфері бізнесу за кордоном
  • У рамках програми “Ентерпрайз Юроп” покриває усі витрати, зокрема, авіапереліт в обидва кінці, проживання у британській сім'ї, пересадку в аеропорту і гроші на щоденні витрати

Заявки на участь у програмі приймаються від представників усіх галузей економіки протягом усього року. Приймаються також загальні запити і заявки на участь у стажуваннях, про які було оголошено.

Заявки на участь у програмі слід подавати на стандартному бланку і надсилати поштою, факсом або електронною поштою до “Ентерпрайз Юроп”.

Всі заявки уважно розглядаються працівниками фонду “Ентерпрайз Юроп”. Для того, аби взяти участь у програмі стажування, кожен кандидат має пройти особисту співбесіду в Україні. У виняткових обставинах (наприклад, віддалене місце проживання кандидата) ми можемо провести співбесіду телефоном.

Будь ласка, звертайтеся до Камілли Райт або Ребекки Тернер, “Ентерпрайз Юроп”.

Тел./факс: +44 171 407 1120

Електронна пошта: ee@enterpriseeurope.demon.co.uk

Адреса: 4 O’Meara St, London SE1 1TE, UK

Вичерпну інформацію про програму, бланки заявок на участь у програмі, а також детальнішу інформацію про фонд “Ентерпрайз Юроп” можна знайти на Інтернеті: http://www.enterpriseeurope.demon.co.uk


Українська Банерна Мережа