This version of the page http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/e_journals.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-03-12. The original page over time could change.
Об Электронных научных специализированных изданиях Украины (Киев)

Електронні наукові фахові видання:
загальна інформація

Електронне наукове фахове видання (далі — Видання) — документ, інформація в якому представлена у формі електронних даних, що пройшов редакційно-видавниче опрацювання, призначений для поширення в незмінному вигляді, має вихідні відомості та включений до затверджених ВАК України переліків наукових фахових видань, у яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора та кандидата наук і на які можна посилатися у наукових статтях та дисертаціях.

Для започаткування Видання слід ознайомитись з Наказом ВАК України "Про затвердження Порядку внесення електронних наукових фахових видань до Переліку наукових фахових видань, в яких можуть публікуватися основні результати дисертаційних робіт".

Згідно з "Положенням про електронні наукові фахові видання" Бібліотека здійснює: зберігання Видань, включення інформації про статті з них до загальнодержавної реферативної бази даних, розміщення Видань на сайті та забезпечення безкоштовного доступу до повних текстів статей.

З питань розміщення Видань на сайті Бібліотеки звертатися до Симоненко Тетяни Василівни
Тел.: (044) 524-95-01
E-mail: e_journals@nbuv.org.ua


Національна бібліотека України імені В.І. Вернадського, Київ
www.nbuv.gov.ua