This version of the page http://prosfora.org/about-2/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-03-08. The original page over time could change.
[?] - Просфора 2.1

[?]

Якщо у вас виникне потреба спілкування з автором цього проекту, ви можете використовувати адресу алектронної пошти fryevhen [@] gmail.com , або ж використовувати # qіp 340 420 737

Сайт prosfora.org.ua, котрий з кожнем днем все менше і менше нагадує собою задуманий з самого початку існування блог, а перетворюється у самий справжній християнський інформаційний центр - є спробою дати практикуючим християнам щоденну можливість розважати над правдами віри, виходячи з церковного календаря Православної Церкви.

На сайті є велика колекція навколоцерковної літератури, музики та файлів, а маючи можливість використовувати будь-яку rss- читалку, вищодня можете отримувати актуальні нагадування про церковні події, духовні роздуми та поради.

Нагадуємо, що сайт можна читати мобільними пристроями за протоколом wap, а також налаштовується його трансляція в LiveJournal.com.

Нами сконструйоване, та уже доступне для безкоштовного завантаження наше розширення для вашого броузера (toolbar)! Ви негайно можете встановити для FireFox.2.0 або ж InternetExplorer. З його допомогою у вас буде можливість завжи бути в курсі останніх змін на проекті. Також встановивиши наш тулбар ви зможете мати шкидкий доступ до програм windows, стрічки українських користувачів LiveJournal, GooagleReader, Box.net. А ще - ваша пошта, та погода у вашому місті! Зроблемо в першу чергу для себе, так що цей факт - є найкращою гарантією якості цього програмного продукту
Якщо вас зацікавив розділ “Запитання священику” з нашого проекту, і ви бажаєте отримувати нові відповіді від нас електронним листом, будь-ласка, заповніть поле у цьому віконці, або скористайтесь rss-стрічкою розділу. Зверніть увагу, що немає потреби підписуватись на цей лист тим, хто уже є адресатом повної розсилки нашого проекту. Форма для підписки - у низу кожної сторінки.

Для підтримки нашого проекту на сервері box.net було створено наш файловий архів. На даний момент більшість матеріалів розміщених на сервері виставлено для вільного доступу. Перш за все це архіви з книгами, кількість яких постійно збільшується.

  • Станом на серпень це більше 2 гігабайт рідкісних книг та матеріалів, що робить наш сайт одним з одним унікальніших ресусів УАнету.

Якщо ви вже є користувачем цього сервісу, ви можете (використовуючи будь-який спосіб комунікації) запросити у мене дозвіл для спільного використання моїх файлів. Якщо ж ви тільки зібралися стати користувачем box.net - вам потрібне це посилання.

У будь-якому випадку - я відкритий до співпраці, і буду радий отримати будь-яку допомогу, пропозиції та коментарі.

З християнською любов’ю
- Прот.Євгеній Заплетнюк

Leave a reply

Про цей блог

Це, напевне, перший україномовний автономний блог православного священика. В ньому автор систематично знайомить усіх бажаючих зі своїми високопобожними, або ж навпаки - абсолютно пустими думками, які здалися варті для занотовування. В будь-якому випадку, уся інформація поміщена тут у блозі не представляє ніякої цінності.

Проте, ви завжди можете фінансово підтримати наші проекти, використовуючи гаманець Z843892850542 для грошових переказів, чи будь-який інший спосіб підтримки за бажанням. Спаси Христос!

Flickr PhotoStream


Не читайте шо тут пише

лодочные моторы, лодки пвх

Цей блок оплатить мені хостинг.

Прес-служба УАПЦ

  • Вышла книга чудес по молитве к Иоанну Павлу II
  • Патріарх Димитрій: ?Ми і наша Церква..?
  • Засідання Тернопільської обласної ради церков
  • Страшний суд і український нарід
  • Украина - первая в мире по темпам вымирания населения
  • Константинопольський Патріарх перебуває у Ватикані

Скачати безплатно

  • Учебник трезвости
  • Патріарх Філарет говорить про все
  • Краще з “России Православной” в UA-IX
  • Жизнь до рождения: В утробе матери /In The Womb/ (2007)
  • Акафист Святителю и Чудотворцу Николаю 2CD(2006)
  • Библиологический словарь
  • Encyclopedia of Religion, SE (vol.1-2)
  • Апокалипсис лицевой толковый
  • Виртуальная агрессия
  • Юродивые. (Відеофільм)

Категорії

Архіви

Теґи

Закхей Покаяння Проповідь Старий Завіт Христос Церква бесплатно веб вебмані відео віра гроші гумор думки запитання картинки коментар купити мода музика новини одяг прес-служба проекти пролог сайт сайти свято священик скачати церква шаблон шпалери я ілюзії інторнет dvd UA-IX webmoney